Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vincent wrote:Pochwalę się naszym kącikiem dla Jaska i naszą amatorską sesją brzuszka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed17fab4b704.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce95b223550c.jpg
Takie pytanko: gdzie został zakupiony przybornik na łóżeczko?She86 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72361.png -
nick nieaktualnyKate84 wrote:Edyś Kurcze Wy tu wszystkie za chwilę seks zaczniecie uprawiać , ruszać się a ja ,żeby próbować przenosić będę się kisić w łóżku
Nic się nie martw, nie zostawię Cię samej w tym celibacieTak mnie dziś rozdzierająco bolą pachwiny, że ledwie chodzę i jak sobie wyobrażę seks w takim stanie to jawi mi się on jak najgorsza tortura
Kate84 lubi tę wiadomość
-
Vincent nie mogę się napatrzeć
Przed chwilą byłam na IP, bo przez jakąś godzinę było mi non stop duszno. Leżałam, stałam chodziłam, i nic. Zadzwoniłam do gina to powiedział żebym podjechala na IP żeby mnie przebadali. No więc dowiedziałam się że będę mieć dusznosci bo mam duży brzuch...
Teresa1992 lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
A.Kasia wrote:Nic się nie martw, nie zostawię Cię samej w tym celibacie
Tak mnie dziś rozdzierająco bolą pachwiny, że ledwie chodzę i jak sobie wyobrażę seks w takim stanie to jawi mi się on jak najgorsza tortura
Kate84, Falon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Vincent nie mogę się napatrzeć
Przed chwilą byłam na IP, bo przez jakąś godzinę było mi non stop duszno. Leżałam, stałam chodziłam, i nic. Zadzwoniłam do gina to powiedział żebym podjechala na IP żeby mnie przebadali. No więc dowiedziałam się że będę mieć dusznosci bo mam duży brzuch...
A przebadali Cię cokolwiek czy tak na oko sobie ten lekarz postawił diagnozę? -
motylek1909 wrote:CZeść Wam! Widzę, że coraz bliżej porodów i u każdej coś się dzieje...
Nie odzywam się, ale codziennie podczytuję!
U mnie niewesoło, od wtorku do piątku leżałam w szpitalu, miałam duże obrzęki, zakażenie moczu. A do tego doszły takie skurcze, że myślałam, że już urodzęopanowali skurcze kroplówkami, ale dostałam sterydy na rozwój płucek malego... Zakażenie moczu leczyli antybiotykiem dożylnie, a teraz w domu jeszcze łykam tabletki. Niestety pojedyncze skurcze mi się zdarzają, a do tego doszedł ból tam na dole, jakby mi się kości rozchodziły... macie coś takiego?
Pozdrawiam gorąco wszystkie marcowe mamyi przepraszam za brak kontaktu!
Właśnie pisze z szpitalnego łóżka. Dostałam twardnien brzucha, skurcze, boli podbrzusze, do tego mdłości. Katastrofa. Sterydy otrzymalan i leże pod kroplowka.
Czekam:
-
aleksandrazz dziekuje Ci kochana
w Polsce opieka ciężarnych i tak jest dużo lepsza od europejskiej, koleżanka była z małym krwawieniem w Belgii w szpitalu i powiedzieli jej, że wszystko jest ok, nie ma się czym przejmować. Zdecydowała jeszcze przed porodem pojechać do Polski, znowu zaczęła krwawić i pojechała w Polsce do szpitala i okazało się, że szyjka bardzo się skróciła i musi teraz mieć założony pessar, więc naprawdę nie ma co w Polsce narzekać. Robią wszystkie badania, wszystko sprawdzają.. tylko Wam pozazdrościć.
Ja dzisiaj na wizycie się zapytałam o ktg i w Belgii robią tylko po 40 tygodniu...
RudyTygrysek niezłe harce
Paulina2344 trzymaj się dzielnie
RudyTygrysek, Robaczek89 lubią tę wiadomość
-
Paulina trzymam kciuki zeby wyciszyli skurcze i zebys jeszcze troche wytrzymala
RudyTygrysku wow jak on szaleje heheto moj w porownaniu do Twojego to jest spokojniutki
Domiii hehe to jest obrazek dla Twojego P.
A ja sie ostatnio tak czuje
A.Kasia, RudyTygrysek, Magda lena, Czarodziejka87, Madlene.:), Dorka87, foxica, muminka83, Hannia123, ksanka, domiii, Kate84, d'nusia, Karolina@, Falon, Kajola, Renka88, Mania1718, Mietka 30:), Izoleccc, She86, kamka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
Dziewczyny wiem, że nie bylam pewnie pierwsza osoba, która byscie obstawialy do porodu ale dzisiaj o 14.30 odeszły mi wody. Na razie jestem na patologii ciąży i czekamy, bo akcja porodowa jeszcze się nie zaczęła ale to już kwestia czasu
Trzymajcie za nas kciuki !Madlene.:), ciri22, muminka83, Gośśś, foxica, A.Kasia, Hannia123, baassiia, kateee, ksanka, She86, jusiakp, RudyTygrysek, Dorka87, Kate84, d'nusia, Karolina@, Falon, Kajola, polin, Renka88, Mania1718, Martita88, Mietka 30:), Izoleccc, Lilou1984, domiii, Magda lena, M+M+?, Karka, nataliano, Teresa1992, wiewiórka17, 26Asia, Madzialena90, kamka, alinalii, krówka_muffka, arien, roletka, Malina81, Love_life lubią tę wiadomość
-
Est kciuki zaciśnięte! Trzymaj sie dzielnie i dawaj znac jak sie czujecie!
-
Est wrote:Dziewczyny wiem, że nie bylam pewnie pierwsza osoba, która byscie obstawialy do porodu ale dzisiaj o 14.30 odeszły mi wody. Na razie jestem na patologii ciąży i czekamy, bo akcja porodowa jeszcze się nie zaczęła ale to już kwestia czasu
Trzymajcie za nas kciuki !