X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • baassiia Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edyś wrote:
    Dziewczyny, dzisiaj w DD TVN o szczepieniach
    Wlasnie teraz
    Troszkę krótki niestety ten wywiad :( i w sumie powtórzone było to co w necie :P także ja dalej nie mam zdania o szczepionkach :(

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli odpowiedź DDTVN że szczepic ale nie każdego i nie od razu ;)

Dziewczyny a ja już odebrałam wyniki moczu. Są lepsze niż ostatnio ale infekcja jest dalej choć już mniej tych leukocytów. Na szczęście zniknęło białko. Pojawił się urobilinogen ale w normie ;)

edyś lubi tę wiadomość

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • Kajola Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O szok!!!! Takie rewelacje z rana! Zatkało mnie. Ciekawe jak się "dziewczyna" będzie tłumaczyć...

2r8rj44j7uotthq7.png
    Synek 2016r
    Aniołek 8 tc * 2018 r
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w ogóle ja kojarzę już drugi taki przypadek, pół roku temu o podobnym coś tu pisałyśmy hmmm?

Wszystkim wizytującym dziś życzę samych spokojnych i przyjemnych wizyt :-)
    Szpitalnym Marcówką wytrwałości
    A tym marzącym o porodzie by sytuacja posunęła się do przodu :-D

A.Kasia a Ty przypadkiem nie urodziłaś?Czy tak świętujesz? :-)

I wreszcie ja mogę to napisać, witam się w 38tc ciąża donoszona! <3

Picollo w lodówce!

Magda lena, Kajola, baassiia, Karolina@, aleksandrazz, edyś, Mietka 30:), Madlene.:), krówka_muffka, muminka83, Czarodziejka87, domiii, Martita88, She86, Lucky, M+M+?, Mania1718, RudyTygrysek, Karka, Hannia123, Gośśś, Izoleccc, Lilou1984 lubią tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajola wrote:
    O szok!!!! Takie rewelacje z rana! Zatkało mnie. Ciekawe jak się "dziewczyna" będzie tłumaczyć...
    Nie będzie się tłumaczyć. Zniknie, zmieni nick, ukradnie inne zdjęcia i dołączy do nowego forum. :-/

mhsvo7esg1a4x3m2.png

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate84 tak już była podobna sytuacja.

Tak jak Magdalena mówi pewnie zniknie w ogóle z forum. Chociaż coś jedna dziewczyna mówiła że już pisze znów na Ovu? ;)

• Kajola Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda lena wrote:
    Nie będzie się tłumaczyć. Zniknie, zmieni nick, ukradnie inne zdjęcia i dołączy do nowego forum. :-/

Napisała: "Nie znacie sytuacji..."
    myślałam, że się będzie bronić ale jednak cisza

2r8rj44j7uotthq7.png
    Synek 2016r
    Aniołek 8 tc * 2018 r
  • Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki.
    Ja zaraz jade na spotkanie z polozna.... ciekawe czy dowiem sie czegos interesujacego. Trzymajcie kciuki.

co do tej dziewczyny brak mi slow, ciekawe co nia kierowalo ze posunela sie tak daleko. No ale nie mi ja oceniac.

milego dnia i powodzenia na wizytach.

moze dzisiejszy dzien bedzie owocny w dzidziusie.... poczekamy zobaczymy :)

• skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez ciaza donoszona:-D A pamietam jak po szpitalu w listopadzie zlapal mnie bol brzucha i myslalam ze to juz, szukalam w necie o konsekwencjach porodu przedwczesnego dla dzidziusia, a tu koncowka juz. Leki odstawione i narazie nic sie nie dzieje. Z reszta nie spieszy mi sie bo ciagle walcze z przeziebieniem. Nos zablokowany, kaszel dusi okrutnie. Domowe sposoby nie bardzo sie sprawdzaja i jutro chyba do lekarza sie wybiore. Niech corunia poczeka jeszcze bo ostatnia rzecz o jakiej teraz mysle to porod. Ale organizm chuba nie zrobi sobie psikusa zeby sie w taki wysilek wmanewrowac teraz kiedy oslabiony. Na to licze:-P

Magda lena, baassiia, Kate84, Karolina@, Mietka 30:), Madzialena90, Madlene.:), krówka_muffka, Czarodziejka87, muminka83, domiii, Martita88, edyś, She86, Mania1718, RudyTygrysek, Karka, Hannia123, ksanka, Gośśś, Izoleccc, Lilou1984 lubią tę wiadomość

