X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wanna wrote:
    O! a propos porad wirtualnych to na stronie abczdrowie można też zadawać pytania i w ciągu 24 godzin lekarz odpowiada. Przetestowałam - dostałam kompetentną odpowiedź, którą potem potwierdziłam u mojego lekarza.

Pamiętam że przy synku gdzie lekarze nie potrafili zdiagnozować astmy i faszerowali go antybiotykami to łapałam się wszystkich możliwych porad. Między innymi kozystałam też z tych lekarzy online ;) Ale wiadomo syn wymagał opieki od pulmonologa ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 15:01

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania1718 - super Ci ta sesja wyszła! Jakbyś nie napisała, to bym myślała, że u profesjonalisty robiona :) Bardzo oryginalny pomysł, nie widziałam takich zdjęć jeszcze :)

Mania1718, Kate84, Falon, muminka83 lubią tę wiadomość

• kofeinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jaki materac polecacie?? bo ten zakup jeszcze przede mną i nie mam zupełnie pojęcia na ten temat

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• Kokaina Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amarylis wrote:
    A tak z innej beczki, któraś z Was pisała wcześniej o karmieniu piersią. Dla wielu z Was to może dość oczywiste,ale dla mnie nie więc z chęcią obejrząłam ten filmik, krótki, ale pokazuje po krótce jak karmić. Może komuś jescze się przyda, pozdrowienia!:)

http://pediatria.mp.pl/karmienie-piersia/prawidlowe-przystawianie-dziecka-do-piersi

Amarylis Fajny, przystępny filmik, już zapisałam :)
    Ja już po króciusieńkim spacerku.

Od jutra w Rossmanie promocja dla mam z kartą Rossnę- na pewno opłaca się kupić chusteczki nawilżane- 8 paczek za 25 zł :) Są też jakieś inne rzeczy tańsze :]

Falon, Lilou1984 lubią tę wiadomość

Synek 2016 r. ♥️
    Synek 2020 r. 💚

• Martita88 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falon wrote:
    Mania1718 no co Ty! Nie żartuj ja Ci się zaraz pożegnam to po dupie dostaniesz! :)
    Nie przejmuj się, na moje pytanie też dziś nikt nie odpowiedział, ale jest nas dużo więc się nie czepiam, a poza tym nie zawsze dziewczyny są w stanie odpowiedzieć na każdy problem. Ja chętnie bym Ci doradziła ale nadzwyczajnie nie mam wiedzy na ten temat.Może warto skorzystać z porady wirtualnej? Widziałam tu kiedyś coś takiego.
    http://www.doktor-medi.pl/diagnoza/

Falon Ty chyba pytałaś o macierzyński? Dobrze pamiętam?

dqprwn15leplej5m.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka ja stawiam na materac lateksowy, nie jest tani ale komfort snu dla mojego dziecka jest najważniejszy. Podoba mi się średnia twardość tego materaca, mała będzie w nim spędzała dużo czasu więc musi mieć dobre podparcie dla kręgosłupa.
    Dokładnie mam taki: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00150184/

28whyx8d41olhvnv.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita88 wrote:
    Falon Ty chyba pytałaś o macierzyński? Dobrze pamiętam?

O! Martita88 :) super że się odezwałaś! Tak ja pytałam. W takim razie wysyłam Ci zaproszenie. Dzięki! :)

201604051765.png
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania a masz może tantum rosa?
    Bo tak myślę,że też dobrze zrobić sobie taki okład z tantum
    Sesja super, wyszła jak profesjonalna:)

Kofeinka ja kupiłam kokos-pianka,bardzo polecany jest też kokos-lateks :)

Kokaina a z jakiej firmy te chusteczki? 8 paczek za 25 zł to bardzo dobra cena

Filip 28.03.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita88 ja tez pytalam ale bardziej o becikowe jak to teraz wychodzi i jakie sa wymagania. Cos wiesz?

