Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Est trzymam kciuki
No to teraz nie zasnę w oczekiwaniu na wieści
A my po USG, nasz Malutki już nie taki mały, waży 2820 !!! Trochę się boję żeby mi w miesiąc nie przybrał do 4 kgA.Kasia, baassiia, Hannia123, Madlene.:), muminka83, edyś, domiii, Gośśś, She86, Kate84, d'nusia, Karolina@, Falon, Mania1718, Izoleccc, Lilou1984, Karka, Madzialena90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Est kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&
No proszę - zielone światło było od 1 lutego, mamy dziś pierwszy i od razu pierwszy Maluszek próbuje skorzystać
A z tym obstawianiem, to ja bym jednak postawiła właśnie na którąś z Was dziewczyn, które miały ciąże bez przygód, bo te wyleżane, wychuchane i ostrożne ciąże to jednak często lubią dotrwać do terminu, a nawet się przenosićWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 21:45
domiii, d'nusia, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Kochane. Jestem w cholernym szoku, no ale cóż.
Od rana gorzej się czulam, miałam wrażenie ucisku na pecherz ale oczywiście to nic nowego w ciąży, więc nie zastanawiałam się nad tym, po południu zaczął mnie trochę boleć brzuch, a po 14 chlusnely wody, strasznie duzo, spodnie cale mokre mialam. Na ktg slabe skurcze ale uspokoily się.
Przyjeli mnie na patologię, bo jeszcze akcja się nie zaczęła, mam leżeć.
Podobno możliwe, że jutro urodze.
Jestem w szoku ale będzie dobrze.
Będę się odzywala.
Aha, zaczynaja mi się nie bardzo bolesne skurcze.
-
Est wrote:Dziewczyny wiem, że nie bylam pewnie pierwsza osoba, która byscie obstawialy do porodu ale dzisiaj o 14.30 odeszły mi wody. Na razie jestem na patologii ciąży i czekamy, bo akcja porodowa jeszcze się nie zaczęła ale to już kwestia czasu
Trzymajcie za nas kciuki !
Paulina (moja imienniczko) trzymaj się dzielnie w szpitalu!, dużo zdrowka dla was!
Kochane a moja Lula wróciła dziś po 20! Ogłoszenia przyniosły efekt!!biedna chyba nic nie spala przez te dwa dni, jest zmęczona jak nigdy
A.Kasia, Hannia123, baassiia, Vincent, d'nusia, niecierpliwaa, Kate84, edyś, Falon, Madlene.:), domiii, Kajola, Renka88, Mania1718, ksanka, ksanka, Karolina@, muminka83, Izoleccc, Lilou1984, Czarodziejka87, M+M+?, Karka, Teresa1992, foxica, Madzialena90 lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Ja pitole !!! Ale wiadomości. EST trzymamy kciuki. Chyba dzisiaj nie zasnę z wrażenia... Jak to przeczytałam to aż krzyknęłam. Powiedziałam mężowi o co chodzi a on: "nie panikuj. to marcówce odeszły wody, a nie tobie". Łatwo mu się mówi... Ja chyba każdą z Was tak będę przeżywać
Tak myślałam, że pierwszy dzieciaczek będzie ten najmniej spodziewany
domiii, ksanka, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Est, tak jak wszystkie trzymam kciuki
Zrobili mi KTG, stwierdzili że nie maja się do czego przyczepić oprócz tego że brzuch napiety ale u mnie to norma. AAA i ciśnienie zmierzyli, ksiazkowe niby.
muminka83 lubi tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
No tego to się nie spodziewałam. Est kciuki mocno zaciśnięte.
U mnie jeszcze wszystko pozamykane, młody waży koło 3000 g. i będzie z niego niezły klocek. Dobrze, że nie kupowałam ubranek 56.Mój gin stwierdził, że jednak będę próbować rodzić siłami natury, a jak coś będzie nie tak to cesarka.
d'nusia, A.Kasia, Kate84, Madlene.:), Gośśś, Falon, Vincent, Mania1718, edyś, ksanka, Karolina@, Mietka 30:), muminka83, Lilou1984, Izoleccc, Czarodziejka87, Karka, She86, Madzialena90 lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Olu trzymaj się, współczuję :-*
Paulina o kurde, dobrze że od razu podali sterydy, mam nadzieję że udało się wyciszyć twardnienia i skurcze?
Est no w szoku jestem!! Ale grzecznie czekałaś do lutego, brawo! Trzymam kciuki i powodzenia!czekamy na wieści! No to teraz dotarło do mnie, że się zaczyna u nas Marcówki! Czyli praktycznie dla Ciebie było też totalne zaskoczenie! Na pewno wszystko będzie dobrze, buziaki :-*
Paola super duży chłopak, gratuluję udanej wizyty
She Bardzo się cieszę, że kotek wrócił, jupi!
Ryjkek fajnie, że dobre wieści na wizyciei faktycznie konkretny chłopak moja w piątek w tym samym dniu miała 2500g
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 22:02
ryjkek, She86 lubią tę wiadomość
-
Karolin@ dokladnie to samo myslalam, ze pierwszy dzieciaczek bedzie ten najmniej spodziewany
Teraz juz jest bezpieczny czas wiec maluszki moga spokojnie po woli wychodzicdzisiaj tez urodzila moja kolezanka, z ktora teraz lezalam w szpitalu
malutka ma sie dobrze, sama oddycha i wazy 2420gr a ona miala 35t2 dzien
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]