Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasia24 wrote:Zawitkowski ma cały kanał na YouTube - byłam kiedyś na jego warsztatach, często go też na mieście spotykam (najczęściej na światłach więc chyba lubi nasz Lublin) - bardzo sympatyczny i mądry człowiek
.
Kasia gdzie Ty te dzieci chowasz jak brzuszek taki zgrabny i niedużyCo do Zawitkowskiego to nawet nie miałam pojęcia, że on tu do nas zagląda
Kasia24, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Kasia24, jejku nie ogarniam gdzie tego zaproszenia szukać
Dokładnie pamiętam Twój szpital i tez.czekałam na Twój wpis, ale się nie udzielałam, bo akurat wtedy miałam mega doła , ale tak samo jak Gosss odnalazłam Cię na Ciąży bliźniaczej i tam przeczytałam , że jest wszystko ok i wyszłastak to prawda, ż ciężko przebić, ale ja i tak mało się udzielam tylko dziewczynki trzymajmy kciuki i za.dziewczyny w dwupaku , bo za te są zawsze i pamiętajmy o tych w trzypaku pół żartem, pół serio to piszę
A teraz szukam tego zaproszenia, chyba, że ktos pomoże szybciej gdzie to znajdęPozdr i cały czas trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny , fajnie, że przekraczamy co raz bezpieczniejsze granice naszych ciąż
Kasia24 dałaś po wadze Twoich maluszkow mi nadzieje, ze jednak moje Chłopaki będą dwujajowe tak jak przez całą ciążę myślałam, ale zaczęłam mieć wątpliwości poprzez prawie identyczną wagę, Twoja parka ma też taką a na 10000% są z dwu..♡
Kasia24, Lilou1984, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór Mamuśki! My dzisiaj tylko na chwilke pochwalić się jak wygląda nasz pokoik
Nareszcie gotowy! Teraz tylko czekamy na Blankę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/efc4c29bfbf5.jpg
Buziaki!A.Kasia, foxica, domiii, ryjkek, d'nusia, Madlene.:), alinalii, Vincent, perła ziemi, Mania1718, Est, baassiia, She86, Renka88, RudyTygrysek, Hannia123, muminka83, Czarodziejka87, Kasia24, Izoleccc, olatychy, Gośśś, Kate84, Kokaina, Falon, nataliano, Lilou1984, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykateee wrote:Dobry wieczór Mamuśki! My dzisiaj tylko na chwilke pochwalić się jak wygląda nasz pokoik
Buziaki!
Aż mi dech zaparłoCudnie!
foxica - wchodzisz w 'wiadomości' w prawym górnym rogu i tam jest zakładka 'zaproszenia'foxica, kateee, muminka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshaja88 - trzymaj się dzielnie :* przykro mi, że masz takie problemy
Też mam niski poziom wód ale mi lekarz nie kazał kontrolować przepływów bo ostatnio były ok. Rozumiem Cię doskonale w tym zmęczeniu i reszcie ale musimy spiąć poślady i jeszcze trochę wytrzymać. Jeszcze chwila i będziemy tulić nasze skarby
-
kateee wrote:Dobry wieczór Mamuśki! My dzisiaj tylko na chwilke pochwalić się jak wygląda nasz pokoik
Buziaki!
kateee coz za gniazdko piekneCUDOWNIE!!!!
kateee lubi tę wiadomość
[/link]
-
http://zapodaj.net/0d3edbed644f9.jpg.html
niestety nie potrafię wstawić zdjęcia, a i cierpliwości zbrakło
Dobranoc DziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 21:42
baassiia, Mania1718, Vincent, Est, Hannia123, Kasia24, nataliano, Karka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, swędzą was rozstępy? Ja mam czerwone na dole brzucha czyli się tworzą, i w tym miejscu strasznie szczypie i swędzi. Wiem że nie mogę dotykać brzucha ale namaczam wacik w oliwce i dotykam nim.To przynosi ulgę
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny.Wiem ze jakiś czas temu wątek ten był poruszany ale chyba nie w takim zakresie jaki mnie interesuje. Chodzi mi o szczepienie niemowlaka w pierwszej dobie zycia. Podobno szczepionki szpitalne mają dużo szkodliwej rtęci i podobno mozna kupic w aptece własną szczepionke dla dziecka. Czy wiecie jak sie nazywa ta szczepionka i ogolnie chodzi mi o opinie-co słyszałyście.
