Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Brzuchatki :-*
Chyba nie nadrobie ostatnich wpisów za to chciałam Wam powiedzieć źe przeczytałam przed chwilą artykuł dotyczący kobiety w ciąży w moim mieście.
http://www.calisia.pl/articles/wojtus-walczy-o-zycie-byc-moze-on-kiedys-uratuje-was
Również marcówka. Ja to normalnie łzy w oczach jak czytałam.. I tak sobie pomyślałam że może wstawie linka do tego artykułu, może któraś z Was wyśle sms albo udostępni to np na swoim fb. Jejku nie wiem co bym zrobiła jakby moja Milenka była na miejscu tego chłopczyla -
nick nieaktualnyWspaniałe wieści
Cieszę się razem z Wami ze wszystkich tych dobrych informacji! Też się trochę zestresowałam, że to JUŻ ZA CHWILĘ bo przecież jestem tylko 2 dni za Vincent
Pakować torby kochane bo nie znamy dnia ani godziny
U mnie już po prasowaniu i mam z tym związane 3 wnioski:
- dobrze, że do prasowania miałam tylko kilkanaście rzeczy bo jestem padnięta jak koń po westernie i gdybym miała tego więcej to bym wykitowała w trakciePół godziny prasowania a już brzuch twardnieje i tchu brak.
- bodziaki z H&M (te z bawełny organicznej) są o niebo lepszej jakości niż te ze Smyka.
- NIGDY, PRZENIGDY WIĘCEJ nie kupię dziecięcego prześcieradła na gumce! Chyba pierwsza rzecz w całym moim życiu przy prasowaniu której oklęłam się jak szewcJeszcze te wzorzyste, które kupiłam na DaWanda ujdą ale najzwyklejsze bawełniane to jakiś dramat
Vincent, domiii, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Pochwalę się naszym kącikiem dla Jaska i naszą amatorską sesją brzuszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 22:55
A.Kasia, Marlena, Karolina@, Magda lena, foxica, Mietka 30:), Izoleccc, muminka83, edyś, Mania1718, d'nusia, RudyTygrysek, Kate84, krówka_muffka, Karka, Hannia123, olatychy, Madzialena90, ksanka, Renka88, Madlene.:), She86, Falon, Kajola, Lilou1984, Teresa1992 lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:- NIGDY, PRZENIGDY WIĘCEJ nie kupię dziecięcego prześcieradła na gumce! Chyba pierwsza rzecz w całym moim życiu przy prasowaniu której oklęłam się jak szewc
Jeszcze te wzorzyste, które kupiłam na DaWanda ujdą ale najzwyklejsze bawełniane to jakiś dramat
Haha, Kasiu a pmiętasz jak pisałam jak się umordowałam przy prasowaniu dziecięcego prześcieradła na gumce? Dziwiłaś się wtedy i mówiłaś, że prasowanie sprawia Ci tyle przyjemności
A.Kasia, Kate84, Falon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A.Kasiu ja jeszcze nie prasowałam ale prałam bodziaki z H&M i popieram,że jakościowo są naprawdę super.Ten materiał taki miły w dotyku;)
Vincent pięknie wyglądasz i kącik świetny,jaki klimacik!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:24
Vincent lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualnyKarolina@ wrote:Haha, Kasiu a pmiętasz jak pisałam jak się umordowałam przy prasowaniu dziecięcego prześcieradła na gumce? Dziwiłaś się wtedy i mówiłaś, że prasowanie sprawia Ci tyle przyjemności
Bo nie znałam tej "przyjemności" prasowania prześcieradeł na gumceDRAMAT w czystej postaci
A ja naiwnie wierzyłam, że najtrudniej wyprasować plisowane sukienki i firanki
Karolina@, muminka83, Kate84 lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:Mowie do P: Od soboty biorę Cie w obroty
a on do mnie: nie bede Miłosza walił po główce!
Domiii na pierwszej stronie lula_w pochwaliła się córeczką w brzuszku możesz poprawić i przy okazji "chłopaków dwoch" można zmienić na Mikołaj i Tymekdomiii lubi tę wiadomość
-
Tak u mnie jest córeczka Hania
Ja kupowałam nieprzemakalne i nie trzeba i nie można ich prasować, ze względu na membranę nieprzemakalną, są w wersji frotte i jerseyPolecam, przydaja się przy ulewającym dziecku
Gratulacje udanych wizytJa wizytuję w środę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:58
d'nusia, Czarodziejka87, ksanka, Falon lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:Mowie do P: Od soboty biorę Cie w obroty
a on do mnie: nie bede Miłosza walił po główce!
Haha Domiii moj maz po takim zdaniu stwierdzil ze dwoje juz pukal w glowe i teraz widzimy skutki uboczne wiec trzeciego pukac nie bedzie hyhyA.Kasia, d'nusia, Czarodziejka87, Kate84, Karolina@, Hannia123, Mietka 30:), domiii, Falon, Izoleccc lubią tę wiadomość
[/link]
-
Hej mamusie
Również witam się z Wami Lutowo, bardzo się cieszę że wszystkie dotrwałyśmy do tego miesiąca
Gratuluję wspaniałych wieści z wizyt i kolejnych rozpoczętych tygodni, tule Was wszystkie a w szczególności szpitalne mamusie.
Vincent piękny kącik dla Jasia i cudne zdjęcie z sesji, i ten kolor włosówto Twoje naturalne?
Kasiu współczuję męczarni przy prasowaniu prześcieradełka
Co do pukania maluszków po głowach to mój M mówi że jak jest jeszcze okazja to trzeba dorabiać
Coś jeszcze chciałam napisać ale tyle dziś było czytania że zapomniałam
Miłego wieczorku :*Mania1718, Vincent, A.Kasia, Mietka 30:), ksanka, edyś, Madlene.:), Falon, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Edyś Córcia już pięknie waży
cieszę się ,że wizyta udana
Vincent No Ty już jesteś całkiem daleko , może być wkrótce ale nie musi .Znam przypadki co dziewczyny chodziły i ponad miesiąc z rozwarciemŚlicznie wyglądasz !Piękny kącik , ja uwielbiam białe meble...
Krówka muffka cieszę się,że wszystko jest tak ładnie !gratuluję
Ksanka no to też już jesteś coraz bliżejcieszę się,że wyniki takie dobre i ,że mała sobie pięknie rośnie!
Domii hehe
Kasia po Twoim wpisze po raz kolejny dziękuję ,że nie musiałam prasować tej całej szafy ubrań, kocyków, ręczników i pościeli małej!
Czarodziejka ja kupiłam podkład pod materac matherhood i prasowany był
Kurcze Wy tu wszystkie za chwilę seks zaczniecie uprawiać , ruszać się a ja ,żeby próbować przenosić będę się kisić w łóżkuVincent, Czarodziejka87, ksanka, edyś lubią tę wiadomość
-
foxica wrote:Vincent czy to aktualne zdjęcia??? Cudnie wyglądasz i brzusio taki malutki, rewelacja poprostu! nie wspominając nawet o kolorze włosów
Dziękuje bardzo za miłe słowa
Zdjęcia były robione tydzień temua kolor włosów to mój, naturalny
RudyTygrysek, foxica lubią tę wiadomość