Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renka88 wrote:Cześć dziewczyny
Miłego dnia i powodzenia na wizytach!!!
Rozpoczynamy kolejny tydzień lutego,ciekawe co przyniesie?
Odnośnie zdjęć ja też nie chce udostępniać ich na forum. Mało tego chce zakazać tego Pani Fotograf,, mam nadzieje że uszanuje nasze zdanie.
Buziaki!
Myślę, że nie będzie z tym problemu. Ja prosiłam o nieudostępnianie zdjęć z sesji brzuszkowej (przez ex męża ukrywam ciążę), uważam że świat jest mały i Pani zrozumiała choć była baaardzo zadowolona z efektów.Renka88 lubi tę wiadomość
-
Dziendoberek
Kobietki gratuluję kolejnych zakończonych tygodni
Kate to już 37!!! Aaa super. Współczuję tych nocy ja miałam dzisiaj tak samą beznadziejnąMilion razy na siku i ból pècherza . Po setnym wstanie myślałam że rodze, po siusianiu chciałam przeć! Masakra. Pierwszy raz takie coś miałam. Chyba ze pęcherz chory...
Teresa myślałam wczoraj o Tobie . Daj znać jak się czujesz.[/link]
-
Renka z tego co się orientuje to fotograf nie ma prawa wstawić zdjęć Twoich czy Twojego dziecka do wglądu publicznego na fb/ strona internetowa itd. Chyba że wyrazilas na to zgodę np pisemna. Więc od razu mu zapowiedz, ze nie wyrażasz zgody i chcesz chronić prywatność swojego dziecka
.
Też na żadne fb itp nie będę udostępniać zdjęć maluchów. Chyba ze zdjęcie typu malutkiej rączki na mojej dloni czy stopki. Ale to też się zastanawiam jeszcze nad tym.
Dzieci będzie można zobaczyć na żywo. A przyjaciele z zagranicy będą mieć tą możliwość na chwilkę na skypie. Uwielbiam robić amatorsko zdjęcia więc dzieci będą pewnie ich mieć sporo. Ale nigdy gole, obnazone itd. I z tych zdjęć później będę robić album do wglądu tylko rodzinnego. Jestem tradycjonalistka pod tym względem i kocham zdjęcia na papierze w ładnej oprawie
Aczkolwiek jeżeli będzie poczta jakaś nasza zamknięta na hasło czy coś takiego to nie wykluczone, ze coś tam udostepnie na Marcowych Cioca później np skasuje.
Miłego dnia wszystkim. Ja też dziś lecę na badania.
edyś, Kate84, Renka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
ciri22, She86, A.Kasia, Kate84, Martita88, wiewiórka17, d'nusia, kleo2426, Renka88, Magda lena, Madzialena90, Teresa1992, Vincent, muminka83, edyś, Izoleccc, anitka19953, Karolina@, Falon, Paulina2344, Hannia123, Czarodziejka87, Est, Kajola, krówka_muffka, Karka, Kaarolina, Mietka 30:), Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
ciri22, She86, baassiia, Kate84, wiewiórka17, RudyTygrysek, d'nusia, Magda lena, Madzialena90, Teresa1992, Vincent, muminka83, edyś, anitka19953, Falon, Paulina2344, Est, Kajola, krówka_muffka, Karka, Kaarolina, Mietka 30:), Lilou1984, darra991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
ciri22, She86, Czarodziejka87, Kate84, RudyTygrysek, wiewiórka17, d'nusia, kleo2426, A.Kasia, Renka88, Magda lena, Madzialena90, Teresa1992, Lucky, Vincent, muminka83, edyś, anitka19953, Izoleccc, Falon, alinalii, Paulina2344, Hannia123, Est, Kajola, krówka_muffka, Karka, Kaarolina, Mietka 30:), Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vira śliczne fotki, a ta z usg to w ogóle super pamiątka małej!
Mania tak wreszcie 37tc , szampan się już chłodzi przez ten tydzieńchoć najbardziej będę się cieszyć jak przenoszę
Tak wciąż chwaliłam ten ZUS za wypłaty przed terminem ,że teraz mam jeszcze nie mam kasy za styczniowe l4 a już w piątek zawiozłam kolejne wrrr!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:15
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:O Vira slicznie! A jak dodalas zdjecia przez komorke na forum?
Przez fotosik wrzucilam zdjecia no i potem na zasadzie kopiuj wklej (kopiować i wklejać przez smartfona nie umiałam ale tak mi zależało by pokazać Wam te zdjecia -metoda prób i błędów pełen sukces. Moje dziecko będzie miało genialną matkę - sesese.
Domii-korzystając z okazji ze jeszcze się nie rozpakowałaś czy byłabyś uprzejma dodać na pierwszej stronie i mnie Oliwię?Już ogłosiliśmy rodzicom i mój mąż stwierdził ze przywykł i już mu pasuje to imię więc zmiany nie będzieciri22, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Powodzenia na wizytach i miłego dzionka wszystkim
U mnie noc przespana ale te sny, które ostatnio miewam niebawem mnie wykończąNajpierw śniło mi się, że urodziłam córkę zamiast synka i zastanawialiśmy się wszyscy jakim cudem lekarz to przegapił a później, że mój mąż zrobił karierę (piosenkarzem został czy kimś takim
), poszedł w tango i mnie zostawił
Ręce opadają...