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajola wrote:
    Napisała: "Nie znacie sytuacji..."
    myślałam, że się będzie bronić ale jednak cisza
    Może nawet i lepiej, że się nie broni. Bo nie ma czego bronić. Jesli spotkały ją nieprzyjemności, przykrości to okropne, ale nie usprawiedliwia jej to, żeby kraść tożsamość innych ludzi i w dodatku wykorzystywać zdjęcia nie swoich dzieci!
    Dla mnie szokiem jest to jak długo to robiła.... całą rzekomą ciążę i po "porodzie".uhhh

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje ciąż donoszonych! :) Dużo już Nas jest! :)

Dziewczynki, czy któraś ma zamiar używać bio-oil po porodzie na rozstępy lub jakieś inny eliksir? Mnie trochę pocięło na brzuszku. Chcę w coś zainwestować, ale nie wiem w co. Znacie sprawdzony specyfik?

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jaja z tymi grudniowkami o jacie.
    Pamietam jak przykro mi było jak Flakon pislala, ze straciła rodziców.
    Nie moge uwierzyć !!!

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d'nusia wrote:
    Ale jaja z tymi grudniowkami o jacie.
    Pamietam jak przykro mi było jak Flakon pislala, ze straciła rodziców.
    Nie moge uwierzyć !!!
    aż tak się wczuła w rolę? ja pier....

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda lena wrote:
    Gratulacje ciąż donoszonych! :) Dużo już Nas jest! :)

Dziewczynki, czy któraś ma zamiar używać bio-oil po porodzie na rozstępy lub jakieś inny eliksir? Mnie trochę pocięło na brzuszku. Chcę w coś zainwestować, ale nie wiem w co. Znacie sprawdzony specyfik?

Ja w ciąży używałam bio Oil, a że później przy problemach za dużo się nie smarowałam to zostały mi jeszcze dwie butelki i mam zamiar stosować po tak jak przed i razem z kremami na zmianę co też zostały z pharmaceris :-)

Mnie dziś z racji donoszonej koleżanki odwiedzają więc czas się powoli ogarniać i robić na bóstwo...
    Też pamiętam jak się bałam w grudniu i styczniu, czytałam o skutkach przedwczesnych porodów a tutaj już końcówka :-D jupi jupi

km5szbmhexpco9m1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całe życie wymyśliła ahahahaha !!! masakra

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam pytanie o specyfiki po porodzie :)

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Ja witam się po ciężkim weekendzie skurcze dalej męczą ale szyjka jest nadal wytrzymała na szczęście :) w czwartek mam jej kontrol więc mam nadzieję że się nic nie Zmienilo :)
    U Nas gorący okres zaczęliśmy remont pokoju Chłopaków więc Bartuś jeszcze z 2tyg minimum musi wytrzymać w brzuchu bo nie będzie miał gdzie spać ;).. Za to Nasz Krzyś śpi teraz z Nami w pokoju i jest masakra, jak się nie budzik tak często w nocy to teraz jest armagedon.. I oczywiście ładuje u Nas w łóżku i wszyscy chodzimy nie wyspani i rozdrażnieni... I co spokój nikt nie urodził?

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa jaki czas po porodzie musi upłynąć żeby zacząć nosić pas poporodowy? Zastanawiam się czy jak to najgorsze krwawienie się skończy? Jak myślicie?
    Planuję własnie jakiś lepszy/sprawdzony/polecony magiczny eliksir stosować na zmianę z olejem kokosowym.

Mam mocno przesuszoną skórę na udach. Wrrrr. W ogóle to wiecie co mi się marzy....SAUNA!!!!! Jak się karmi piersią to nie można korzystać, nie? :( :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 08:57

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Mamusie!

Miłego dnia i powodzenia na wizytach!

Afera na grudniowkach, mnie to nie dziwi, takie bierzemy na siebie ryzyko udzielając się na forach, że ufając komuś wirtualnie, druga strona może nas oszukać.

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to się marzy wrócić do spania na brzuchu <3 kocham tak spać :-P

Karolina@, Magda lena, alinalii, Czarodziejka87, Renka88, domiii, Lucky, Mania1718, Izoleccc lubią tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
‹‹ 1900 1901 1902 1903 1904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