Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na usg nie widać tego ciśnienia czyli nie odbiło się na Marysce.
Hannia123, A.Kasia, Karolina@, Kate84 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/69dbcd7af497.jpg
domiii, d'nusia, A.Kasia, Vincent, niecierpliwaa, ryjkek, Mania1718, edyś, Madzialena90, baassiia, Magda lena, Wanna, Karolina@, Gośśś, Falon, Renka88, alinalii, krówka_muffka, Robaczek89, kofeinka, She86, kateee, polin, foxica, Kate84, kamka, nataliano, Tunia.a, Kajola, ksanka, Izoleccc, RudyTygrysek, muminka83, Paulina2344, Karka, Martita88, Mietka 30:), Lilou1984, Kasia24 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Przede wszystkim gratuluję naszej MeAmerieduży chłopczyk z Emilka
Jeżeli chodzi o noc basza była nawet spokojna. Od rana byliśmy na zakupach i kupiłam sobie buty, 2 staniki do karmienia i pare pierdół w aptece.
Życzymy Wam z Antkiem wszystkim miłego dniaedyś lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
MeAmerie , gratuluję !!!
U nas wszystko ok, Stasio radzi sobie pięknie poza inkubatorkiem, przekroczyl juz wagę urodzeniowa i id wczoraj przystawiam go do piersi, pięknie ssie
Chciałam jeszcze napisać o ważnej rzeczy:
Mój syn spędził tydzień w inkubatorze, który zakupiła do szpitala WOŚP .
Będę wszystkim o tym mówiła, Jurek Owsiak to wielki człowiek, pamiętajcie o tym!
A.Kasia, Madzialena90, Falon, Wanna, Renka88, Mania1718, annak, ciri22, krówka_muffka, Vincent, d'nusia, alinalii, skowroneczka87, Karolina@, She86, kateee, foxica, Kate84, edyś, Czarodziejka87, kamka, Madlene.:), nataliano, Teresa1992, Kajola, domiii, ksanka, Izoleccc, Marcysia86, M+M+?, Magda lena, RudyTygrysek, Lula_w, muminka83, Karka, Hannia123, Martita88, Kaarolina, Mietka 30:), Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Bo już się bałam, że będę musiała powtarzać.
U mnie odezwał się w końcu facet od malowania i w przyszłym tygodniu czeka mnie niezly bałagan w domuAle się cieszę, bo potem już spokojnie będę mogła skręcić łóżeczko i komodę. Zaaranżować wszystko dla Malucha i potem tylko czekać, czekać, czekać
I pewnie powoli panikować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEst wrote:MeAmerie , gratuluję !!!
U nas wszystko ok, Stasio radzi sobie pięknie poza inkubatorkiem, przekroczyl juz wagę urodzeniowa i id wczoraj przystawiam go do piersi, pięknie ssie
Chciałam jeszcze napisać o ważnej rzeczy:
Mój syn spędził tydzień w inkubatorze, który zakupiła do szpitala WOŚP .
Będę wszystkim o tym mówiła, Jurek Owsiak to wielki człowiek, pamiętajcie o tym!
Wspaniałe wieściTo teraz trzymamy kciuki za szybki powrót do domu
Co do WOŚP - tylko Ci, którzy nie mieli okazji korzystać z aparatury oklejonej serduszkiem mogą nie doceniać inicjatywy Jurka. W szpitalu gdzie leżał mój synek wszystkie inkubatory były ofiarowane przez fundacje i uratowały wiele, wiele żyć
Madzialena90, Kate84, d'nusia, domiii, Est lubią tę wiadomość
-
ryjkek wrote:Suuuper, mamy już trzecią rozpakowaną marcówkę. Gratuluję.
Po tygodniu przyszedł mi wynik GBSu, niestety dodatni
W badaniu mam też oznaczone, że jest on wrażliwy na penicyline i inne leki, to chyba dobrze. Za tydzień będę gadać o tym z moim ginekologiem.Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyMania1718 wrote:No właśnie na wszystkie pytania Kto następny? Myślę o Tobie
Ale dzis wydzieklina z moich cyckow robi zawody z ktorego cycka poleci dalejWanna, Mania1718, edyś, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
-
Madzialena90 wrote:a ja uważam że następna urodzi ta z nas która najmniej się tego spodziewa..
Chyba się idę spakować... Ja się absolutnie nie spodziewam, chociaż Est mnie niesamowicie zaskoczyła!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 12:18
Mania1718, Est lubią tę wiadomość