Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny te same karty co w rossmannie sa tez na necie: https://sklep.czuczu.pl/mobile/pl/p/Karty-kontrastowe-na-sznureczku-0-mies./213 moze sie przyda Mamuśkom leżącym
-
ciri22 wrote:Noo widzisz ja tez 20 a chca mnie ciac
A wzrost... hmmm 156cm
ja wam w piątek napiszę ile przytyłam ważę się raz w tygodniu gdy rozpoczynam nowy tydzień....ale na pewno was gonię.
Tylko pytanie jak my to zrzucimy????
ciri dlaczego chcą Cię ciąć ze względu na wagę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 15:39
-
nick nieaktualnyTeresa to zamienmy sie
Ja chce silami natury
a strasza ze jak przytyje jeszcze troche (na pewno wiecej niz 4 kg w miesiac) to na cesarke dostane skierowanie.
Madzialena90 tak naprawde nie wiadomo. zatrzymuje wode i lekarz powiedzial ze to bedzie dla mnie i dla dziecka niebezpieczne wiec jestem od tygodnia na diecie.
A kolejna rzecz ze jestem mala a dziecko duze. (choc przy niektorych waszych jest male). A tyje szybko bo ostatnio 400g w 10dni i ze moze byc za duze dla mnie.... -
Teresa1992 wrote:U mnie tak samo, cały czas czuję jak wypina sie na boki w dwie strony tak, że aż myślę, że brzuch rozerwie
a na usg zawsze wychodzi że jest głowką na dół
Haniu a Tobie lekarze nie zaproponowali założenie pessara?
Natalia27.03.2016
-
Czarodziejka87 wrote:Mogę polecić na pewno kremy Apis natural cosmetics a szczególnie krem ujędrniający Żurawinowa Witalność z żurawiną i olejkiem arganowym:)
Ma świetny skład bez zbędnych konserwantów,szybko się wchłania i fajnie ujędrnia:)
Tylko nie wiem jak z ich ogólną dostępnością bo ja zawsze zamawiam.na doz.pl i odbieram w aptece a Ty masz może tą apteke w swoim mieście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 13:01
-
Teresa1992 wrote:U mnie tak samo, cały czas czuję jak wypina sie na boki w dwie strony tak, że aż myślę, że brzuch rozerwie
a na usg zawsze wychodzi że jest głowką na dół
To u mnie jest tak samo, ja czuję małego po bokach a na usg okazuje się, że leży cały czas główką w dół. Nie wiem jak on to robiciri22, jusiakp, Teresa1992 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój Młody leży od kilku miesięcy głową w dół i na ostatniej wizycie leżąc na kozetce rozpychał się po bokach i pytam lekarza co to za części ciała ,a on przykłada głowicę usg i mówi - wielki rozkrok,jajka na wierzchu i jedno kolano z jednej,drugie z drugiej strony. I tak codziennie się rozpycha Dzidziol
O kurka Kasia... Faktycznie średnioOby się poprawiło i nie pogarszało!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 16:03
ciri22, baassiia, Teresa1992, Mania1718, edyś, Kate84, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
U mnie mały leży główka do dołu a kopie po bokach, raz z prawej raz z lewej. Raczkami natomiast (bo to słabsze ruchy) majstruje w niższych partiach brzucha. Ale wczoraj jak sie wyciągnął to miałam wrażenie ze go w okolicach klatki piersiowej czuje
mam nadzieje ze wytrwa w takiej pozycji juz do końca
A propos kremów to swego czasu używałam vichy i nuxe - były ok, ale jakiś czas temu dostałam w spadku krem aa kolagenowy, taki z Rosmanna za 25 plnow i ze zdziwieniem stwierdziłam ze najbardziej mi pasuje. Mam dobrze nawilżona skore, a ogólnie mam tendencje do przesuszania. Z drugiej strony moze to wynik witamin ktore biorę w ciazy, bo fakt - teraz cerę mam boskąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 16:04
Est, M+M+? lubią tę wiadomość