Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane które zaczęły brać dopegyt nie oczekuję od razu poprawy ciśnień niestety jest to lek który potrzebuje trochę czasu żeby zaczął działać.. Ja mimo że biorę dopegyt od połowy ciąży to na efekty zwiększonej dawki muszę poczekać minimum tydzień, więc spokojnie zacznie działać
Martita88, Teresa1992 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Martka Trzymam za Was kciuki i wierzę, że przy takim podejściu lekarzy, uda się Ci jeszcze przynajmniej te 2 tygodnie pozostać w dwupaku
bardzo Ci też współczuję Kochana, bo koszmarnie wspominam styczniowe leżenie pod fenoterolem, ręce mi latały, serce waliło, oddech przyspieszony... pomimo, że dawali to razem z Isoptinem, Małemu też serduszko przyspieszyło, ale warto było, bo jednak fenoterol zadziałał i powstrzymał skurcze.
Ja też jestem przeciwna wrzucaniu zdjęć na otwartym forum, a to jest BARDZO otwarte, bo bez logowania dostęp do przeglądania go ma każdy... fb nie posiadam i nie zamierzam zakładać, ewentualnie inne formy prywatne,grupy zamknięte itp. jak najbardziej do dyskusji
Spokojnej nocki i udanych snów (a widzę, że są coraz lepsze)
edyś lubi tę wiadomość
-
Domi zostawili je bo akurat mają miejsce,a że do terminu dwa tygodnie to stwierdzili ze po co mają isc do domu. A położna mówiła ze takie skurcze mogą się ciągnąć długo niestety
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyWitam w donoszonej ciazy wedlug terminu z karty ciazy! Od dzis mam pozwolenie na rodzenie ;p
Co do rodzenie czy ktos sie w nocy rozpakowal?
Ja wczoraj bedac u rodziny mojego faceta a potem u mojej mamy usluszalam ze przez tydzien ktory mnie nie widzieli brzuch to mi opadl do kolan wiec juz robia zaklady kiedy urodze ;pbaassiia, Kaarolina, d'nusia, Falon, Czarodziejka87, She86, Magda lena, A.Kasia, Mietka 30:), RudyTygrysek, muminka83, Kate84, Kajola, Est, Mania1718, Kasia24, edyś, kleo2426, domiii, Madzialena90, Izoleccc, Hannia123, Karka lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny:)
Ja przebudziłam się po 4 na siku i koniec spania.
Od rana już zgrzeszyłam i zjadłam 3 kawałeczki ptasiego mleczka;)
Zaraz idę zrobić śniadanie.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach:)
Miłego dnia:)
Magda lena, muminka83, Mania1718, Kasia24 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
hej mamuśki my sie zaraz zbieramy na badanka i dopiero bedziemy jadły śniadanko:) ale żeby nie było kolorowo to jedziemy oglądać popołudniu auto bo nasze sie psuje a koszt naprawy przewyższa jego wartość no ale może jakiś handlarz pod giełdą kupi...
-
Magda lena wrote:Dzień dobry.
Miłego i udanego tygodnia! :*
Która mamuśka dziś wizytuje?
Czarodziejko! Ty grzesznico!!
Ja popijam świeżo wyciskany sok z pomarańczy. mmmmm
Coś ostatnio moja silna wola szwankuje i nie wytrzymałam
Ale mały zadowolony bo wypina się jak może;)
Potem wezme z Ciebie przykład i zrobię świeży sok z marchewki;)
Magda lena lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Hej! Ja też już po spaniu. Wybieram się do ciucholandu z kumpelą bo dziś nowa wiosenna kolekcja dziecięca. Może coś upolujemy?
Wczoraj pół dnia siedziałam nad papierologią. Kopałam w internecie szukając gotowych wniosków do wypełnienia odnośnie macierzyńskiego, rodzicielskiego, becikowego, ubezpieczenia itd itp o maaaatko! Ile tego jest! Ale już mi się to przejaśniło co, gdzie i jak
Wspaniałego dnia!Czarodziejka87, edyś lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry marcóweczki
My też już nie śpimy, trzeba śniadanko dokończyć i ogarniać się bo o 11 mamy wizytę z USG i pooglądam sobie Kostka
Czarodziejko a mi się tak bardzo chce ptasiego mleczkaFalon, Czarodziejka87, A.Kasia, Mania1718, edyś, She86, kleo2426, Magda lena, Izoleccc, krówka_muffka, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki:)
Roletka - ogromne gratki:) Zdrówka dla maluszków:)
Martka trzymam cały czas kciuki!! Będzie dobrze, jesteś pod najlepszą opieką!!
A my witamy się w rozpoczętym 35 tygodniu:)
U nas wszystko git:) mała daje ostatnio czadu:) w czwartek mamy wizytę więc zobaczymy co i jak:)
Buziaki mamuśki:)Kate84, d'nusia, Falon, Czarodziejka87, A.Kasia, Mania1718, edyś, Magda lena, Madzialena90, Hannia123, krówka_muffka, Karka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Mamuśki, ja oczywiście standardowo nocka z głowy, zastanawiam się czy jeszcze kiedyś się wyśpie... Jestem pod wrażeniem ile organizm może funkcjonować bez snu!
Powodzenia na wizytach Kochane!
U mnie z apetytem to tak dziwnie, od rana zerowy a popołudniu mogłabym wsuwać cały czas -
I ja się witam
już po badaniach i wcinam śniadanie. To już 35 tydzień (34+0) już tak nie dużo zostało
Kate84, A.Kasia, Czarodziejka87, Mania1718, Renka88, Mietka 30:), d'nusia, Falon, edyś, Magda lena, Madzialena90, Izoleccc, Hannia123, krówka_muffka, Karka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Miłego dnia i powodzenia na wizytach!!!
Rozpoczynamy kolejny tydzień lutego,ciekawe co przyniesie?
Odnośnie zdjęć ja też nie chce udostępniać ich na forum. Mało tego chce zakazać tego Pani Fotograf,, mam nadzieje że uszanuje nasze zdanie.
Buziaki! -
Mamy szpitalne odezwijcie się proszę! Jak się sprawy mają.
Nasze świeżo upieczone Mamusie jak się czujecie jak dzieci?
Est pamiętam fajnie że Staś opuścił inkubatorWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 13:21
Est lubi tę wiadomość