Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline wrote:Ja już beczę, nie wiem co robić...
Wstałam przed chwilą do łazienki a tam brązowy śluz na papierze...
A dziś/jutro termin miesiączki...
Progesteron był taki ładny więc to raczej nie od tego...
Nie wytrzymam
Kochana, spokojnie.
Ja w dniu spodziewanej miesiączki zobaczyłam dosyć spora plamę krwi na majtkach. Już myślałam że to okres i ze jest po ptakach.
Ale na tej plamie się skończyło, malpa się nie rozkręcila.
Możemy tylko czekać i zaciskac kciuki w oczekiwaniu na rozwój wydarzeń ;*Lucky, She86, muminka83, Hannia123, Falon lubią tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Ok 9 będzie decyzja czy mam cesarke.
Boję się trochę ale chcę mieć to za soba chyba.
Mam skurcze ale bardzo słabe rozwarcie.
Jestem na porodowce,nie chcialam cc ale powiem Wam, ze już mi wszystko jedno.
Proszę o kciukiPaulina2344, d'nusia, Martita88, Kajola, Kokaina, skowroneczka87, Kate84, edyś, margaret26, foxica, Mania1718, TaRRa, M+M+?, ksanka, Lucky, Renka88, Czarodziejka87, She86, domiii, Amarylis, Dorka87, muminka83, kateee, Vincent, A.Kasia, wiewiórka17, Hannia123, Mietka 30:), Madzialena90, Madlene.:), Magda lena, RudyTygrysek, Izoleccc, kamka, alinalii, Lilou1984, Karolina@, krówka_muffka, Teresa1992, Karka, Falon, kleo2426, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
Est wrote:Ok 9 będzie decyzja czy mam cesarke.
Boję się trochę ale chcę mieć to za soba chyba.
Mam skurcze ale bardzo słabe rozwarcie.
Jestem na porodowce,nie chcialam cc ale powiem Wam, ze już mi wszystko jedno.
Proszę o kciuki
Est, kciuki zacisniete :-*
&&&&&&&&&&&&Lucky lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Est trzymamy mocno kciuki. Teraz pewno podadzą oxy na wzmocnienie skurczy, przynajmniej u mnie tak było (wody mi odeszły a po 28h dostałam oxy bo nie miałam skurczy, 37tc) super się szyjka rozwiera jak kucasz na skurczu. Co za emocje od nocy
Lucky lubi tę wiadomość
-
Est wrote:Tak wiem.
Nienormalna jestem, piszę do Was z porodowki.
Kochana, dzięki Tobie możemy przeżywać te chwile razem z Tobą. A przy okazji zobaczyć, co nas czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 07:56
JustyśM, foxica, ksanka, Lucky, Kajola, A.Kasia, Mietka 30:), Falon lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Nienormalna jestem, piszę do Was z porodowki.
Właśnie super, że do nas piszesz, my tu wszystkie czekamy na każde info i kciuki zaciskamy :-* powodzenia Kochana!foxica, Lucky, muminka83, A.Kasia, Mietka 30:), Falon lubią tę wiadomość
-
Jacqueline wrote:Ja już beczę, nie wiem co robić...
Wstałam przed chwilą do łazienki a tam brązowy śluz na papierze...
A dziś/jutro termin miesiączki...
Progesteron był taki ładny więc to raczej nie od tego...
Nie wytrzymamLucky, She86, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Nienormalna jestem, piszę do Was z porodowki.Kciuki zaciśnięte!
edyś, Lucky, A.Kasia, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Jacqueline trzymam kciuki, żeby @ się nie pojawiła, może to nic złego nie oznacza. Trzeba być dobrej myśli! :-*
Kurcze ja dziś praktycznie spać nie mogłam znowu teraz myślałam kiedy mnie to spotka i już tyłek truje M, że ma zjechać na stałe
A i nawet małej się udzieliło bo też dziś zbytnio nie spałaLucky lubi tę wiadomość
-
Est, tak jak dziewczyny napisaly wszystkie jesteśmy z tobą i o tobie myślimy, ja też dziś zanim do końca oko otworzyłam już byłam na forum z zaciśnięte kciukaski sprawdzać co u ciebie.
Jacqueline trzymam kciuki by ziarenko się utrzymalo. Nie wiem co poradzić, ja jak tylko zeszlam to nawet bez wiedzy gina zaczęłam brać Dupka bo miałam z poprzedniej ciąży, a on tylko potwierdzil po wizycie brać Dupka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:18
Lucky lubi tę wiadomość
-
Mam troche Luteiny dowcipnej i doustnej, 50 mg.
