Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • margaret26 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie, cudownie <3 Ogromne gratulacje! :)

muminka83 lubi tę wiadomość

Leon 3940g, 57cm, 10pkt, cc <3
    Urodzony dnia 23.02.2016r, o godzinie 5.40

3jvzj44jk36zw5al.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anitka19953 wywoływałyśmy Cię wczoraj. Powiedz co u Ciebie, jak Twoja córcia, wybrałaś już imię? ;)

l22ncwa15v2ncszo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie wrote:
    Dzisiaj przyszedl na swiat Emil 56 cm 3450 9pkt.

Gratulacje ogromne :)
    Emilku witaj na świecie :D

• Karmelek211 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie-super! Gratulacje:)Dużo zdrówka dla Was:*

muminka83 lubi tę wiadomość

Rozalia nasza Gwiazdka z nieba<3
    Moje Aniołki 09.2013 [*] 12.2013 [*] 08.2014 [*]
    3277f92879.png

• foxica Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie Gratulacje i Witamy na świecie Twojego Emilka, tak czulam , że będziesz 'następna' ;-)
    Napisz coś więcej jak dojdziesz do siebie jaki poród i od czego się zaczęło :-)

A.Kasia ja to nie chce nic mówić , ale którejś nocy tez mi się śniłaś i to , że urodziłaś dziewczynkę ;-) to chyba przez to , że jakoś tak w listopadzie-grudniu jakaś p. Doktor zasiała taką niepewność u Ciebie;-) a obawy takie jak wczoraj wieczorem u Ciebie ja w zupełności rozumiem z jednej strony nie mogę się doczekać , a z drugiej strasznie się boje jak sobie poradzę i co będzie jak nie zadziała instynkt.. zero doświadczenia z maluchami..
    Tez bawię się trochę w amatorską fotografię i tez jestem uzależniona wręcz kompletowaniem zdjęć w albumach w formie papierowej , uwielbiam!
    A za naszą galerią najbardziej bym była za zamkniętą grupą na fb , ale dostosuje się , bo rozumiem , że nie wszyscy mają i nie chcą mieć tam konta, wiec mi wszystko jedno :-) mając konto na gmail jest albo ten dysk google albo google+ i to drugie można w pełni zablokować dla "obcych", także jeśli nie fb to to jest spoko rozwiązaniem ;-) forum fakt faktem jest otwarte dla wszystkich... sama bez rejstracji bardzo długo Was podczytywalam ;-)
    Miłego dnia i Witam się w kolejnym t.c. jutro wizyta prawdopodobnie przedostatnia u mojego gin

Kasia24 lubi tę wiadomość

qdkkwn155308ojoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie gratulacje. Mały zdrowy? Jak przebiegł poród? Ale fajnie kolejnu bobasek.
    Miminko dziekuje :-) kiedys wrzucałam tu swoje zdjecie juz (chuba ok 23tyg) -moze przeoczyłaś.

• wiewiórka17 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie wrote:

gratulacje dużo zdrówka dla Ciebie i synka :)

iv098rib495v7vlg.png

Gracjanek 14 tc - 27.02.2015 [*]

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii ale jesteś szybka ;)

nick nieaktualny, domiii, muminka83 lubią tę wiadomość

• Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie ogromne gratulacje kochana :D jak znajdziesz czas to napisz coś więcej :)

• Renka88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie wrote:

Gratulacje!!:) Dużo zdrówka!

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ale cudownie się zapowiada dzisiejszy dzień :) kolejny chłopak jest już na świecie ;D

kurcze od razu mam lepszy humor ;D

a tak w ogóle to dzień dobry moje drogie ;D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleo2426 wrote:

Wlasnie chciałam napisać, ze teraz kompa ma włączonego 24h :D i dyżur pełni ...

nick nieaktualny, domiii, muminka83, Falon, nick nieaktualny, Karolina@, skowroneczka87, Mania1718, Est lubią tę wiadomość

• domiii Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kleo2426 wrote:

dzisiaj bez porannego seksu to szybko się uwinęłam :D co bym znowu nie została wywołana do tablicy hahaha

nick nieaktualny, muminka83, nick nieaktualny, Falon, nick nieaktualny, Kate84, Mania1718, Hannia123, Est, foxica, krówka_muffka, nick nieaktualny, RudyTygrysek, Mietka 30:) lubią tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • domiii Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d'nusia wrote:
    Wlasnie chciałam napisać, ze teraz kompa ma włączonego 24h :D i dyżur pełni ...

moja rola zobowiązuje :D
    mam nadzieję, że mój Synek też to zrozumie jak już przyjdzie na świat :P

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Falon, Karolina@, muminka83, Kate84, Est, foxica lubią tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:
    dzisiaj bez porannego seksu to szybko się uwinęłam :D co bym znowu nie została wywołana do tablicy hahaha

No ale ten poranny seks zawsze będzie dobrym usprawiedliwieniem także spoko używaj sobie moja droga :D

domiii, nick nieaktualny, muminka83, nick nieaktualny, Mania1718, krówka_muffka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Karolina@ Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeAmerie wrote:

Gratulacje! Dużo zdrówka dla Was! <3

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem ciekawa jak sobie radzą maleństwa Roletki.

muminka83, Renka88, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mamusie. U mnie niestety nadal brak poprawy. Katar zatokowy i jakaś potężna infekcja gardła na tyle, że praktycznie nie potrafię nic powiedzieć. Przy ciągłym dmuchaniu w chusteczki pojawiły mi się pierwsze skurcze jak na okres ;/ W nocy oczywiście nie spałam, do tego rano znowu mnie przeczyściło i dzięki temu chodzę jak wampir :( Mąż popołudniu chce mnie wywieźć do lekarza po leki, bo już trzeci dzień jadę na domowych lekach a poprawy brak...

Udanego dnia i tygodnia! :)

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • edyś Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina@ wrote:
    Cześć Mamusie. U mnie niestety nadal brak poprawy. Katar zatokowy i jakaś potężna infekcja gardła na tyle, że praktycznie nie potrafię nic powiedzieć. Przy ciągłym dmuchaniu w chusteczki pojawiły mi się pierwsze skurcze jak na okres ;/ W nocy oczywiście nie spałam, do tego rano znowu mnie przeczyściło i dzięki temu chodzę jak wampir :( Mąż popołudniu chce mnie wywieźć do lekarza po leki, bo już trzeci dzień jadę na domowych lekach a poprawy brak...

Udanego dnia i tygodnia! :)
    Zostań w domu i nie narażaj się na większe skupisko osób chorych. Najlepiej zamówić wizytę domową ;) Duuużo zdrowia :*

l22ncwa15v2ncszo.png
  • Falon Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze sklepu, a tu takie wiadomości!

MeAmerie ! Cudownie! <3 gratuluję! :-)

201604051765.png
‹‹ 1828 1829 1830 1831 1832 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