• Teresa1992 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez kupowałam kokos-pianka:)

• Dorka87 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeinka my zamówiliśmy pianka-kokos-pianka z firmy Hilding, chyba nazywa sie Baby Coco. Poleciła mi go znajona, która wiele lat prowadziła swoj sklep z materacami.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:
    Dziewczyny jaki materac polecacie?? bo ten zakup jeszcze przede mną i nie mam zupełnie pojęcia na ten temat

Ja mam dokładnie ten:

http://www.vitmat.com/materace-lateksowo-kokosowe-dla-dzieci/

Mam też poduszkę klin - sama na niej śpię ;)

• Martita88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Falon odebrałam :) jak możesz to napisz jeszcze raz o co dokładnie chodziło :)

Ciri wysłałam zaproszenie :) coś tam o becikowym wiem więc może przybliżę temat :)

Falon lubi tę wiadomość

dqprwn15leplej5m.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinka wrote:

Ja kupilam taki
    https://materace-dla-ciebie.pl/sklep-internetowy/rodzaj_materaca/materac_lateksowy_z_kokosem_i_visco_piotrus.html?wariant=18891&OfertyStandard
    Wczoraj mi przyszedl to moj facet stwierdzil ze jest zajebisty i tez taki chce :P

a jako drugi wybor mialam ten

https://materace-dla-ciebie.pl/sklep-internetowy/przeznaczenie/materace_dla_dzieci/materac_piankowy_z_lateksem_krasnoludek.html

A tu daje taka porownywarke jakby ktos chcial:
    https://materace-dla-ciebie.pl/faq/porownanie_materacy_dla_dzieci/porownanie_materacy_dla_dzieci

Jakby ktos chcial w tym sklepie kupowac to mam znizke 5% i moge dac kod :D

Falon lubi tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarodziejka87 wrote:
    Mania a masz może tantum rosa?
    Bo tak myślę,że też dobrze zrobić sobie taki okład z tantum
    Sesja super, wyszła jak profesjonalna:)

Kofeinka ja kupiłam kokos-pianka,bardzo polecany jest też kokos-lateks :)

Niestety nie mam. Ale mam możliwość kupić online z apteki polskiej. Jeszcze dzisiaj zajde do apteki i zapytam czy maja ;)

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • M+M+? Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita ja mam nawilżacz ultradźwiękowy i mój kocur w ogóle na niego nie reaguje. A my używamy przez cały rok, przez całą noc.

Martita88 lubi tę wiadomość

• Kate84 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeinka super ,że mała sobie ładnie rośnie, a Ty za dużo się tam nie stresuj :) ja kupiłam kokos lateks(taki jak Kasia) do łóżeczka i lateks do kołyski bo nie było takich małych mieszanych :P

Czarodziejka wow W szoku jestem , ja też jestem od 5 tc na l4 ale mam spokój...

MeAmerie przykro mi,że lekarz zmienił tak nagle front mówił dlaczego?
    Może faktycznie dla spokoju lepiej skonsultować z innym lekarzem ,może da skierowanie na cc we wcześniejszym terminie?Dziwne o jego podejście przy Twoich problemach i cholestazie!

Saya ja kupiłam, koleżanka miała i była zadowolona ,ale wiem też ,że nie na wszystkie dzieci działa...Ja mam tego z systemem cry sensor co odpala się sam gdy dziecko płacze ,wypowiem się za parę miesięcy :)

Mania ja też takiego czegoś nie miałam więc nie pomogę , do tego to mój pierwszy poród będzie :) kurcze super te fotki przez aplikacje ,nawet nie wiedziałam ,że coś takiego jest :)

Marita wysyłam zaproszenie bo też mam pytanie o macierzyński :)

Mania1718 lubi tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita ja tez mam nawilzacz ultradzwiekowy i moja kotka tez zupelnie ma na niego wyrabane :P

• Kokaina Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarodziejka87 wrote:

Chusteczki Babydream :) Zarówno sensitive, jak i te normalne będą w promocji :]

Martita Też wysłałam Tobie zaproszenie, przekopiuj mi proszę informacje o tym becikowym, plissss :D

Czarodziejka87 lubi tę wiadomość

Synek 2016 r. ♥️
    Synek 2020 r. 💚

• Karolina@ Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokaina wrote:
    Amarylis Fajny, przystępny filmik, już zapisałam :)
    Ja już po króciusieńkim spacerku.

Od jutra w Rossmanie promocja dla mam z kartą Rossnę- na pewno opłaca się kupić chusteczki nawilżane- 8 paczek za 25 zł :) Są też jakieś inne rzeczy tańsze :]

A mogłabyś podać link do tej gazetki? Szukam i nie mogę znaleźć.

Jeszcze odnośnie promocji to osobiście jutro wybieram się do E.Leclerc. Mają promocję na chusteczki nawilżające Velvet Baby. Jest to nowość, podobno cudo. Trójpak za 10.99zł. A w Rosmannie kosztują aktualnie za paczkę 6.99zł.

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
‹‹ 1602 1603 1604 1605 1606 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