Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niektóre z Was borykają się z kiepskimi wynikami, czego bardzo współczuję i trzymam kciuki za poprawę. Moje wyniki przyszły przed momentem, ale na szczęście okej.
Dziewczyny, tak piszecie o zrzucaniu wagi po porodzie i sama już marzę o tym. Przed zajściem w ciążę biegałam na 10km, bardzo często jeździłam na rowerze duże dystanse i oczywiście ćwiczyła z Chodakowską. Formę miałam świetną, a jak teraz patrzę na siebie to chce mi się płakaćZaczynam bać się porodu pod kątem wytrzymałości organizmu ;/ Aleeee damy radę. W końcu będziemy miały nasze szczęścia obok siebie
Ad. lewatywy. Położna polecała. Mówiłam, że niezbyt fajnie wygląda rodzący się bobas w akompaniamencie brązu... Poza tym pytałam wiele mamuś o ten temat i każda polecała lewatywę i zachęcały. Szwagierce nie zdążyli zrobić, bo trafiła na porodówkę z 8cm rozwarciem i powiedziała że strasznie żałuje. -
Mnie z perspektywy obserwatora w ogóle nie przeraża kupa podczas porodu. 'Człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce' ,ale gdybym miała rodzić sn chyba bym się zdecydowała dla własnego komfortu
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie i generalnie wszystko ok, nie rodzę jeszcze
Gin zwiekszył mi tylko dawke leku na cisnienie bo dalej jednak jest za wysokie. Przepływy wszytskie ok, łożysko idealne. Pobrał próbke na GBS. Alicja waży 2150g
Dzis też mialam robione pierwsze KTG i od teraz wizyty już co 2 tyg
Cieszę się, przynajmniej szybciej mi bedzie leciało
A.Kasia, Izoleccc, muminka83, Czarodziejka87, edyś, Madlene.:), Gośśś, d'nusia, Falon, Hannia123, Kate84, Mania1718, Lilou1984, M+M+?, Karka, Magda lena, Mietka 30:), krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Rudy Tygrysek fajno,że udało ci się dorwać jeszcze te płyny:)
Też jestem ciekawa na ile starcza butla 3l hmm
Gośśś kciukasy za jutrzejsze wyniki:)
Muminko ciasto wygląda mniami!
Kate cieszę się,że podróż przebiegła spokojnie i już odpoczywasz:)
Gratuluje udanych wizyt:)
A ja mam już wreszcie bryke małego w domu Camarelo Carera:)
I mogę powiedzieć,że mam już wszystko,całą wyprawkę
A.Kasia, RudyTygrysek, Gośśś, d'nusia, Mania1718, Kate84, Magda lena lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Mój mąż wlasnie się obraził i poszedł do drugiego pokoju -dostał ochrzan za to ze chciał być zabawny i rzucił we mnie jaśkiem, trafił oczywiście w brzuch a ja jestem na to uczulona.No może za ostro zareagowalam ale moglby czasem pomyśleć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 21:28
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Czy tylko ja mam inny wozek
?Wy wszystkie wymieniacie te same firmy a ja mam peg perego. Uzywany skladany stelaz wraz z gondola i to jesda reka. Ja mam wszystko uzywane ;p nawet lozeczko tylko materac nowiutki ;p
Tez mam Peg Peregonie jesteś sama
ciri22 lubi tę wiadomość
Samuel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez mam wszystko nowe , w rodzinie dawnooo nie było dzieci , wiec nie miałam od kogo dostac, ale nie ma w tym nic złego ze ma się uzywane
rzeczy ; -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Mam ten sam!
Zakochalam sie w nim w 11tc. I potem szukalam tanszego ale ten byl idealny na moje potrzebu czestych podrozy oraz wnoszenia na 6 pietro
U nas tez miłość od pierwszego wejrzeniai szczerze powiem, że nie szukałam innego
ten spełniał wszystkie oczekiwania
Samuel