Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Martita88 wrote:Kochane my wylądowaliśmy na IP bo ciśnienie 157/110 już po lekach, duża opuchlizna i ogólnie samopoczucie do doopy
czekam na wyniki krwi i moczu i zobaczymy co dalej. Oczywiście mój mąż musiał wyjechać
dobrze że teść był w domu...
Roletka GRATULACJE!!!
MeAme trzymam kciuki żeby było dobrze :*
Kurcze współczuję, trzymam kciuki dawaj znać co się dzieje :-* -
Roletko ogromne gratulacje
Wchodząc na forum miałam przeczucie że powitamy maluszka a jak przeczytałam o dwójce to i podwójna radość. Dużo zdrówka dla Was
Śniło mi się dzisiaj że urodziłam synaciągle mam jego twarz przed oczami
Lekarz mnie badał i bez parcia i bólu wyjął małego
fajnie by było nie?
Czarodziejka87, A.Kasia, jusiakp, Izoleccc, Kate84, TaRRa, ksanka lubią tę wiadomość
[/link]
-
No i witam się w rozpoczętym 35tygodniu(34+0)
Martita ! MeAmerie i Ola trzymajcie się tam dzielnie,kurcze co z tym ciśnieniem i kwasami się dzieje..
Trzymam kciuki:*
Gratuluje nowo rozpoczętych tygodni i donoszonych ciąż
Powodzenia na wizytach jeśli ktoś dziś wizytuje:)
Miłej soboty!A.Kasia, Mania1718, Madzialena90, Madlene.:), edyś, Kate84, ksanka, d'nusia, Falon, Mietka 30:), domiii, Kajola, Karka, Hannia123, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Mania1718 wrote:Roletko ogromne gratulacje
Wchodząc na forum miałam przeczucie że powitamy maluszka a jak przeczytałam o dwójce to i podwójna radość. Dużo zdrówka dla Was
Śniło mi się dzisiaj że urodziłam synaciągle mam jego twarz przed oczami
Lekarz mnie badał i bez parcia i bólu wyjął małego
fajnie by było nie?
Mania ja poproszę taki poród !
Mania1718 lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
A.Kasia tak brzuszek się obniżył , i faktycznie ja tez bym jadła i jadła;p
-
Ciąża donoszona!
let's celebrate!
Miłosz, dziękuję grzeczny Synku, teraz możesz wychodzić jak Ci już ciasnoalinalii, foxica, Izoleccc, Mania1718, A.Kasia, Kate84, kateee, Dorka87, Madlene.:), ksanka, Wanna, Czarodziejka87, Renka88, She86, baassiia, Magda lena, Est, d'nusia, Falon, Vincent, skowroneczka87, M+M+?, Mietka 30:), Madzialena90, RudyTygrysek, kleo2426, Kajola, Karka, Hannia123, Kasia24, krówka_muffka, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
heh u mnie fałszywy alarm byl;P ale ktoo wie ;d
domiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZostawić was na 1 dzień a tu takie sensacje.
Roletka - gratulacje. Mam nadzieję że szybko was wypisza do domu i będziecie się mogli cieszyć sobą
Dziewczyny szpitalne - trzymam kciuki żeby lekarze opanowali sytuacje. Jesteście pod fachową opieką i koniec koncow wszystko musi być ok. -
U mnie to nie zatrucie, bo zatruciowe badania wyszły dobrze
Teresa1992, A.Kasia, ryjkek, Kate84 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
ja już mam ubrane od jakiegoś czasu , nabiera zapachu i klimatu domu
-
Ja nie mam skreconego łóżeczka nawet. Poza tym tyle czasu to chyba zeby kurzu i roztoczy nałapalo
ubierze maz jak sie syn urodzi. Zreszta, na początku dziecko śpi w rozku/śpiworku. Ochraniacza nie kupiłam jak wyczytałam ze w USA pediatrzy odradzają bo były przypadki uduszen.
She86 lubi tę wiadomość