Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heja dziolchy ja w nocy wylądowałam na ip z kolka nerkowa. Mowie wam ze bol 100 razy gorszy niż jak rodzilam pierwsze dziecko, masakra po usg i badaniu odeslali mnie do innego szpitala bo miejsc nie bylo a ze mam uraz po porodzie do tamtego szpitala to wróciłam do domu i po no śpię przeszlo i scopolanie nie miało to związku z ciaza i na dziecko nie wpływa ale jutro na badania ide moczu. Z dzidkiem wszystko ok. Teraz leze i na razie spokój
-
Vira dobrze,że szyjka ładnie trzyma.
Odpoczywaj teraz jak najwięcej i będzie wszystko dobrze:)
Kasieńka współczucia naprawdę..słyszałam jedynie z opowieści jak boli kolka nerkowa i musiałaś się namęczyć biedna
Dobrze,że z dzidkiem wszystko ok:)
Muminko gratuluję udanej wizyty:)
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualnykasieńka 1985 wrote:Heja dziolchy ja w nocy wylądowałam na ip z kolka nerkowa. Mowie wam ze bol 100 razy gorszy niż jak rodzilam pierwsze dziecko, masakra po usg i badaniu odeslali mnie do innego szpitala bo miejsc nie bylo a ze mam uraz po porodzie do tamtego szpitala to wróciłam do domu i po no śpię przeszlo i scopolanie nie miało to związku z ciaza i na dziecko nie wpływa ale jutro na badania ide moczu. Z dzidkiem wszystko ok. Teraz leze i na razie spokój
Ale wspolczuje przezyc i teraz radze sie zajac ta nerka bo nawet jak teraz przejdzie to jesli jej dobrze nie wypluczesz to to wroci ;/ -
nick nieaktualny
-
kasieńka 1985 wrote:Heja dziolchy ja w nocy wylądowałam na ip z kolka nerkowa. Mowie wam ze bol 100 razy gorszy niż jak rodzilam pierwsze dziecko, masakra po usg i badaniu odeslali mnie do innego szpitala bo miejsc nie bylo a ze mam uraz po porodzie do tamtego szpitala to wróciłam do domu i po no śpię przeszlo i scopolanie nie miało to związku z ciaza i na dziecko nie wpływa ale jutro na badania ide moczu. Z dzidkiem wszystko ok. Teraz leze i na razie spokój
Współczuję ogromnie, miałam atak kolki i myślałam że odjade z bólu nie wyobrażam sobie tego przeżyć w ciąży! Myślę że trzeba zbadać i leczyć bo ja np mam piasek i kamienie... Trzymaj się
Kasiu a co to białko oznacza? -
nick nieaktualnyKasienka ale uwazaj nie powinnas przekraczac 3l wody na dobe....
Ja mam kamice i duzo pije, i przez to od poczatku ciazy przytylam ponad 20kg bo zatrzymuje wode w organizmie... i teraz mnie strasza cesarka.... Ja wypijalam 4-5l na dobe. Kamica w ciazy nie odezwala sie na szczescie ale za to wlasnie sie przylatwilam z tymi kilogramami... teraz musze ograniczac plyny (nawet musze liczyc te z jedzenia) do max 2,5l na dobe ;/ -
paola87 wrote:Renka a Ty jaki masz ten nawilżacz? Zbieram informacje
Najzwyklejszy w świecie Eldom NU4 nie chcieliśmy z Mężem inwestować bo nie wiedzieliśmy czy będziemy sumiennie używać. Póki co działa, używamy i kosztował nas 120 zł.
Rodzicom na Gwiazdkę kupiliśmy http://sklep.columbiavac.pl/nawilzacze/43-nawilzacz-ultradzwiekowy-columbiavac-nuc-8-5908277382414.html
Jest o tyle lepszy, że ma wyświetlacz i widzisz wilgotność.
Mnie moja siostra powstrzymała przed kupnem nawilżacza za 200 zł w z wyż, sama od 7 lat ma zwykły z Auchan i czyści go i kamień się nie zbiera więc stwierdziłam, że tanie nie znaczy gorszepaola87 lubi tę wiadomość
-
Z tego co wiem, białko w moczu może oznaczać stan przedrzucawkowy. Kasiu, nie masz kłopotów z ciśnieniem/cukrem? A może byc tak, że to zwykła infekcja i stąd tez krwiomocz?
Ciri, z tą wodą to chyba tez różnie bywa. Ja też piję kolo 4l na dobę, ale chyba nie zatrzymuje wiele bo przytyłam tylko 8 kg. Więc chyba nie ma reguły. A dobrze ze pije sporo bo sobie cukier wypłukujeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 16:56
-
Białko i krwiomocz? A co to może znaczyć? Może to nic takiego . Na lutówkach ostatnio dziewczyna też miała białko w moczu ,a jak powtórzyła badania to już nie było
Trzymam kciuki żeby tak było mocno,mocno!
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArien przed ciaza tyle tez pilam i nic nie zatrzymywalam wody teraz jest tak zle ze mam ograniczone spozycie plynow i zero soli ;/ Ale nie tyje juz przynajmniej.
Mnie podejrzewali wlasnie o zatrucie ciazowe, ale nie mam bialka w moczu i cisnienie idealne, do tego cukier mam tez idealny wiec cukrzyca ciazowa to tez nie moze byc...
A jem baaardzo malo wiec to tez nie moze byc obzarstwo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 16:58
-
kasieńka 1985 też miałam atak kolki nerkowej i powiem Ci, że nic tak nie podziałało jak woda. Piłam aż do upadłego i ból przeszedł. Mam nadzieję, że u Ciebie ból szybko minie. Pamiętam jak mi ból przeszedł to przez chwilę czułam się jak w niebie
Aaaa i jeszcze jedno najlepiej wybieraj wodę, która ma mało minerałów.
A.Kasia kurcze niefajnie.Też miałam białko w moczu ale krwi nie. U mnie były jeszcze leukocyty i inne dziwa. Lekarz wczoraj powiedział, że na bak to infekcja i przepisał mi lek na receptę - Furaginum Teva. Mam brać przez 5 dni. Co do białka w moczu to powiedział, że w ciąży często występuje. Bardziej martwi mnie w Twoich wynikach ta krew. Tak czy owak chyba powinnaś skontaktować się z ginem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 17:05
Syn Stasiu ur 02.03.2016