X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Marlena Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Brzuchatki :-*
    Chyba nie nadrobie ostatnich wpisów za to chciałam Wam powiedzieć źe przeczytałam przed chwilą artykuł dotyczący kobiety w ciąży w moim mieście.

http://www.calisia.pl/articles/wojtus-walczy-o-zycie-byc-moze-on-kiedys-uratuje-was

Również marcówka. Ja to normalnie łzy w oczach jak czytałam.. I tak sobie pomyślałam że może wstawie linka do tego artykułu, może któraś z Was wyśle sms albo udostępni to np na swoim fb. Jejku nie wiem co bym zrobiła jakby moja Milenka była na miejscu tego chłopczyla :-(

[*] Arek - 19.01.2014

3i499vvjojbctpry.png

9ewnugpjmowidtwe.png
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domiii hahaha uśmiałam się ;D

domiii lubi tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspaniałe wieści :) Cieszę się razem z Wami ze wszystkich tych dobrych informacji! Też się trochę zestresowałam, że to JUŻ ZA CHWILĘ bo przecież jestem tylko 2 dni za Vincent :) Pakować torby kochane bo nie znamy dnia ani godziny ;)

U mnie już po prasowaniu i mam z tym związane 3 wnioski:

- dobrze, że do prasowania miałam tylko kilkanaście rzeczy bo jestem padnięta jak koń po westernie i gdybym miała tego więcej to bym wykitowała w trakcie :P Pół godziny prasowania a już brzuch twardnieje i tchu brak.
    - bodziaki z H&M (te z bawełny organicznej) są o niebo lepszej jakości niż te ze Smyka.
    - NIGDY, PRZENIGDY WIĘCEJ nie kupię dziecięcego prześcieradła na gumce! Chyba pierwsza rzecz w całym moim życiu przy prasowaniu której oklęłam się jak szewc :/ Jeszcze te wzorzyste, które kupiłam na DaWanda ujdą ale najzwyklejsze bawełniane to jakiś dramat :/

Vincent, domiii, Kate84 lubią tę wiadomość

• Vincent Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę się naszym kącikiem dla Jaska i naszą amatorską sesją brzuszka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 22:55

A.Kasia, Marlena, Karolina@, Magda lena, foxica, Mietka 30:), Izoleccc, muminka83, edyś, Mania1718, d'nusia, RudyTygrysek, Kate84, krówka_muffka, Karka, Hannia123, olatychy, Madzialena90, ksanka, Renka88, Madlene.:), She86, Falon, Kajola, Lilou1984, Teresa1992 lubią tę wiadomość

atdc20mm6bz4wcm9.png
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:
    Mowie do P: Od soboty biorę Cie w obroty :)
    a on do mnie: nie bede Miłosza walił po główce!

Mój mówi to samo :D

domiii lubi tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    - NIGDY, PRZENIGDY WIĘCEJ nie kupię dziecięcego prześcieradła na gumce! Chyba pierwsza rzecz w całym moim życiu przy prasowaniu której oklęłam się jak szewc :/ Jeszcze te wzorzyste, które kupiłam na DaWanda ujdą ale najzwyklejsze bawełniane to jakiś dramat :/

Haha, Kasiu a pmiętasz jak pisałam jak się umordowałam przy prasowaniu dziecięcego prześcieradła na gumce? Dziwiłaś się wtedy i mówiłaś, że prasowanie sprawia Ci tyle przyjemności :D

A.Kasia, Kate84, Falon lubią tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vincent - wszystko piękne a już najbardziej nie mogę się napatrzeć na Twoje cudownie miedziane włosy <3

Vincent lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasiu ja jeszcze nie prasowałam ale prałam bodziaki z H&M i popieram,że jakościowo są naprawdę super.Ten materiał taki miły w dotyku;)

Vincent pięknie wyglądasz i kącik świetny,jaki klimacik!;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:24

Filip 28.03.2016 <3
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vincent - śliczna Ty! :)
    A pokoik dla maleństwa w moim guście. Mój będzie podobny kolorystycznie :)

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina@ wrote:
    Haha, Kasiu a pmiętasz jak pisałam jak się umordowałam przy prasowaniu dziecięcego prześcieradła na gumce? Dziwiłaś się wtedy i mówiłaś, że prasowanie sprawia Ci tyle przyjemności :D

Bo nie znałam tej "przyjemności" prasowania prześcieradeł na gumce :D DRAMAT w czystej postaci ;) A ja naiwnie wierzyłam, że najtrudniej wyprasować plisowane sukienki i firanki :P

