Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektóre z Was borykają się z kiepskimi wynikami, czego bardzo współczuję i trzymam kciuki za poprawę. Moje wyniki przyszły przed momentem, ale na szczęście okej.

Dziewczyny, tak piszecie o zrzucaniu wagi po porodzie i sama już marzę o tym. Przed zajściem w ciążę biegałam na 10km, bardzo często jeździłam na rowerze duże dystanse i oczywiście ćwiczyła z Chodakowską. Formę miałam świetną, a jak teraz patrzę na siebie to chce mi się płakać :( Zaczynam bać się porodu pod kątem wytrzymałości organizmu ;/ Aleeee damy radę. W końcu będziemy miały nasze szczęścia obok siebie :)

Ad. lewatywy. Położna polecała. Mówiłam, że niezbyt fajnie wygląda rodzący się bobas w akompaniamencie brązu... Poza tym pytałam wiele mamuś o ten temat i każda polecała lewatywę i zachęcały. Szwagierce nie zdążyli zrobić, bo trafiła na porodówkę z 8cm rozwarciem i powiedziała że strasznie żałuje.

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • margaret26 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie z perspektywy obserwatora w ogóle nie przeraża kupa podczas porodu. 'Człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce' ,ale gdybym miała rodzić sn chyba bym się zdecydowała dla własnego komfortu :)

muminka83 lubi tę wiadomość

Leon 3940g, 57cm, 10pkt, cc <3
    Urodzony dnia 23.02.2016r, o godzinie 5.40

3jvzj44jk36zw5al.png
  • Teresa1992 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie i generalnie wszystko ok, nie rodzę jeszcze :P Gin zwiekszył mi tylko dawke leku na cisnienie bo dalej jednak jest za wysokie. Przepływy wszytskie ok, łożysko idealne. Pobrał próbke na GBS. Alicja waży 2150g :) Dzis też mialam robione pierwsze KTG i od teraz wizyty już co 2 tyg :) Cieszę się, przynajmniej szybciej mi bedzie leciało :)

A.Kasia, Izoleccc, muminka83, Czarodziejka87, edyś, Madlene.:), Gośśś, d'nusia, Falon, Hannia123, Kate84, Mania1718, Lilou1984, M+M+?, Karka, Magda lena, Mietka 30:), krówka_muffka lubią tę wiadomość

• Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudy Tygrysek fajno,że udało ci się dorwać jeszcze te płyny:)
    Też jestem ciekawa na ile starcza butla 3l hmm

Gośśś kciukasy za jutrzejsze wyniki:)

Muminko ciasto wygląda mniami!

Kate cieszę się,że podróż przebiegła spokojnie i już odpoczywasz:)

Gratuluje udanych wizyt:)

A ja mam już wreszcie bryke małego w domu Camarelo Carera:):D
    I mogę powiedzieć,że mam już wszystko,całą wyprawkę:)

A.Kasia, RudyTygrysek, Gośśś, d'nusia, Mania1718, Kate84, Magda lena lubią tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż wlasnie się obraził i poszedł do drugiego pokoju -dostał ochrzan za to ze chciał być zabawny i rzucił we mnie jaśkiem, trafił oczywiście w brzuch a ja jestem na to uczulona.No może za ostro zareagowalam ale moglby czasem pomyśleć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:28

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy tylko ja mam inny wozek
    ? ;D Wy wszystkie wymieniacie te same firmy a ja mam peg perego. Uzywany skladany stelaz wraz z gondola i to jesda reka. Ja mam wszystko uzywane ;p nawet lozeczko tylko materac nowiutki ;p

• edyś Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ja mam Adbor Zipp uzywany, lozeczko uzywane, lezaczek uzywany, niemalze wszystkie ciuszki z lumpka, tylko materac nowy kupowalam ;)

ciri22, Falon, Lilou1984 lubią tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam wózek używany Tako laret ;) ciuszkow mam sporo po kimś. Łóżeczko też dawali ale nie podobało mi się :)

ciri22, Falon lubią tę wiadomość

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • Teresa1992 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wózek mam używany Bebetto Vulcano, model jakis sprzed 4 lat chyba :P łożeczko, nosidełko i bujaczek tez uzywane :) ciuszki to poł używanych, pół nowych i materacyk nowy :)

ciri22, Falon lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje lozeczko ma 15 lat! Jak sie ostarnio dowiedzialam ;) wszystko dostalam oprocz wozka i kosmetykow jak wiadomo i pieluch tetrowych i materaca. Reszta dostane rzeczy;p

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a mnie się wydaje że na Camarelo w ostateczności tylko ja sie zdecydowałam chyba że coś pominęłam to z góry przepraszam;)
    A tak to różne mamy wózki Bebetto,Xlander,Tako ,Adamex ;)

Filip 28.03.2016 <3
  • olatychy Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Czy tylko ja mam inny wozek
    ? ;D Wy wszystkie wymieniacie te same firmy a ja mam peg perego. Uzywany skladany stelaz wraz z gondola i to jesda reka. Ja mam wszystko uzywane ;p nawet lozeczko tylko materac nowiutki ;p

Tez mam Peg Perego :D nie jesteś sama

ciri22 lubi tę wiadomość

Samuel <3
    mhsv9vvjnfioahrm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzilo mi o to ze te najbardziej popularne firmy ;p ale wiadomo ze popularne, sprawdzone i w ogole sie kupuje ale spodziewalam sie wiekszej roznorodnosci.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olatychy wrote:
    Tez mam Peg Perego :D nie jesteś sama
    Jaki?

• olatychy Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Book plus S wersja Pop up. Tez sie składa z gondola :p

ciri22 lubi tę wiadomość

Samuel <3
    mhsv9vvjnfioahrm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ten sam!

Zakochalam sie w nim w 11tc. I potem szukalam tanszego ale ten byl idealny na moje potrzebu czestych podrozy oraz wnoszenia na 6 pietro

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:57

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam prawie wszystko nowe dlatego,że nie miałam od kogo kupić używanych rzeczy
    Jedynie większość ciuszków mam z lumpka i od kumpeli i laktator od przyjaciółki.:)

Filip 28.03.2016 <3
  • alinalii Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam wszystko nowe , w rodzinie dawnooo nie było dzieci , wiec nie miałam od kogo dostac, ale nie ma w tym nic złego ze ma się uzywane
    rzeczy ;;)

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja to na olx kupilam troche.

• olatychy Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Mam ten sam!

Zakochalam sie w nim w 11tc. I potem szukalam tanszego ale ten byl idealny na moje potrzebu czestych podrozy oraz wnoszenia na 6 pietro

U nas tez miłość od pierwszego wejrzenia :D i szczerze powiem, że nie szukałam innego :) ten spełniał wszystkie oczekiwania

Samuel <3
    mhsv9vvjnfioahrm.png
‹‹ 1624 1625 1626 1627 1628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