Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie badali mnie ale stwierdził że jeżeli chcem wracać do domu to ok tylko mam wracać jak się ponownie zacznie. A myślę że wkrótce bo każdy ruch powoduje skórcz i ból w dole. Skorcze nieregularne.
W środę położna pobrała mi krew na sprawdzenie czy nie mam cholestazy wiec wyniki niepokojące wszystko w górnych granicach. Zaraz pobiorą mi krew i po otrzymaniu wyników zdecydują czy wychodzę. Jeżeli nic nie wzrosło od środy to mam przyjechać na kontrolę do szpitala w poniedziałek[/link]
-
Hejo laseczki
W związku w z tym że wybija dziś nam ciąża donoszona (37 tydzień w końcu wybił !!!) jedziemy kupić mamusi torebkę, robię się na bóstwo i spróbuje poczuć się choć trochę jak kobieta
Poniżej wklejam link dla chorujących mam, może się komuś przyda
http://kobieta.onet.pl/zdrowie/leczy-kaszel-i-usuwa-flegme-z-pluc-ten-syrop-zrobicie-samodzielnie/29qpz4
d'nusia, Mania1718, Magda lena, Czarodziejka87, She86, domiii, Kate84, ryjkek, Karka, Izoleccc, Falon, Kajola, RudyTygrysek, muminka83, krówka_muffka, Madzialena90, Mietka 30:), A.Kasia, ksanka, pekinka82, Est lubią tę wiadomość
-
jusiakp wrote:Ryjek skoro jestescie w nieformalnym zwiazku to powinnas dostac tysiaka z racji samotnego wychowywania, wiem, ze to nie fajnie brzmi bo masz partnera, ale ja bedac w zwiazku malzenskim dostalam ta kase, po prostu powiedzialam ze maz jest za granica i jestesmy w trakcie rozwodu i jestem zdana na siebie i sie udalo, juz dokladnie nie pamietam co tam trzeba bylo jakie dok ale wiem ze dostalam dodatkowy tysiac.
Będę się jeszcze dowiadywać, bo 1000 by się przydał.Ale myślę, że na słowo na pewno nie uwierzą
Dziewczyny w Netto od 15.02 czyli poniedziałku będą ubranka dla niemowlaków, legginsy ciążowe (chyba sobie kupię, bo się przydadzą po ciąży) i jeszcze jakieś tam ozdoby.Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
no nie sądziłam, że to nastąpi, ale witam się w 39 tygodniu
z tej okazji wstałam o 12d'nusia, Kate84, ryjkek, Czarodziejka87, Madlene.:), She86, Karka, Izoleccc, Falon, Kajola, RudyTygrysek, edyś, Magda lena, Mietka 30:), muminka83, Renka88, ksanka, perła ziemi, Est, krówka_muffka, Madzialena90, Lilou1984, Mania1718, Martita88, baassiia, A.Kasia, Viera Yves, kleo2426, Hannia123, anitka19953 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 13:06
d'nusia, wiewiórka17, Izoleccc, Kajola, RudyTygrysek, Renka88, edyś, She86, Mietka 30:), Kate84, Falon, ksanka, Karka, Paulina2344, Lilou1984, kleo2426, Malina81, anitka19953 lubią tę wiadomość
jusiakp
-
nick nieaktualnyJa wyszlam dzis ze szpitala
Ktg kontrolne w srode. Tabletki na obnizenie cisnienia i usg zrobione. Liwia 3100-3200g wazy, nie ma przeciwskazan do porodu naturalnego, mam sie seksic i szalec zeby ja urodzic niebawem to problemu z cisnieniem sie skoncza.
I chyba kawalek czopa mi odszedl
Magda lena, perła ziemi, domiii, foxica, Czarodziejka87, d'nusia, pekinka82, Izoleccc, Karka, ksanka, Kasia24, krówka_muffka, Mietka 30:), A.Kasia, Kate84, edyś, Renka88, Kajola, Mania1718, kleo2426, Martita88, She86, Falon, Kokaina, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
domiii wrote:Jaka tu cisza dzisiaj!!
Więc siedzę własnie z maską nawilżającą na ryjku, paznokcie obrobione, przycięte, skórki wycięte, wybalsamowałam się i wyoliwkowałam tak, że świecę się jak psu jajca
i zamówiłam pizze na obiad!
RudyTygrysek, perła ziemi, domiii, foxica, Viera Yves, Czarodziejka87, d'nusia, Izoleccc, Karka, ksanka, Mietka 30:), Kate84, Renka88, Kajola, Mania1718, kleo2426, Martita88, Malina81, She86, Falon, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Magda lena wrote:W końcu jakieś emocje!!!!!
Yeah! Myślę, że lekarz dobrze spisał się robiąc masaż Twojej szyjki
też tak myślę! w końcu coś się dzieje
mój P też się na pewno dobrze spisał robiąc po swojemu masaż szyjki haha
a to Twoje domowe spa to super opcja - na porodówce będziesz piękną pachnącą mamuśkąMagda lena, d'nusia, ksanka, Kate84, RudyTygrysek, Est lubią tę wiadomość
-
To jest cisza przed burzą coś mi się zdaje;)
Możliwe,że w przyszłym tygodniu pojawią się kolejne forumowe bobaski i będą mega emocje:)
Ja dziś też się wzięłam za siebie;)
Paznokcie u nóg obcięte,nogi ogolone,włoski umyte i nawilżone,paznokcie przypiłowane jeszcze chyba je pomaluje bo jutro wybieramy się do restauracji więc trzeba się prezentować
Ciri i Domiii czopy odchodzą więc tak jak mówię cisza przed burzą...domiii, Kate84, Kate84, Falon lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Trzymam za Was kciuki
Bobaski donoszone więc można spokojnie rodzić. Byle szybko i bezproblemowo.
Ja dzisiaj też miewam bóle miesiączkowe, no i zawsze jak chodzę lub stoję to napina mi się brzuch. To dopiero początek a ja już mam serdecznie dosyć.domiii lubi tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
właśnie pozbyłam się czopa w całości i to zabarwionego mocno na brązowo, więc to chyba dobry zwiastun?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 16:40
ryjkek, Magda lena, A.Kasia, d'nusia, Kate84, edyś, Kajola, Izoleccc, Vincent, Madlene.:), She86, Falon, foxica, Hannia123 lubią tę wiadomość