Karolina@, muminka83, Kate84 lubią tę wiadomość

• foxica Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:
    Mój mówi dokładnie to samo :-D
    Domiii na pierwszej stronie lula_w pochwaliła się córeczką w brzuszku możesz poprawić i przy okazji "chłopaków dwoch" można zmienić na Mikołaj i Tymek :-)

domiii lubi tę wiadomość

qdkkwn155308ojoh.png
  • foxica Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vincent czy to aktualne zdjęcia??? Cudnie wyglądasz i brzusio taki malutki, rewelacja poprostu! nie wspominając nawet o kolorze włosów

qdkkwn155308ojoh.png
  • M+M+? Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpowiedzcie - w jakim dziale w Ikea kupiłyście te białe pojemniczki wieszane na łóżeczko?
    Robię sobie listę zakupów i nie mogę znaleźć tego produktu.

Edit. Nieaktualne, znalazłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:50

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kupowała któraś prześcieradła nieprzemakalne?
    I czy będziecie je prasować?

Ja kupowałam firmy Baby matex i na moich jest,że nie prasować.

Filip 28.03.2016 <3
  • Lula_w Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak u mnie jest córeczka Hania :)

Ja kupowałam nieprzemakalne i nie trzeba i nie można ich prasować, ze względu na membranę nieprzemakalną, są w wersji frotte i jersey :) Polecam, przydaja się przy ulewającym dziecku :)

Gratulacje udanych wizyt :) Ja wizytuję w środę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:58

d'nusia, Czarodziejka87, ksanka, Falon lubią tę wiadomość

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:

Haha Domiii moj maz po takim zdaniu stwierdzil ze dwoje juz pukal w glowe i teraz widzimy skutki uboczne wiec trzeciego pukac nie bedzie hyhy :D :D

A.Kasia, d'nusia, Czarodziejka87, Kate84, Karolina@, Hannia123, Mietka 30:), domiii, Falon, Izoleccc lubią tę wiadomość

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa. Miałam taką ochotę na sok mandarynkowy. Zrobiłam sobie. Teraz wiem że był to błąd. Młoda szaleje. Czuje jak obija się a zgaga taka że mam ochotę przytulić wc bo to na chwilę obecną jedyne wyjście z sytuacji by sobie ulżyć.

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie
    Również witam się z Wami Lutowo, bardzo się cieszę że wszystkie dotrwałyśmy do tego miesiąca :)
    Gratuluję wspaniałych wieści z wizyt i kolejnych rozpoczętych tygodni, tule Was wszystkie a w szczególności szpitalne mamusie.
    Vincent piękny kącik dla Jasia i cudne zdjęcie z sesji, i ten kolor włosów <3 to Twoje naturalne?
    Kasiu współczuję męczarni przy prasowaniu prześcieradełka
    Co do pukania maluszków po głowach to mój M mówi że jak jest jeszcze okazja to trzeba dorabiać :D
    Coś jeszcze chciałam napisać ale tyle dziś było czytania że zapomniałam :)
    Miłego wieczorku :*

Mania1718, Vincent, A.Kasia, Mietka 30:), ksanka, edyś, Madlene.:), Falon, Lilou1984 lubią tę wiadomość

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyś Córcia już pięknie waży :) cieszę się ,że wizyta udana :)

Vincent No Ty już jesteś całkiem daleko , może być wkrótce ale nie musi .Znam przypadki co dziewczyny chodziły i ponad miesiąc z rozwarciem :) Ślicznie wyglądasz !Piękny kącik , ja uwielbiam białe meble...

Krówka muffka cieszę się,że wszystko jest tak ładnie !gratuluję

Ksanka no to też już jesteś coraz bliżej :) cieszę się,że wyniki takie dobre i ,że mała sobie pięknie rośnie!

Domii hehe :D

Kasia po Twoim wpisze po raz kolejny dziękuję ,że nie musiałam prasować tej całej szafy ubrań, kocyków, ręczników i pościeli małej :D!

Czarodziejka ja kupiłam podkład pod materac matherhood i prasowany był :)

Kurcze Wy tu wszystkie za chwilę seks zaczniecie uprawiać , ruszać się a ja ,żeby próbować przenosić będę się kisić w łóżku :P

Vincent, Czarodziejka87, ksanka, edyś lubią tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
  • Vincent Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    foxica wrote:
    Vincent czy to aktualne zdjęcia??? Cudnie wyglądasz i brzusio taki malutki, rewelacja poprostu! nie wspominając nawet o kolorze włosów

Dziękuje bardzo za miłe słowa :)
    Zdjęcia były robione tydzień temu :) a kolor włosów to mój, naturalny :)

RudyTygrysek, foxica lubią tę wiadomość

atdc20mm6bz4wcm9.png
‹‹ 1739 1740 1741 1742 1743 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