Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie mdlosci nadal. Rano jest w miare, choc zdarza sie ze wymiotuje jeszcze przed zjedzeniem czegokolwiek. Najgorzej jest w porze obiadowej. Jak musze stac przy garach to wtedy jest masakra. Moze to przez zapachy. Niewiem, ale gotowanie to dla mnie teraz niezle wyzwanie. Wlasnie musialam uciec z kuchni i ledwo zyje. A jeszcze mysze wrocic i dokonczyc a potem zjesc... chyba umre. A przedtem chyba zalicze kibelek bo czuje ze jest tuz tuz... blee
-
Love life - normalne ! Teraz w końcu można cieszyć się ciążą bo wcześniej to się człowiek cieszył jak łyk wody się nie cofał i kiedy przez kilka sekund mdłości nie dawały o sobie znać
Ja też 17 mam wizytę,a prenatalne 20 Nie mogę się doczekać spotkania z Kotem i słów od lekarza ,że wszystko super,ekstra,zajebi**ie !Love_life lubi tę wiadomość
-
maggda wrote:Witam mamusie. Ja wlasnie wstalam z coreczka po drzemce i zbieram sie na spacerek albo na plaze. A wam jak mija ten piekny dzien?
A gdzie na ta plaze sie wybralas? ja bylam nad morzem w Gdansku, ale nie wytrzymalam dluzej niz godzinke, glowa zaczela bolec, w dodatku ciagle musialam chodzic siusiujusiakp
-
A.Kasia wrote:Kofeinka, nic mi nie mów. Ja może żadnych niepokojących objawów nie mam, ale też chętnie bym podejrzała czy wszystko ok a usg mam dopiero 22 sierpnia I to już będzie usg prenatalne. Mąż mnie namawia, żebyśmy poszli na usg do luxmedu sprawdzić czy wszystko ok ale nie chcę wyjść na panikarę No zobaczymy...
A.Kasia lubi tę wiadomość
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
krówka_muffka wrote:Dziewczyny ale się stresuje dzisiejsza wizytą czy wszystko dobrze..ech
Ja też mam dziś wizytę.
W sumie to chyba bez sensu, bo w piątek byłam na Izbie Przyjęć. Nawet miałam przełożyć tę dzisiejszą, bo pewnie nic nowego się nie dowiem, na pewno jeszcze nic nie będzie widać (o ile w ogóle gin zrobi mi USG). Ale nie mogłam sobie odmówić tej wizyty. Przez plamienia, to najchętniej codziennie chodziłabym do lekarza...
-
A w ogóle to powiem Wam, że jakieś zwątpienie mnie dopadło... żeby nie powiedzieć, że dołek
Pójdę na wizytę i co? Nie zrobi USG - źle. Zrobi, nie będzie wciąż widać zarodka - też źle.
Jedyne, co dałoby mi spokój, przynajmniej na jakiś czas, to gdybym zobaczyła bijące serce. Ale na to jest raczej za wcześnie. Zresztą nie wiem...
To serce... to dla mnie taki symbol. Przez moją historię, przez tamtą stratę, kiedy ono przestało bić, teraz myślę o nim obsesyjnie
Nie umiem sobie radzić ze stresem... -
Cześć Dziewczyny
Właśnie wróciłam od lekarza ii.... widziałam mojego Okruszka z bijącym serduszkiem! Wg usg 7tydz (6tydz 6d) Do tego torbiel w dwa tyg zmniejszyła się o 1cm
Jestem taaaaka szczęśliwa od dzisiaj zero stresu, nerwów i wkręcania sobie dziwnych rzeczy - teraz mam zamiar tylko się cieszyć
Bardzo proszę o dopisanie mnie do listy na pierwszej stronie - termin porodu z USG to 22 marzecA.Kasia, Vincent, skowroneczka87, krówka_muffka, maggda, Renka88, Est lubią tę wiadomość
-
annak wrote:A w ogóle to powiem Wam, że jakieś zwątpienie mnie dopadło... żeby nie powiedzieć, że dołek
Pójdę na wizytę i co? Nie zrobi USG - źle. Zrobi, nie będzie wciąż widać zarodka - też źle.
Jedyne, co dałoby mi spokój, przynajmniej na jakiś czas, to gdybym zobaczyła bijące serce. Ale na to jest raczej za wcześnie. Zresztą nie wiem...
To serce... to dla mnie taki symbol. Przez moją historię, przez tamtą stratę, kiedy ono przestało bić, teraz myślę o nim obsesyjnie
Nie umiem sobie radzić ze stresem...
Słońce najważniejsze jest to żebyś się nie denerwowała i myślała cholernie pozytywnie to jest najważniejsze. Pełen relaks, myśl że fasolek ma się bardzo dobrze.... Pamiętaj że stres odbija się na nim... -
Tunia.a wrote:Cześć Dziewczyny
Właśnie wróciłam od lekarza ii.... widziałam mojego Okruszka z bijącym serduszkiem! Wg usg 7tydz (6tydz 6d) Do tego torbiel w dwa tyg zmniejszyła się o 1cm
Jestem taaaaka szczęśliwa od dzisiaj zero stresu, nerwów i wkręcania sobie dziwnych rzeczy - teraz mam zamiar tylko się cieszyć
Bardzo proszę o dopisanie mnie do listy na pierwszej stronie - termin porodu z USG to 22 marzec
to super wiadomość -
Tunia.a wrote:Cześć Dziewczyny
Bardzo proszę o dopisanie mnie do listy na pierwszej stronie - termin porodu z USG to 22 marzec
Gratulacje!
dopisałam już -
skowroneczka87 wrote:Tak jak przewidywalam, przytulilam porcelane. Kolejny raz nie podeszlo mi biale winogrono. Ale dzieki temu troche mi ulzylo. Moglam spokojnie dokonczyc obiad i nawet zjesc ze smakiem:-)
jak ja cię doskonale rozumie ! właśnie staram się stworzyć obiad i jakoś przeżyć do końca aby nie biegać do toalety. Eh miejmy nadzieje że już niedługo się to skończy i odetchniemy z ulgą