-
Foxica gdzie ty chowane te maluchy? Kasia24 ma mały ale twój to już w ogóle malusi
mój brzuś to giganci co widać w awatarze
Kateee cudny pokoik<3 gdzie kupiłaś żyrandol?
A.Kasia trzymam kciuki żebyś wytrwala do wizyty
No i za resztę dziewczyn z problemami też mega kciuki
Ja miałam we wtorek gbs pobrany nie wiem po co jak i tak mam mieć cc no ale niech mu będzie i tak mam infekcje bakteryjną której teraz leczyć nie możemy tylko dopiero po ciążyfoxica, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
My już po wizycie, mała waży 2 kg. Lekarz zapisał mi juz termin cc na 25 lutego
Wszystko w porządku, szyjka długa, zamknieta, jak to lekarz powiedział "mała nie szykuje sie do porodu, normalnie zima w kroczu". Nie muszę się oszczedzać o co sie bałam, moge robic wszystko jak do tej pory.
Do dziewczyn z grupą krwi Rh(-) czy miałyście w 28 tyg podaną immunoglobuline? podobno od stycznia jest to zalecane ale lekarz stwierdził, że w 33 tygodniu to juz nie ma sensu. Ja jedną dostałam po poronieniu i po porodzie dostane drugą. Robiłam wcxzoraj test Comboosa i nie mam przeciwciał wiec się nie martwię chybabaassiia, Mania1718, M+M+?, Hannia123, Czarodziejka87, d'nusia, Kate84, Falon, edyś, Lilou1984, ksanka, A.Kasia, muminka83, Karka lubią tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Dziewczyny, swędzą was rozstępy? Ja mam czerwone na dole brzucha czyli się tworzą, i w tym miejscu strasznie szczypie i swędzi. Wiem że nie mogę dotykać brzucha ale namaczam wacik w oliwce i dotykam nim.To przynosi ulgę
Moje mnie bolą, mam brzuch cały przeorany ale najgorzej od spodu bo są najszersze i te właśnie bolą te wyżej co mam są cieńsze i swędzi, no i zauważyłam że jak niczym nie posmaruje to swędzi mniej a najbardziej zaraz po nałożeniu czy to kremu czy balsamu czy oliwki -
aleksandrazz wrote:Dziewczyny, swędzą was rozstępy? Ja mam czerwone na dole brzucha czyli się tworzą, i w tym miejscu strasznie szczypie i swędzi. Wiem że nie mogę dotykać brzucha ale namaczam wacik w oliwce i dotykam nim.To przynosi ulgę
-
Kasia24 wrote:Zawitkowski ma cały kanał na YouTube - byłam kiedyś na jego warsztatach, często go też na mieście spotykam (najczęściej na światłach więc chyba lubi nasz Lublin) - bardzo sympatyczny i mądry człowiek
.
wspominając.. moja fotograf ślubna miała być z Lublina, oczywiście gdyby wesele się odbyło
Kochana jak urodzą się Twoje maluszki to będziecie mieszkać właśnie tam czy w Warszawie?? -
roletka wrote:Foxica gdzie ty chowane te maluchy? Kasia24 ma mały ale twój to już w ogóle malusi
mój brzuś to giganci co widać w awatarze
Kateee cudny pokoik<3 gdzie kupiłaś żyrandol?
A.Kasia trzymam kciuki żebyś wytrwala do wizyty
No i za resztę dziewczyn z problemami też mega kciuki
Ja miałam we wtorek gbs pobrany nie wiem po co jak i tak mam mieć cc no ale niech mu będzie i tak mam infekcje bakteryjną której teraz leczyć nie możemy tylko dopiero po ciąży
Kupiony w IKEI, z resztą jak większość rzeczyAle jest rewelacyjny, mogę w 100% polecić