Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Est,
Wow!!
Kochana, kciuki zaciśnięte!
Będzie dobrze!
Mój mąż właśnie nieświadomie winko odpalił, a tu się okazuje, że wkrótce może być gruby powód do świętowania.
Ja przez Was popadnę w alkoholizm przez te dwa miesiące...!
She86,
Cudownie, że kicia wróciła. Czułam, że tak będzie.
A teraz czuję, że... zaczyna się naprawdę dobry czas dla nas!!A.Kasia, domiii, Kate84, Mietka 30:), Izoleccc, ksanka, She86, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe - super, że kicia wróciła
Tak sobie myślę, że dobrze zrobiłam prasując te ciuszki i przygotowując mężowi rzeczy dla Tymka na wyjście... Nawet łóżeczko ubrałam tak "w razie czego". Teraz to wszystkie jesteśmy tykające bombyFalon, Mania1718, muminka83, ksanka, She86 lubią tę wiadomość
-
Jeny... Nas tu jest chyba ze 100 (i to niektóre w trójpaku)!!
Jak ja będę musiała za każdego dzidziusia zdrówko wychylić, to chroń panie moją wątrobę!
Jacqueline, ciesz się, że zaciążyłaś, bo miałabyś tak "przechlapane" jak ja!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 22:13
d'nusia, ryjkek, Kate84, Dorka87, Karolina@, Martita88, Mietka 30:), muminka83, Lilou1984, Izoleccc, ksanka, Magda lena, Karka, Hannia123, She86, Madzialena90, Falon lubią tę wiadomość
-
Podczytuje was nieraz dsiewczyny
Łał pierwsza marcowka 2016 zaczyna rodzic !!!
POWODZENIA
Marcoweczka 2015Gośśś, Mania1718, domiii, Kate84, Karolina@, Martita88, Mietka 30:), muminka83, Lilou1984, Izoleccc, ksanka, Magda lena, Karka, Hannia123, Teresa1992, Falon, Malina81 lubią tę wiadomość
-
Est Trzymam mocno kciuki! I życzę szybkiego porodu bez komplikacji
A my po wizycie, mały waży ok 2800g- w miesiąc tylko 600g przybrał, pewnie przez mój brak apetytu.
Poza tym badania, przepływy itp w normie. Następna wizyta z ktg za dwa tygodnieA.Kasia, d'nusia, Mania1718, Gośśś, ryjkek, Kate84, Falon, edyś, Karolina@, Madlene.:), Vincent, muminka83, Izoleccc, Czarodziejka87, ksanka, Karka, Hannia123, She86, Mietka 30:), Madzialena90, domiii lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
O kurcze nie mogę uwierzyć że machina ruszyła a te nasze zielone światełko w lutym naprawdę się sprawdziło
Est/b] trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród
She dopełniłaś 1.02.16 dobrą nowinąCieszę się razem z Tobą
muminka83, ksanka, She86 lubią tę wiadomość
[/link]
-
nick nieaktualnyHahahha jak ja się uśmiałam...
Mowię mężowi ocb a on na to ze jutro jedziemy dokupić rzeczy do walizki.
Pytam go czy będziemy jakby co jechac te 160km do szpitala i co z kotem i w ogole.
A on na to ze kot od dzisiaj mieszka w klatce, a w bagażniku będzie jeździł piach do kuwety w razie czego ...
Ahahahahahah
I na koniec mowi do Kitty: "oj kocie czekają cię ciężkie czasy"Mania1718, Kate84, Falon, Dorka87, Karolina@, Vincent, A.Kasia, Martita88, Madlene.:), muminka83, Izoleccc, ksanka, Kajola, She86, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
Ja w związku z tym chyba jednak też zamówię ostatnie rzeczy co ciągle odkładam, dopakuję torbę i ubiorę łóżeczko
poczułam dreszcze na karku, chociaż ja mojej dzikusce mówię ani się wąż do 16 marca
Mania1718, A.Kasia, muminka83, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Hihihi widzę, że Est zmotywowała do działania wszystkie marcówki.
Sama pomyślałam, ze czym prędzej muszę załatwić konsultacje z anestezjologiem, bo kto wie, kiedy młody będzie chciał wyjść.
Aaaa i bardzo, bardzo cieszę się, że kotek się znalazł.She86, muminka83 lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Oh! FUCK!!! Est ale wiadomość!!!!! od 15 minut nie mogę się pozbierać!!!!!
Trzymamy kciukasy:D:D i czekamy na informacje:D:D
Dziewczyny jutro zostaniemy ciociami, ale jaja:D:De
Właśnie ten news uświadomił mi, że najwyższy czas się spakować!! Jutro biorę się do roboty!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannak - Ty tam nie szalej za bardzo
No chyba, że świętujesz czerwonym wytrawnym winem to proszę bardzo - ponoć dobrze działa na endometrium
Będziemy miały swój wkład w budowaniu domku dla groszka
Czy tylko ja mam już spakowaną torbę do szpitala? Znając życie to i tak urodzę na końcu mimo, że już od listopada siedzę na walizkach -
Cały czas myślę o Est nie mogę uwierzyć!!
Jeszcze parę godzin temu pisałam,że już za tydzień pierwsze dzieciaczki mogą się pojawić a to już teraz! Wow!
She super,że się kicia odnalazła:) Cieszę się razem z Tobą!She86 lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
WOW!!!!
Est! Normalnie stawiamy Ci piccolo! Staś taki grzeczny poczekał do lutego! 3mam kciuki jak reszta forumowych ciotek!!!!
Wspaniale. Koniecznie daj znać jak już synek będzie przy Tobie
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :* :*
She - fantastycznie, że kicia się odnalazła
P.S Mam nadzieję, że wszystkie marcówki już torby mają spakowane!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 23:10
She86, muminka83, Falon lubią tę wiadomość