Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczynki
u mnie remont wiec sie trochę wyalienowalam, ale podczytuje Was i widzę plany przeniesienia sie na FB. Niestety nie umiem wysłać zaproszenia do a.kasia
- w ogóle to forum jest dla mnie mało intuicyjne. A moze to dlatego ze nie mam konta premium?
-
Cześć dziewczyny
,przyszedł czas aby sie oficjalnie przywitać ,przepraszam ,że tak późno ale ze względu na ( 10cm mięśniaka na macicy nie chciałam zapeszać). Podczytuje Was i cieszę sie z tak przyjemnej atmosfery ,która tu panuje:). U nas dobrze , będzie chłopak ,dziś pierwsze zajęcia w szkole rodzenia, w czwartek ginekolog po 4 tyg. przerwie. Co do mięśniaka i porodu to jest on na lini cięcia więc jest mus rodzenia naturalnie. Ostatnio zauważyłam u siebie skurcze wiec macica się przygotowuje:). Z moich aktywności to 2-3 razy w tyg chodze na basen - tylko to mi zostaje przez ból pośladka itp mały uciska na nerwy. Ostatnio zgaga ustała niestety oddech jest płytki więc dyszę jak rozmawiam:). Chyba tyle w skrócie:)Buziaki
A.Kasia, Dorka87, ksanka, Kate84, Mania1718, RudyTygrysek, Mietka 30:), Lilou1984, Falon, Karka, muminka83, Hannia123, Izoleccc, Malina81 lubią tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny, jest mi niedobrze i jakoś dziwnie się czuję. Czuję się jakby ktoś wypompował ze mnie całą energię. Niby nic mnie nie boli, ale się zastanawiam, czy mam panikować, czy poczekać aż przejdzie.
Mierzyłam ciśnienie i jest ok.
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
Hej, ja jestem w szpitalu
zdjęli mi wczoraj pessar ( trochę nie przyjemne ale nie bolało) potem ktg i jak będzie ok to do domu a ty się mała tak rozszalała na ktg ze przez 40 min tętno 170-190
dzis już tętno ok. USG ok, mam nadzieje ze dziś lub jutro mnie wypiszą. Ja myśle ze córa się zdenerwowała zdjęciem tego pessara bo jej krostami grzebał blisko
teraz szyjka krótka, przepuszcza dwa palce
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
nick nieaktualnyWanna - wysłałam Ci zaproszenie, teraz musisz wejść w zakładkę Wiadomości (w prawym górnym rogu) -> później zakładkę "Zaproszenia" i akceptować
I już możemy pisać wiadomości prywatne
ryjkek - może to stres przedporodowyTyle tu nagle porodów w toku, że ja sama czuję się jakbym na bombie siedziała
shaja88 - o matko, czy tylko ja tu zostałam z pessarem? Szybkiego powrotu do domu :* Albo poroduJak wolisz
ryjkek, Wanna, ksanka lubią tę wiadomość
-
ryjkek wrote:Kurcze dziewczyny, jest mi niedobrze i jakoś dziwnie się czuję. Czuję się jakby ktoś wypompował ze mnie całą energię. Niby nic mnie nie boli, ale się zastanawiam, czy mam panikować, czy poczekać aż przejdzie.
Mierzyłam ciśnienie i jest ok.
ryjkek, Vincent lubią tę wiadomość
-
d'nusia wrote:W skrócie
Jedna z grudniowej przez przypadek na instagramie natrafiła na zdjęcia dziewczynek bardzo podobnych do córeczek Flakonika (osoby która założyła grudniowki)
Okazało się, że dziewczyna kradła zdjecia z holenderskiej strony.
Właściwie ukradła całą tożsamość tamtej mamy(jej zdjęcia , dzieci, męża, ślubu)
Wymyśliła sobie całe życie.
Holenderka zgłosiła sprawę ponoć na policję i zmieniła konto.
Dziewczyny wyśledzili niby Flakona że to jakaś gowniara Halina z Brennej.
W ciagu całego dnia wyszło, ze ta sama osoba to założycielka styczniowek, wrześniowej oraz według mnie czerwcowek...
Poza tym nie wierze, zeby jedna siksa umiała ogarniać tyle tematów ptzez tak długi czas i snuć bajki takie.
To jest co najmniej trochę podejrzane... Wczoraj Belly zamulalo ostro
O mamo..
Właśnie dlatego w internetach nie będzie zdjęć mojego dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:09
Martita88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja Was regularnie czytam. Na początku parę razy się udzieliłam, ale później z braku czasu tylko Was czytałam. Nie wyobrażam sobie, że możecie stąd zniknąć i razem z Wami mój bank wiedzy i inspiracji. A.Kasia czy masz jakiś plan weryfikacji nas, nie udzielających się ? Bo bardzo bym chciała do Was dołączyć na fb.
-
Odnosnie przeniesienia na fb to dla mnie fajna sprawa.malo sie udzielam ale jestem z wami raczej na biezaco i fajnie byloby moc z wami dalej wymieniac sie relacjami. Pozatym jest tu przeciez kilka osob z poznania i okolic jak ja i mysle ze moze wkoncu kiedys udalo by sie spotkac gdzies jakby grupa fajnie funkcjonowala:) a na fb i po profilach wiadomo,zawsze latwiej;) takze jesli mnie chcecie u siebie to ja wysyl Kasi zaproszenie i dane:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:14
-
ksanka wrote:Domiii? Co u ciebie
Teresa co u ciebie?
Madzialena co u ciebie?
W porządku, podczytuje Was cały czasPóki co nie rodzę ;P Cieżko mi już jest niesamowicie, ubrac spodnie, skarpetki to już nie lada wyczyn jak dla mnie
Mój K się śmieje, żebym zaczeła robic generalne porzadki to może mnie wkońcu wezmie
i tak się zabieram od rana i wyjsc mi to cos nie moze
Wizyta w piątek, zobaczymy czy już bliżej końcaksanka, Mania1718, edyś lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Właśnie się zastanawiałam, czy czasem to nie symptomy porodu. Te mdłości trochę mnie zastanawiają, bo nigdy nie miałam takich problemów, raczej mam skłonność do biegunek. Jedno co zaobserwowałam dzisiaj rano - znacznie obniżył mi się brzuch. Jejku ale się stresuję.
Kasiu dodałam Cię do przyjaciółek. Generalnie nie chciałam dołączać do tajnej grupy na fb, ale nagle tak mi się żal zrobiło, jak zdałam sobie sprawę, że stracę z Wami kontakt.Syn Stasiu ur 02.03.2016