Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A.Kasia wrote:Mam wyniki. Niestety dziś białko już 20 (wczoraj 3), erytrocytów na szczęście mniej ale spadły mi też płytki krwi (a to ponoć źle). Mam zrobić ALAT, ASPAT, bilirubinę i ponownie mocz a jak wyjdą źle to do szpitala
Czyli lekarz podejrzewa cholestazę?????
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
M+M+? wrote:O widzę, że jest sklep internetowy
A ceny niziutkie
Jeżeli dobre to super!!!
Edit. To znaczy akurat ten krem, o którym pisałaś jest na promocjiBo ceny są jednak też i wyższe
A no właśnie oni mają sklep internetowy zapomniałam;)
Ceny mają bardzo przyjemne:) Choć mają też serie profesjonalną to wiadomo,że już ceny wyższe
Ja ten krem wyszukałam po składach bo nauczyłam się już jakiś czas temu mniej więcej je odczytywać
Mam nadzieję,że krem będzie służył
Est u Ciebie też mam nadzieję
Est, M+M+? lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Zobaczymy co Ci dalej wyjdzie. Gosia się nie odzywała co mnie martwi
Też mnie to martwi...
ryjkek - sam jeszcze nie wie bo innych charakterystycznych objawów nie mam ale mówi, że jeśli białko rośnie to to nic dobrego. Zobaczymy jutro ten Alat i Aspat. -
A.Kasia najważniejsze, żeby Cie dobrze zdiagnozowali, bo wtedy wiadomo jak leczyć. Trzymaj się :* Tak niewiele czasu już zostało do rozwiązania.
Aaaa i niestety nie u każdego są typowe objawy cholestazy. Czasem to widać tylko w wynikach krwi.
No Gośśś odezwij się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 16:18
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
ciri22 wrote:Noo widzisz ja tez 20 a chca mnie ciac
A wzrost... hmmm 156cm
To możemy przybić sobie pionęMój wzrost to 157 wiec idziemy brzuch w brzuch
Na wizytach u położnej sama staję na wagę bo jestem ciekawa w przeciwieństwie do położnej. Nigdy nie pyta i nie zapisuje nic
[/link]
-
Kasiu trzymamy kciuki i myślami jeteśmy z Tob a
Kokaina dla siebie robiłam z pieczarkami +ser zółty na ostro z chilli
a dla męża z mięsem które miałąm z rosołku ;PKokaina, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem niziołek
158 cm
Ja niby na plusie tak w miarę wg średniej (9.5 kg), ale przy takim wzroście to jednak widać
No ale tak sobie myślę, że rodzimy na wiosnę, więc będzie lepsza pogoda i motywacja żeby na spacery wyłazić i zrzucać
Kate84, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMania1718 wrote:To możemy przybić sobie pionę
Mój wzrost to 157 wiec idziemy brzuch w brzuch
Na wizytach u położnej sama staję na wagę bo jestem ciekawa w przeciwieństwie do położnej. Nigdy nie pyta i nie zapisuje nic
Czasem bym chciala zeby mnie nie wazyli
Skoro wszystkie wyniki mam dobre to po co te nerwy i cesarka
Musze chyba zrobic jakis protest -
O taak ja mam zamiar codziennie rano jeden spacerek ogarniać taki nawet 2-3 godzinny jak się młodej będzie podobało i później wieczorem wspólny z mężem też koło 1 godzinki. To kilogramy raczej zejdą
chociaż u mnie i tak to dość dziwnie wygląda bo żebra mi wystają i brzuch=D
-
Est wrote:Kasiu, trzymam kciuki za Ciebie
M+M, ten krem jest na doz.pl nawet tańszy niż w ich sklepie internetowym. -
Widzę że my tu same niziutkie osóbki
Ja też mam niecałe 160cm. Na wadze się mieszcze w normie bo +8 kg do przodu ale w moim przypadku przy nadwadze jaką mam nie narzekam heheno i ginka też zadowolona że tak nke tyje
Mania1718 lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
ja tez z tych karzełków ;P 158 cm i +24 kg
masakraaaa ... ale mam problemy z białkiem i jestem
nabrzmiała , mam nadzieje ze chociaz połowa zejdzie razem
z porodem ;0 -
ryjkek wrote:ja mam 170 cm i w ciąży przytyłam jak na razie 13 kg. Przed ciąża miałam już trochę kilogramów za dużo więc planuję wziąć się za odchudzanie po ciąży.
Ja też tak planuję. Razem z mamą chcemy chodzić na zumbe. Ona już chodzi a ja dołączę do niej po porodzieryjkek lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r.