Chyba podjadę zbadać betę i progesteron, beta byłaby po południu, progesteron przy dobrych wiatrach wieczorem, przy gorszych jutro, a najpóźniej za 2 dni
Spróbuję dodzwonić się najpierw do lekarza chybaLucky lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Mam troche Luteiny dowcipnej i doustnej, 50 mg.
Chyba podjadę zbadać betę i progesteron, beta byłaby po południu, progesteron przy dobrych wiatrach wieczorem, przy gorszych jutro, a najpóźniej za 2 dni
Spróbuję dodzwonić się najpierw do lekarza chyba
Ja bym brała. Na tym etapie zarodek uwielbia progesteron i praktycznie nie przedawkujesz. A z tym progesteronem to wyjdzie nisko i tylko sie zdenerwujesz do tego. Lekarze nie zalecają rutynowego badania progesteronu.She86, muminka83 lubią tę wiadomość
-
Jacqueline wrote:Mam troche Luteiny dowcipnej i doustnej, 50 mg.
Spróbuję dodzwonić się najpierw do lekarza chyba
Jacqueline u mnie było tak samo jak u Martki, kilka dni po owulacji progesteron wynosił 33, w dniach spodziewanego okresu plamilam i byłam pewną że przyjdzie @. Jednak jak plamienie utrzymywało się już 6 dzień a okres się nie rozkrecal to zrobiłam test i wyszły dwie krechy. Biegiem udalam się do ginekologa i dostalam duphaston. Na drugi dzień zrobiłam progesteron i okazało się że spadł do 13. Więc stąd te plemienia.
Lec do swojego gina po recepty lub bierz ta resztę progesteronu co masz. I głowa do góry!!Lucky lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Troche się uspokoiłam i tak sobie myślę, że może jakieś naczynko pękło - na wieczór i w nocy miałam parę napadów kaszlu i może coś nie wytrzymało.
Zobaczymy - mam nadzieję, że plamienie nie pogorszy się. Nie bardzo pasuje żebym gdzieś jechała bo wygwizdówek straszny jest
Zadzwonię najpierw do lekarza.Lucky, muminka83 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline - poczytaj co pisze w Twoim suwaczku! ja wiemże jesteś w stresie, bo po przejściach, ale myśl pozytywnie, wyrzucaj z głowy te smutne myśli, na siłę! Luteinę bierz nawet w uderzeniowej dawce, ja brałam na początku 3x200 mg na dobę. Przydałby się duphaston do kompletu, bo niby to to samo, ale podobno jakoś się uzupełniają w działaniu.
Ja bym progesteronu nie badała, bo on gwałtownie nie spada, a piszesz że miałaś dobry. Beta ważna i dobrze że będzie dzisiaj.
trzymam mocno kciuki i wiem że dacie radę! Przytulam Cię mocno!
Est - podniosłaś i mi ciśnienie! A przecież Ty nie miałaś do tej pory zadnych problemów, nie? Przypomnij ile ważył maluszek ostatnio? Kurczę, zazdroszczę trochętym bardziej że jesteś już w 36tc. Chyba chciałabym podobnie. Kciuczę mocno i wiem że będzie super!
a w ogóle to dzień dobry
brzuch mi wczoraj twardniał okrutnie cały wieczór do północy, mimo nospy i magnezu
już się zastanawiałam na IP, ale puściło
gin mówiła że te napięcia teraz nie są wskazane, szczególnie przy moim łożysku
leżę więc dzisiaj grzecznie
torbę do szpitala mam spakowaną od październikadołożę tylko świeżą piżamkę
na następną wizytę też jadę z torbą
ale się dzieje
mimo napięcia - to pozytywnie
pozdrawiammuminka83 lubi tę wiadomość
-
Est,
Pisz do nas nawet jak będziesz przeć! Albo jak będą Cię ciachać!
My tu żyjemy Twoim porodem. Pół nocy nie spałam!
Trzymam kciuki!!
Dziewczyny, tylko Wy się za bardzo nie wyczuwajcie i nie przyjcie z Est, bo zaraz nam się tu maluchy posypiąLuty lutym, ale ktoś tu musi zostać z brzuszkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 08:43
ksanka, muminka83, A.Kasia, Kate84, Hannia123, Mietka 30:), Magda lena, Lilou1984, Falon lubią tę wiadomość