X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Bulimulia Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vincent wrote:
    Pochwalę się naszym kącikiem dla Jaska i naszą amatorską sesją brzuszka :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed17fab4b704.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce95b223550c.jpg

Takie pytanko: gdzie został zakupiony przybornik na łóżeczko? :)

She86 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72361.png
  • Vincent Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bulimulia wszystkie meble i dodatki z Ikei :) poszłam na łatwiznę :)

atdc20mm6bz4wcm9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate84 wrote:
    Edyś Kurcze Wy tu wszystkie za chwilę seks zaczniecie uprawiać , ruszać się a ja ,żeby próbować przenosić będę się kisić w łóżku :P

Nic się nie martw, nie zostawię Cię samej w tym celibacie :P Tak mnie dziś rozdzierająco bolą pachwiny, że ledwie chodzę i jak sobie wyobrażę seks w takim stanie to jawi mi się on jak najgorsza tortura :P

Kate84 lubi tę wiadomość

• aleksandrazz Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vincent nie mogę się napatrzeć :-) Przed chwilą byłam na IP, bo przez jakąś godzinę było mi non stop duszno. Leżałam, stałam chodziłam, i nic. Zadzwoniłam do gina to powiedział żebym podjechala na IP żeby mnie przebadali. No więc dowiedziałam się że będę mieć dusznosci bo mam duży brzuch...

Teresa1992 lubi tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • krówka_muffka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu, ech Ci lekarze,no brak słów... trzymaj się tam skarbie:*

• ksanka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Nic się nie martw, nie zostawię Cię samej w tym celibacie :P Tak mnie dziś rozdzierająco bolą pachwiny, że ledwie chodzę i jak sobie wyobrażę seks w takim stanie to jawi mi się on jak najgorsza tortura :P
    Ja tez dopisuje się do bezsexownej grupy wsparcia.

Kate84, Falon lubią tę wiadomość

bl9cuay3kworwxbg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Vincent nie mogę się napatrzeć :-) Przed chwilą byłam na IP, bo przez jakąś godzinę było mi non stop duszno. Leżałam, stałam chodziłam, i nic. Zadzwoniłam do gina to powiedział żebym podjechala na IP żeby mnie przebadali. No więc dowiedziałam się że będę mieć dusznosci bo mam duży brzuch...

A przebadali Cię cokolwiek czy tak na oko sobie ten lekarz postawił diagnozę?

• Paulina2344 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:
    CZeść Wam! Widzę, że coraz bliżej porodów i u każdej coś się dzieje... :)

Nie odzywam się, ale codziennie podczytuję!

U mnie niewesoło, od wtorku do piątku leżałam w szpitalu, miałam duże obrzęki, zakażenie moczu. A do tego doszły takie skurcze, że myślałam, że już urodzę :( opanowali skurcze kroplówkami, ale dostałam sterydy na rozwój płucek malego... Zakażenie moczu leczyli antybiotykiem dożylnie, a teraz w domu jeszcze łykam tabletki. Niestety pojedyncze skurcze mi się zdarzają, a do tego doszedł ból tam na dole, jakby mi się kości rozchodziły... macie coś takiego?

Pozdrawiam gorąco wszystkie marcowe mamy <3 i przepraszam za brak kontaktu!

Właśnie pisze z szpitalnego łóżka. Dostałam twardnien brzucha, skurcze, boli podbrzusze, do tego mdłości. Katastrofa. Sterydy otrzymalan i leże pod kroplowka.

atdcqtkf1uunb23q.png

Czekam:
    m3sxqqmzwxgpsrli.png
  • RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i chciałam się jeszcze pochwalić wygibasami Kostka :)
    https://www.youtube.com/watch?v=nnGu5tGBk_Y&feature=youtu.be

Madzialena90, A.Kasia, Kate84, Karolina@, Kajola, uska31, kamka lubią tę wiadomość

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • Vincent Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz dziekuje Ci kochana <3
    w Polsce opieka ciężarnych i tak jest dużo lepsza od europejskiej, koleżanka była z małym krwawieniem w Belgii w szpitalu i powiedzieli jej, że wszystko jest ok, nie ma się czym przejmować. Zdecydowała jeszcze przed porodem pojechać do Polski, znowu zaczęła krwawić i pojechała w Polsce do szpitala i okazało się, że szyjka bardzo się skróciła i musi teraz mieć założony pessar, więc naprawdę nie ma co w Polsce narzekać. Robią wszystkie badania, wszystko sprawdzają.. tylko Wam pozazdrościć.
    Ja dzisiaj na wizycie się zapytałam o ktg i w Belgii robią tylko po 40 tygodniu...

