Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Zaglądałam tu już nad ranem sprawdzając czy nikt nie urodził ale że wszystko po staremu to poszłam z powrotem spać
Straszne głupoty mi się śniły ale jeszcze lepsze sny miał mój mąż - że chciał się ze mną rozstać bo zaczął się spotykać z moją przyjaciółką z dzieciństwa
Uśmialiśmy się z rana jak fretki
Kasia24 - daj znać jak będziesz miała wyniki ale trzymam kciuki, żeby jednak ta cholestaza Cię ominęłaTak, do tych badań trzeba być na czczo (nie mniej niż 12 h od posiłku)
Wanna - polecam mleko z czosnkiem i miodemJa dzięki temu magicznemu eliksirowi wykurowałam się już z przeziębienia
Zdrówka!
Ola - trzymaj się tamNo nie jest Ci dane na spokojnie przeżyć tych ostatnich tygodni, jakaś klątwa czy co
?
alinalii - a brzuszek Ci się obniżył? Ja po swoim widzę, że tak i przy okazji włączył mi się jakiś mega głodomór bo non stop bym coś jadłaA że miejsca w żołądku więcej to już nic mnie nie ogranicza i jem, jem, jem
ryjkek - w niektórych szpitalach niestety matkę wypisują, ale to raczej rzadkość. W moim szpitalu tak jest, że jeśli coś z dzieckiem nie tak i musi zostać dłużej to matkę wypisują po max 5 dobach do domu, najczęściej po 3. Ale ta informacja jest zamieszczona na stronie szpitala i wiąże się z tym, że to naprawdę mały oddział położniczy i nie chcą blokować łóżek dla nowych rodzących.
Martka89 - mój lekarz ma podobne podejście, dopóki nie wyszły mi złe wyniki morfologii to nie zalecał mi żadnych witamin. Z resztą właśnie mi się skończyły i chyba nie będę na razie kupować bo młody waży już sporo a ja chcę dać odpocząć organizmowi.
muminka83 - ooo tak, też mnie czeka dzisiaj gotowanie rosołu tylko, że na jutro;) Przecież niedziela bez rosołu to nie niedziela
MeAmerie -trzymaj się tam kochana. Niebawem wyjdziesz do domu tyle, że już z maluchem na rękach
Będzie dobrze!
Roletka - aaaaaaaaaaaaaa! GRATULACJE!!!Buziaki dla naszych pierwszych marcowych (a w zasadzie lutowych) bliźniaków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:14
Kasia24, Wanna, muminka83 lubią tę wiadomość
-
ROLETKA- gratulacje! Radości z podwójnego macierzyństwa!
Ola - trzymaj się tam!
MeAmerie - kurcze jak nie urok to sraczka. Kciukam za Was.
Alina - cieszę się że wycieki się uspokoiły.
U mnie też dziś rosolek ale z perliczki.
A poza tym udanej soboty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:22
alinalii lubi tę wiadomość
-
Kochane my wylądowaliśmy na IP bo ciśnienie 157/110 już po lekach, duża opuchlizna i ogólnie samopoczucie do doopy
czekam na wyniki krwi i moczu i zobaczymy co dalej. Oczywiście mój mąż musiał wyjechać
dobrze że teść był w domu...
Roletka GRATULACJE!!!
MeAme trzymam kciuki żeby było dobrze :* -
nick nieaktualny
-
Kasia24 mi lekarz zlecił badanie
-transaminaza (aspat, Alat)
- bilurbina ( czy jak to tam się nazywa)
- kwasy żółciowe
Roletka ogromne Gratulacje dużo zdrówka dla Was, chyba przyspieszyli cesarkę, bo gdzieś na innym forum poczytałam , że miałaś planowaną na przyszły tydzień ?? Witamy na Świecie Twoje Dzieciaczki♡
MeAmerie Powodzenia i Trzymamy kciukiKasia24 lubi tę wiadomość
-
Martita88 wrote:Kochane my wylądowaliśmy na IP bo ciśnienie 157/110 już po lekach, duża opuchlizna i ogólnie samopoczucie do doopy
czekam na wyniki krwi i moczu i zobaczymy co dalej. Oczywiście mój mąż musiał wyjechać
dobrze że teść był w domu...
Roletka GRATULACJE!!!
MeAme trzymam kciuki żeby było dobrze :*
Trzymaj się Martita88 Nie chcę Cię straszyć, ale nie podejrzewają u Ciebie zatrucia ciążowego??!! Objawy są chyba podobne do Twoich.
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Roletka gratulacje, dużo zdrówka dla maluszków, cierpliwości i dużo miłości
Meamerie kurde miałaś wychodzić a tu znowu te cholerne kwasy, życzę ci wytrwałości.
Martita Ola, Kochane musi być dobrze, coś wisi w powietrzu z tym ciśnieniem. Dawajcie znać
Zakręcona ta sobota od rana. -
Roletka z całego serca gratuluję :*:*:*
Olu nic się nie martw napewno cisnienie spadnie. Napewno Cię dowadniają kroplówkami, ale pij bardzo dużo bo to pomaga na cisnienie. Przynajmniej mi tak zawsze mówili w szpitalu. A leki nie zadziałają szybko, bo podają napewno Ci dopegyt bo innych chyba nie można w ciaży a one nie są tak silne jak inne leki. Więc spokojnieJa mam teraz zwiększoną dawkę i dopiero po tygodniu cisnienie powoli wraca do granicy, ale i tak jest nadal powyżej normy.
A. Kasia nie wiem co mnie naszło, ale śniłaś mi się dzisiaj. Że urodziłaś dziewczynkei chcialas mi ją dac na rece a ja nie wiedziałam jak się za to zabrac bo ona była taka duża, miała 77 cm
:D
A.Kasia, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Omamo, ale sie dzieje od rana!
Roletka ogromne gratulacje! Moja znajoma rok temu rodziła w tym samym terminie z praktycznie identyczna waga i dzieciaki sa bez najmniejszych oznak wcześniactwaDuzo zdrowia i uśmiechu dla Was
MeAmerie trzymam kciuki! Pisałaś ze dziecko ma ładna masę ciała wiec na pewno bedzie dobrze
Martita trzymam kciuki! Dobrze ze szybko zareagowałeś! Daj znac co ci lekarz powiedział!
Ja dzis o 16 wizytuje, jest lekki stresik, jak moja szyjka, twardnienia No i serduszko. Ale wierze ze bedzie dobrzeOdezwę sie!
A.Kasia, Kate84, edyś lubią tę wiadomość
-
Ja jestem obolała ale szczęśliwa
dzieciaczki na razie ok badania będą robić różne to się więcej dowiemy
Foxica tak miała być w przyszłym tyg ale wczoraj ok 17 moje twardnienia zrobiły się częstsze i po badaniu okazało się że mam 4-5cm rozwarcia i nie chcieli już czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:41
A.Kasia, Kasia24, Mania1718, Kate84, foxica, Izoleccc, RudyTygrysek, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeresa1992 wrote:A. Kasia nie wiem co mnie naszło, ale śniłaś mi się dzisiaj. Że urodziłaś dziewczynke
i chcialas mi ją dac na rece a ja nie wiedziałam jak się za to zabrac bo ona była taka duża, miała 77 cm
:D
Haha, a to dobreTeresa1992 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny