Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli odpowiedź DDTVN że szczepic ale nie każdego i nie od razu
Dziewczyny a ja już odebrałam wyniki moczu. Są lepsze niż ostatnio ale infekcja jest dalej choć już mniej tych leukocytów. Na szczęście zniknęło białko. Pojawił się urobilinogen ale w normieedyś lubi tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Dziewczyny w ogóle ja kojarzę już drugi taki przypadek, pół roku temu o podobnym coś tu pisałyśmy hmmm?
Wszystkim wizytującym dziś życzę samych spokojnych i przyjemnych wizyt
Szpitalnym Marcówką wytrwałości
A tym marzącym o porodzie by sytuacja posunęła się do przodu
A.Kasia a Ty przypadkiem nie urodziłaś?Czy tak świętujesz?
I wreszcie ja mogę to napisać, witam się w 38tc ciąża donoszona!
Picollo w lodówce!Magda lena, Kajola, baassiia, Karolina@, aleksandrazz, edyś, Mietka 30:), Madlene.:), krówka_muffka, muminka83, Czarodziejka87, domiii, Martita88, She86, Lucky, M+M+?, Mania1718, RudyTygrysek, Karka, Hannia123, Gośśś, Izoleccc, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki.
Ja zaraz jade na spotkanie z polozna.... ciekawe czy dowiem sie czegos interesujacego. Trzymajcie kciuki.
co do tej dziewczyny brak mi slow, ciekawe co nia kierowalo ze posunela sie tak daleko. No ale nie mi ja oceniac.
milego dnia i powodzenia na wizytach.
moze dzisiejszy dzien bedzie owocny w dzidziusie.... poczekamy zobaczymy -
U mnie tez ciaza donoszona:-D A pamietam jak po szpitalu w listopadzie zlapal mnie bol brzucha i myslalam ze to juz, szukalam w necie o konsekwencjach porodu przedwczesnego dla dzidziusia, a tu koncowka juz. Leki odstawione i narazie nic sie nie dzieje. Z reszta nie spieszy mi sie bo ciagle walcze z przeziebieniem. Nos zablokowany, kaszel dusi okrutnie. Domowe sposoby nie bardzo sie sprawdzaja i jutro chyba do lekarza sie wybiore. Niech corunia poczeka jeszcze bo ostatnia rzecz o jakiej teraz mysle to porod. Ale organizm chuba nie zrobi sobie psikusa zeby sie w taki wysilek wmanewrowac teraz kiedy oslabiony. Na to licze:-P
Magda lena, baassiia, Kate84, Karolina@, Mietka 30:), Madzialena90, Madlene.:), krówka_muffka, Czarodziejka87, muminka83, domiii, Martita88, edyś, She86, Mania1718, RudyTygrysek, Karka, Hannia123, ksanka, Gośśś, Izoleccc, Lilou1984 lubią tę wiadomość
-
Kajola wrote:Napisała: "Nie znacie sytuacji..."
myślałam, że się będzie bronić ale jednak cisza
Dla mnie szokiem jest to jak długo to robiła.... całą rzekomą ciążę i po "porodzie".uhhh
-
Gratulacje ciąż donoszonych!
Dużo już Nas jest!
Dziewczynki, czy któraś ma zamiar używać bio-oil po porodzie na rozstępy lub jakieś inny eliksir? Mnie trochę pocięło na brzuszku. Chcę w coś zainwestować, ale nie wiem w co. Znacie sprawdzony specyfik? -
nick nieaktualny
-
Magda lena wrote:Gratulacje ciąż donoszonych!
Dużo już Nas jest!
Dziewczynki, czy któraś ma zamiar używać bio-oil po porodzie na rozstępy lub jakieś inny eliksir? Mnie trochę pocięło na brzuszku. Chcę w coś zainwestować, ale nie wiem w co. Znacie sprawdzony specyfik?
Ja w ciąży używałam bio Oil, a że później przy problemach za dużo się nie smarowałam to zostały mi jeszcze dwie butelki i mam zamiar stosować po tak jak przed i razem z kremami na zmianę co też zostały z pharmaceris
Mnie dziś z racji donoszonej koleżanki odwiedzają więc czas się powoli ogarniać i robić na bóstwo...
Też pamiętam jak się bałam w grudniu i styczniu, czytałam o skutkach przedwczesnych porodów a tutaj już końcówkajupi jupi
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Ja witam się po ciężkim weekendzie skurcze dalej męczą ale szyjka jest nadal wytrzymała na szczęście
w czwartek mam jej kontrol więc mam nadzieję że się nic nie Zmienilo
U Nas gorący okres zaczęliśmy remont pokoju Chłopaków więc Bartuś jeszcze z 2tyg minimum musi wytrzymać w brzuchu bo nie będzie miał gdzie spać.. Za to Nasz Krzyś śpi teraz z Nami w pokoju i jest masakra, jak się nie budzik tak często w nocy to teraz jest armagedon.. I oczywiście ładuje u Nas w łóżku i wszyscy chodzimy nie wyspani i rozdrażnieni... I co spokój nikt nie urodził?
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
aaaa jaki czas po porodzie musi upłynąć żeby zacząć nosić pas poporodowy? Zastanawiam się czy jak to najgorsze krwawienie się skończy? Jak myślicie?
Planuję własnie jakiś lepszy/sprawdzony/polecony magiczny eliksir stosować na zmianę z olejem kokosowym.
Mam mocno przesuszoną skórę na udach. Wrrrr. W ogóle to wiecie co mi się marzy....SAUNA!!!!! Jak się karmi piersią to nie można korzystać, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 08:57