Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MeAmerie wrote:Dzisiaj przyszedl na swiat Emil 56 cm 3450 9pkt.
Bardzo się cieszę Kochana! Bardzo duży i silny chłopak!!!!!!!!!! FANTASTYCZNIE!
GRATULACJE. Byłaś bardzo dzielna. Teraz już tylko ciesz się synkiem.
Ściskam!!muminka83 lubi tę wiadomość
-
MeAmerie wrote:Dzisiaj przyszedl na swiat Emil 56 cm 3450 9pkt.
woooowKochana cudownie! tak się martwiłaś, a to duży chłopak z tego Twojego Emila
piękne gratulacje prosto z serducha! za wytrwałość przede wszystkim, bo co swoje to przeszłaś :*
odezwij się jak dojdziesz do siebie, ściskam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 10:03
muminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tam jeszcze jestem ciekawa czy była duża rozbieżność między wagą urodzeniową a tą z usg
poza tym trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj i te uziemione w szpitalach
ja co prawda przespałam noc, ale cały czas czułam twardy brzuch
czy Wasze dzieci mniej się teraz ruszają? Nie wiem czy nagle synek podrósł i ma mniej miejsca, czy to taki etap, ale zawsze ruszał się non stop a teraz spokojniej, tzn czuję go, ale nie cały czas, te ruchy są delikatniejsze i wolniejsze, na szczeście zawsze reaguje na moje zaczepki i to mnie uspakaja!
czekam na M żeby się zmobilizował i złożył szafę, mam poprasowane ciuszki w workach, bo w komodzie są tylko te podręczne na początek, a zapasik mam na cały rok i to chcę już poukłądać na półkach
szukam też naklejek na ścianę, bo nie ma szans by przemalować pokoik, a jednak chciałabym żeby był bardziej dziecięcy. Podziwiam Wasze, ta piękne
ze nie wspomnę o ślicznych brzuszkach. Nie wiem jak to robicie że Wasze nogi, pupy, ramiona nic nie przybrały. ja czuję sie jak wieloryb. Dobrze że M i tak zachwycony, najbardziej biustem
pozdrawiamedyś, muminka83, Kate84, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak pięknie się dni zaczynają
Wzruszyłam się znowu.
Aha! My rozpoczynamy 34 tydzieńmuminka83, A.Kasia, Magda lena, baassiia, Vincent, Falon, Kate84, Mania1718, Hannia123, Kajola, krówka_muffka, Karka, Kaarolina, Mietka 30:), Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
MeAmerie gratuluję kochana. Wszystkiego dobrego dla Was i maluszka. Urodził się w pierwszym dniu roku małpy czeka go więc świetlana przyszłość i dobrze to - wróży na przyszłość :-] ♡♡♡♡♡♡♡♡☆☆☆☆☆☆☆☆
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 10:04
d'nusia, domiii, olatychy, Falon, Kate84, Czarodziejka87 lubią tę wiadomość
-
Jeśli dobrze pamiętam kilka dni temu waga Emila była ok. 3,4 kg, więc dużo się nie pomylili.
Ale pięknie zaczęty tydzień!
Czyli podium już zapełnione!d'nusia, baassiia, muminka83, Czarodziejka87, domiii, Renka88, Falon, Kate84, Mania1718, Hannia123, She86, Est, krówka_muffka, Karka, Mietka 30:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też jestem ciekawa czy waga z USG się w miarę sprawdziła.
Mój dzieć rusza się cały czas dużo, ale te ruchy są zdecydowanie inne. Teraz tak bardziej się przepycha i nóżki wystawia. raczej nie czuje kopniaczków, a takie właśnie wypinania. Wdać, że bidulka się rozpędzić nie możeA no i gdy chodzę, coś tam robię, to automatycznie mniej te ruchy odczuwam, ale chyba to kwestia skupienia uwagi, może małą też bardziej kołysze i się uspokaja
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Lucky ja również tak w półśnie dzisiaj wyczułam, że brzuchol twardy, ale myślę, że to dziecię się tak ułożyło, napierało na tę ścianę brzucha, którą macałam. Jeśli chodzi o ruchy to cały czas są dwie pory aktywności, czyli po śniadaniu i tak od 16-17 do nocy. Pomiędzy tymi porami nie czuję w ogóle. Ku mojemu zdziwieniu i zmartwieniu zauważyłam, ze moje dziecko jest bardzo aktywne jak jesteśmy w towarzystwie mojej "teściowej"