RudyTygrysek niezłe harce

Paulina2344 trzymaj się dzielnie <3

RudyTygrysek, Robaczek89 lubią tę wiadomość

atdc20mm6bz4wcm9.png
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina trzymam kciuki zeby wyciszyli skurcze i zebys jeszcze troche wytrzymala :)

RudyTygrysku wow jak on szaleje hehe <3 to moj w porownaniu do Twojego to jest spokojniutki :P

Domiii hehe to jest obrazek dla Twojego P.
    out.php?i=1073643_445.jpg

A ja sie ostatnio tak czuje :P

out.php?i=1073644_465.jpg

A.Kasia, RudyTygrysek, Magda lena, Czarodziejka87, Madlene.:), Dorka87, foxica, muminka83, Hannia123, ksanka, domiii, Kate84, d'nusia, Karolina@, Falon, Kajola, Renka88, Mania1718, Mietka 30:), Izoleccc, She86, kamka lubią tę wiadomość

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina2344 głowa do góry, jesteś pod dobrą opieką. :)

28whyx8d41olhvnv.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem, że nie bylam pewnie pierwsza osoba, która byscie obstawialy do porodu ale dzisiaj o 14.30 odeszły mi wody. Na razie jestem na patologii ciąży i czekamy, bo akcja porodowa jeszcze się nie zaczęła ale to już kwestia czasu :-)
    Trzymajcie za nas kciuki !

Madlene.:), ciri22, muminka83, Gośśś, foxica, A.Kasia, Hannia123, baassiia, kateee, ksanka, She86, jusiakp, RudyTygrysek, Dorka87, Kate84, d'nusia, Karolina@, Falon, Kajola, polin, Renka88, Mania1718, Martita88, Mietka 30:), Izoleccc, Lilou1984, domiii, Magda lena, M+M+?, Karka, nataliano, Teresa1992, wiewiórka17, 26Asia, Madzialena90, kamka, alinalii, krówka_muffka, arien, roletka, Malina81, Love_life lubią tę wiadomość

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• edyś Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est jestem w szoku, Ty pewnie w nie mniejszym. Kciuki zaciśnięte, trzymaj się dzielnie :)
    Paulina oby wszystko się uspokoiło, za Ciebie również trzymam kciuki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 21:25

l22ncwa15v2ncszo.png
  • kateee Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est kciuki zaciśnięte! Trzymaj sie dzielnie i dawaj znac jak sie czujecie!

Noszę pod sercem największy skarb! <3

cb0a805a372ff89ba72b0150aea26301.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Vincent Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est zaskoczyłaś i to bardzo, będę mocno trzymać kciuki, wszystko będzie dobrze, nie mogę w to uwierzyć, że to już się zaczyna...

atdc20mm6bz4wcm9.png
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est wrote:
    Dziewczyny wiem, że nie bylam pewnie pierwsza osoba, która byscie obstawialy do porodu ale dzisiaj o 14.30 odeszły mi wody. Na razie jestem na patologii ciąży i czekamy, bo akcja porodowa jeszcze się nie zaczęła ale to już kwestia czasu :-)
    Trzymajcie za nas kciuki !
    Wow:) trzymamy! W miare mozliwosci pisz co u Was. Na pewno wszystko bedzie dobrze

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est Kochana o rany trzymajcie się !!! Trzymam kciuki,wszystko będzie dobrze:*

Filip 28.03.2016 <3
  • Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Kuuźwa EST ciarki mi przeszły po całym ciele. Powodzenia kochana !!! Kciuki zaciśnięte <3

28whyx8d41olhvnv.png
  • Gośśś Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est no to zaskoczylas wszystkich kochana :P trzymam kciuki za Was :) powodzenia <3

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
‹‹ 1740 1741 1742 1743 1744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