Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MeAmerie Gratulacje i Witamy na świecie Twojego Emilka, tak czulam , że będziesz 'następna'
Napisz coś więcej jak dojdziesz do siebie jaki poród i od czego się zaczęło
A.Kasia ja to nie chce nic mówić , ale którejś nocy tez mi się śniłaś i to , że urodziłaś dziewczynkęto chyba przez to , że jakoś tak w listopadzie-grudniu jakaś p. Doktor zasiała taką niepewność u Ciebie;-) a obawy takie jak wczoraj wieczorem u Ciebie ja w zupełności rozumiem z jednej strony nie mogę się doczekać , a z drugiej strasznie się boje jak sobie poradzę i co będzie jak nie zadziała instynkt.. zero doświadczenia z maluchami..
Tez bawię się trochę w amatorską fotografię i tez jestem uzależniona wręcz kompletowaniem zdjęć w albumach w formie papierowej , uwielbiam!
A za naszą galerią najbardziej bym była za zamkniętą grupą na fb , ale dostosuje się , bo rozumiem , że nie wszyscy mają i nie chcą mieć tam konta, wiec mi wszystko jednomając konto na gmail jest albo ten dysk google albo google+ i to drugie można w pełni zablokować dla "obcych", także jeśli nie fb to to jest spoko rozwiązaniem
forum fakt faktem jest otwarte dla wszystkich... sama bez rejstracji bardzo długo Was podczytywalam
Miłego dnia i Witam się w kolejnym t.c. jutro wizyta prawdopodobnie przedostatnia u mojego ginKasia24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kleo2426 wrote:domiii ale jesteś szybka
dzisiaj bez porannego seksu to szybko się uwinęłamco bym znowu nie została wywołana do tablicy hahaha
kleo2426, muminka83, d'nusia, Falon, A.Kasia, Kate84, Mania1718, Hannia123, Est, foxica, krówka_muffka, Izoleccc, RudyTygrysek, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
d'nusia wrote:Wlasnie chciałam napisać, ze teraz kompa ma włączonego 24h
i dyżur pełni ...
moja rola zobowiązuje
mam nadzieję, że mój Synek też to zrozumie jak już przyjdzie na światkleo2426, d'nusia, Falon, Karolina@, muminka83, Kate84, Est, foxica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydomiii wrote:dzisiaj bez porannego seksu to szybko się uwinęłam
co bym znowu nie została wywołana do tablicy hahaha
No ale ten poranny seks zawsze będzie dobrym usprawiedliwieniem także spoko używaj sobie moja drogadomiii, A.Kasia, muminka83, d'nusia, Mania1718, krówka_muffka, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamusie. U mnie niestety nadal brak poprawy. Katar zatokowy i jakaś potężna infekcja gardła na tyle, że praktycznie nie potrafię nic powiedzieć. Przy ciągłym dmuchaniu w chusteczki pojawiły mi się pierwsze skurcze jak na okres ;/ W nocy oczywiście nie spałam, do tego rano znowu mnie przeczyściło i dzięki temu chodzę jak wampir
Mąż popołudniu chce mnie wywieźć do lekarza po leki, bo już trzeci dzień jadę na domowych lekach a poprawy brak...
Udanego dnia i tygodnia! -
Karolina@ wrote:Cześć Mamusie. U mnie niestety nadal brak poprawy. Katar zatokowy i jakaś potężna infekcja gardła na tyle, że praktycznie nie potrafię nic powiedzieć. Przy ciągłym dmuchaniu w chusteczki pojawiły mi się pierwsze skurcze jak na okres ;/ W nocy oczywiście nie spałam, do tego rano znowu mnie przeczyściło i dzięki temu chodzę jak wampir
Mąż popołudniu chce mnie wywieźć do lekarza po leki, bo już trzeci dzień jadę na domowych lekach a poprawy brak...
Udanego dnia i tygodnia!Duuużo zdrowia :*