Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wanna wrote:Dzien dobry Piękne!!!! Ja po kolejnej nocy z katarem i potami gorączkowymi, ale bez gorączki. Jestem zombie, wyglądam jak zombie i czuje sie jak zombie, a dzis wielki dzien bo odbieram wózek!!!!! I za nic tego nie odpuszczę, mam nadzieje ze sie nie dorobię jeszcze bardziej!
Kuruj się kobieto, bo to ostatnia prosta.Mnie też coś brało, i też miałam okropne gorączkowe poty nie mając gorączki. Pomógł mi paracetamol. Teraz uważam na siebie i nie wychodzę w duże skupiska ludzi. Nawet do sklepu nie idę, bo teraz jest szczyt zachorowań i łatwo się zarazić.
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
aleksandrazz wrote:Rano ciśnienie 140/90, białko w moczu, teraz oddałam na powiew... Matko niech mnie juz potną bo mam dość
Ale to nie jest jeszcze jakieś strasznie wysokie ciśnienie, na granicy normy. Ja jak leżałam w szpitalu to dziewczynie dopiero jak miała ponad 170 skurczowe to zdecydowali o cc. Wiec spokojnie. Juz teraz wszystko bedzie dobrze bo mała praktycznie donoszona. -
Ale wczoraj miałam 170 /100, po lekach takie jak dziś rano jest wysokie. Mam antybiotyk na ten mocz, czyli conajmniej tydzień w szpitalu.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Ale wczoraj miałam 170 /100, po lekach takie jak dziś rano jest wysokie. Mam antybiotyk na ten mocz, czyli conajmniej tydzień w szpitalu.
Z tego co wiem leki na wysokie ciśnienie nie działają w 1 noc wiec naprawdę-spokojnie!zobaczysz ze ci spadnie
-
ryjkek wrote:Chyba masz rację. Zastanawiałam się też, czy w takim przypadku jak Est dziecko zostawiają a matkę wypuszczają już do domu, czy matka leży tak długo w szpitalu jak dziecko.
To zależy od formy dziecka. W zeszłym roku wypuścili koleżankę z maluszkiem z wagą 2200 . Ja jak wychodziłam z szpitala z młodym to z wagą 2500.
Z tego co wiem to matka jest z dzieckiem do momentu wyjścia. Nie mają prawa cię wyrzucić z szpitala.ryjkek, Renka88 lubią tę wiadomość
-
aleksandrazz wrote:Ale wczoraj miałam 170 /100, po lekach takie jak dziś rano jest wysokie. Mam antybiotyk na ten mocz, czyli conajmniej tydzień w szpitalu.
Kochana jestem pewna że długo nie będą czekać. Jak nie zacznie spadać to zdecydują się na CC. Leki powinny zadziałać praktycznie zaraz bo przecież jak przychodzi pacjent x z wysokim ciśnieniem to dają mu tabletkę i po 1 h już sprawdzają czy spada. Wiem bo teściowa ma często bardzo wysokie. Zawsze spada po lekach w ciągu 2 h max. -
Okey mykam do mięsnego kupić kaczuszkę, wołowinkę, indyczka i porcję rosołową. Następnie na targ i warzywa i zrobię sobie ten rosołek dzisiaj bo muszę
hihihih
Obiadek będzie pychotka
Buziaki rybki moje słodkie.alinalii, Kate84, Kasia24, A.Kasia, Mietka 30:), ksanka, Czarodziejka87, RudyTygrysek, Karka lubią tę wiadomość
-
ryjkek wrote:Kuruj się kobieto, bo to ostatnia prosta.
Mnie też coś brało, i też miałam okropne gorączkowe poty nie mając gorączki. Pomógł mi paracetamol. Teraz uważam na siebie i nie wychodzę w duże skupiska ludzi. Nawet do sklepu nie idę, bo teraz jest szczyt zachorowań i łatwo się zarazić.
Dzięki - ja póki co nic nie biorę bo sie boje ze temperatura ciała mi spadnie (miałam 35,9). Ale moze czas cos sobie zaaplikować - myslalam ze samo przejdzie. Od dwóch dni leżę w łożku i staram sie odpoczywać, ale dzis no muszę wstaćzawine sie w pięć warstw, a potem wracam do wyrka
Dzis w nocy zastanawiałam sie czy możliwe jest rodzenie będąc przeziębionąjak przeć kiedy siły nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 08:49
-
muminka : mmmm ja muszę poczekać na rosół tradycyjnie na jutro ;;p
-
Dziękuję
. Na pewno wykonam te badania w poniedziałek z samego rana bo mi nawet same myśli spokoju nie dają. Nie panikuje
wszystko na spokojnie jak zawsze. Ale dla dodatkowego spokoju swojego i Dzidziulkow zrobię
. Pojechalabym dziś ale już się najadlam z rana bulek maslanych z czekolada i kakao do tego
. A to pewnie trzeba być na czczo
.
-
Wczoraj o godzinie 19 przez cesarskie cięcie na swiat przyszli Zuzanna 2kg i Tomasz 2,4kg
ciri22, ryjkek, Kasia24, skowroneczka87, M+M+?, Kate84, edyś, alinalii, baassiia, ksanka, Wanna, A.Kasia, Dorka87, d'nusia, foxica, Martita88, TaRRa, Mietka 30:), Renka88, Madlene.:), Teresa1992, Kajola, olatychy, She86, niecierpliwaa, muminka83, Mania1718, krówka_muffka, Czarodziejka87, Madzialena90, domiii, Izoleccc, kateee, Lula_w, Gośśś, Magda lena, Jacqueline, olcia87, Est, paola87, Falon, RudyTygrysek, Vincent, Marlena, kofeinka, Robaczek89, wiewiórka17, kleo2426, Karka, Hannia123, Paulina2344, Lucky, kamka, Karmelek211, Lilou1984, Kaarolina, anie93lica, 26Asia, Love_life lubią tę wiadomość
-
ROLETKA Kochanie!!!! Gratulacje :-*. Jak się czujesz? Jak Dzieciaczki? 3mam potrojne kciuki za wasze zdrówko i ściskam z calegi serduszka :-*
♡♡♡♡♡
Edit: przeżywam jakbym sama urodzila hehe. Serio, już się nie mogę doczekać wieści od WasWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:09
-
jeeeeee kolejne dzieciaczki !!!!
gratulację