Wczoraj wieczorem dopadł mnie mocno nieciekawy nastrój. Myślałam o porodzie i o opiece nad dzieckiem i zwyczajnie przestraszyłam się, że nie jestem na to wszystko gotowa. Jak sobie pomyślę o zamieszaniu związanym z porodem, o tej całej bezradności po CC i ogólnie całej otoczce tego wydarzenia to czuję się strasznie zmęczona... Mam nadzieję, że to tylko chwilowe i że mnie żadna depresja poporodowa nie czekaLucky lubi tę wiadomość
-
Kate84 gratulacje z okazji 37 tygodnia!;*
U mnie z ZUSem to tak za każdym razem,że zawoże następne a nie mam jeszcze kasy za poprzednie
Teraz miałam do 2 lutego ,kase dostałam 5 to jeszcze i tak się w miarę wyrobili
Lucky, muminka83 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Ale dzisiaj ładny dzień w Rzeszowie
Wczoraj też było słonecznie, ale strasznie wiało.
Od 3 dni normalnie się wysypiamW sobotę to w ogóle w nocy około 8-9h, w niedzielę z mężem drzemka około 2h w dzień, a wieczorem i tak bez problemu usnęłam o 23 i wstałam o 7
Nie mam pojęcia od czego do zależyu mnie z sikaniem nie ma problemu, wstaje zawsze tylko 1 raz, ale takie mam serie nocy, że po 3 h śpię i chodzę jak zombii potem...
Jak tam Wasze brzuszkiU mnie już około 98-99 cm, także w ostatnim tygodniu sporo podrósł
Z rozstępami na razie spokój, no zobaczymy, czy uda mi się ich uniknąć. Póki co skóra wygląda normalnie, nie jest różowa, nie swędzi, nie piecze.
Tak piszecie o tych skurczach i twardnieniu, a u mnie totalnie nic się nie dzieję. Czasami jak się mega olatam w ciągu dnia, to coś mnie tam ciągnie, ale zupełnie nieuciążliwe to. Na siłowni jak na bieżni chodzę 2x20min, to jedyne co to więzadła później trochę obolałe, a poza tym zero efektuTeraz taki jedyny nowy obiaw, to duszności jak siedzę. Mam wrażenie, że Wy tu wszystkie urodzicie, a ja do 42 tyg będę latać z brzuchem:/
Następna wizyta u gina dopiero w przyszły czwartek, mega jestem ciekawa ile mała urosła. Ja od pewnego czasu chodzę co 5 tygodni, bo nic się nie dzieje totalnie, więc nie widzę potrzeby oprócz zaspokojenia mojej ciekawościNajbliższa wizyta to będzie koniec 36 tyg, więc pewnie przed porodem jeszcze z 1 wyjdzie.
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:37
Lucky, TaRRa, Kate84, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry mamuśki
U nas spokój śpię jak zabita a i tak wstaję niewyspana
Jednak mimo to w ciągu dnia mam sporo energii i cały czas coś robię sprzątam, piorę, gotuję i tak w kółko.
Dzisiaj zamawiam pościel do łóżeczka i mam w planie zapakować torbę do szpitala
Życzę miłego dnia i udanych wizytLucky, baassiia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Witam się w kolejnym tygodniuwłaśnie wróciłam z badań krwi i moczu, jutro czeka mnie wizyta
dowiem się co słychać u młodego i pobierzemy GBS.
Powodzenia dla wizytujących i uściski dla szpitalnych mamCzarodziejka87, Lucky, baassiia, edyś, Kate84, Kajola, krówka_muffka lubią tę wiadomość
Samuel
-
Dzisiaj przyszedl na swiat Emil 56 cm 3450 9pkt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:48
A.Kasia, Teresa1992, olatychy, Czarodziejka87, domiii, Vincent, Magda lena, Lucky, baassiia, d'nusia, ciri22, edyś, muminka83, Madzialena90, foxica, Kajka, Robaczek89, kleo2426, Dorka87, kateee, Izoleccc, ryjkek, Karmelek211, Vira, wiewiórka17, Kokaina, Renka88, TaRRa, Gośśś, Karolina@, M+M+?, Falon, skowroneczka87, Kate84, alinalii, paola87, Paulina2344, Mania1718, She86, Hannia123, perła ziemi, polin, Est, olcia87, RudyTygrysek, Kajola, krówka_muffka, kamka, Tunia.a, Marcysia86, Lula_w, Karka, anie93lica, Martita88, Kaarolina, Marlena, Mietka 30:), Lilou1984, darra991 lubią tę wiadomość
-
Mania1718 wrote:Dziendoberek
Teresa myślałam wczoraj o Tobie . Daj znać jak się czujesz.
Miło, że pytaszU mnie jak narazie te najgorsze bóle mineły, w nocy mnie może jeszcze dwa razy obudziły a tak to cisza boli mnie tylko cały czas brzuch jak na okres, ale to wytrzymac jeszcze mogę ;P
Lucky, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny