X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Martita88 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Tak jak do tej pory byłam temu przeciwna tak teraz chętnie dołączę do zamkniętego forum. Nie musimy stąd całkiem uciekać ale w razie np zamknięcia forum belly (co jest możliwe bo dziewczyny wszczęły swoje dochodzenie i mają podejrzenia, że to belly zatrudniało osoby do sztucznego "rozkręcania" forum) nie stracimy ze sobą kontaktu.

Ja jestem za tym FB bo chyba będzie najprościej...

Tylko wtedy będzie trzeba zrobić grupę "tajną" żeby nikt nie mógł jej zobaczyc i do niej dołączyć bez zgody admina

d'nusia, muminka83, Est lubią tę wiadomość

dqprwn15leplej5m.png
  • Karolina@ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Tak jak do tej pory byłam temu przeciwna tak teraz chętnie dołączę do zamkniętego forum. Nie musimy stąd całkiem uciekać ale w razie np zamknięcia forum belly (co jest możliwe bo dziewczyny wszczęły swoje dochodzenie i mają podejrzenia, że to belly zatrudniało osoby do sztucznego "rozkręcania" forum) nie stracimy ze sobą kontaktu.

Kasiu, dokładnie ten powód miałam na myśli.
    Nie jestem za FB ponieważ nie mam tam konta i jestem zielona a co tam chodzi, ale jestem gotowa założyć fikcyjne konto. Jeżeli oczywiście któraś z nas zdecyduje się na administrowanie takim forum i będzie ono zamknięte za dziesięć spustów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:56

foxica lubi tę wiadomość

atdc20mmz2wpi7xu.png

2fwacsqvbzwg1byy.png
  • niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Według mnie fb to też najprostsze rozwiązanie.
    Tylko właśnie kto zgodzi się być adminem i da radę to wszystko ogarnąć... Ja się na tym kompletnie nie znam. Do dziś nie wiedziałam czym się różni grupa zamknięta od tajnej :D

muminka83, foxica lubią tę wiadomość

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mogę utworzyć tylko musicie mi wysłać swoje dane (imię i nazwisko na FB lub adres email) abym mogła Was tam dodać. Adminów się zrobi kilku bo wiadomo, że później z dzieciaczkami jedna osoba może nie ogarnąć. No i Domiii będzie nadal mogła tam prowadzić listę. Forum będzie całkowicie utajnione, nie będzie widoczne na FB, nie będzie go można znaleźć w wyszukiwarce i tylko admin będzie mógł dodać nowego użytkownika.

d'nusia, baassiia, aleksandrazz, niecierpliwaa, kamka, muminka83, Magda lena, Mietka 30:), perła ziemi, Renka88, Kate84, edyś, RudyTygrysek, domiii, wiewiórka17, ksanka, uska31, Falon, Est, Est, Mania1718, Lilou1984, Karka, She86, Martita88, Izoleccc, salomea, Malina81, Tova33 lubią tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kateee wrote:
    O 2:27 urodziła sie Blanka <3 3030g 52cm szczęścia :) Reszta wrażeń jak odpoczniemy :)

Gratuluję kochana <3

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Madzik90 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Ja mogę utworzyć tylko musicie mi wysłać swoje dane (imię i nazwisko na FB lub adres email) abym mogła Was tam dodać. Adminów się zrobi kilku bo wiadomo, że później z dzieciaczkami jedna osoba może nie ogarnąć. No i Domiii będzie nadal mogła tam prowadzić listę. Forum będzie całkowicie utajnione, nie będzie widoczne na FB, nie będzie go można znaleźć w wyszukiwarce i tylko admin będzie mógł dodać nowego użytkownika.
    Ja na FB chetnie się przeniosę :) konto założyłam dawno wiec mozna będzie zweryfikować :-)

p655l6d8b2kubuqj.png
    Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;*
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:

Kasiu wyślę ci zaproszenie i dane z fb :P do tajnej czemu nie :)

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj mąż jest informatykiem.Jakbym go ładnie poprosiła to moze by nam zrobił forum takie tylko dla nas. z drugiej strony mam tez dwa argumentu przeciw - za chwile bedzie dzidzia( caly nasz swiat pochlonie i na forum duzo czasu miec nie bedziemy ).Widac po rozpakowanych ze juz nie mają tyle czasu i sie mniej udzielają.Drugi argument przeciw to wczoraj któraś sądziła ze to ja jestem oszustka skoro coś głupiego napisałam - wiec nasówa sie pytanie- Skąd pewność ze my wszystkie jestesmy prawdziwe? Jest jakas mozliwosc weryfikacji przez internet?

muminka83 lubi tę wiadomość

• Jacqueline Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 7tc :P

Ja chyba zwariuje do wizyty, wymyślam już same czarne scenariusze, że może ciąża się nie rozwija przez to choróbsko na początku albo pusty pęcherzyk będzie...

Uhh jak tu wytrzymać do wizyty za tydzień we wtorek... ;)

Szkoda, że tak się porobiło na tym forum, ale jak tak się dzieje, to chyba faktycznie macie dobry pomysł z tym przeniesieniem się na FB i stworzeniu takiej grupy jak piszecie ;)

Mam niby konto na FB, ale hmm trochę dla mnie to czarna magia :P

A.Kasia, Magda lena, Kate84, edyś, ksanka, anitka19953, Falon, Est, Mania1718, Karka, Martita88, Izoleccc, salomea lubią tę wiadomość

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • alinalii Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katee gratuluje!! <3

dzień dobry ,

mnie obudziło straszne kłucie w boku brzucha , takie nie dowytrzymania
    bardzo sie wystraszyłam ,naszczecie po chwili przeszło , ale co to byłoo??

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)

Kateee ogromne gratulacje!:*
    Witamy Blanke na świecie:)

Gośśś trzymam kciuki dziś Twój dzień:):*

Ja dziś na 11 do fryzjerki jak ja tam wysiedze prawie 4 godziny to nie wiem.
    Ale będę już miała fryzjera z głowy na dłuższy czas potem w kwietniu jeszcze farba na włoski:)
    Na 19.20 mam wizyte u gina ciekawe ile mały waży:)

Powodzenia na wizytach dla dziewczyn które również dziś wizytują:)

Gratulacje nowo rozpoczętych tygodni i donoszonych ciąż:)

Lecę śniadanie robić
    Miłego dnia:)

edyś lubi tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu ja też ci wyśle zaproszenie i jak przyjmiesz to dane to fb ;)

muminka83 lubi tę wiadomość

• M+M+? Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kateee bardzo gratuluję.

Ja bardzo cenię sobie prywatność, szczególnie wobec charakteru pracy jaką wykonuję. Nie mam konta na fb, nk itp. Do niedawna nie można było znaleźć żadnego mojego zdjęcia w necie, teraz jest jedno związane z pewnym zobowiązaniem zawodowym. Teraz się denerwuję, czy za dużo tu nie pisałam i czy ktoś postronny może mnie zidentyfikować.... Czy jak się likwiduje konto, to czy znikają wszystkie napisane wiadomości??? To forum to było moje pierwsze doświadczenie z pisaniem w necie...

Na fb mogłabym korzystać z konta mojej mamy, bo ona ma, a ja swojego - czy to fikcyjnego czy to autentycznego - nie zamierzam zakładać. To jedna wielka machina do zbierania danych.

• baassiia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak na tą grupę na FB wrzuci sę jakieś zdjęcie, to będzie ono widoczne dla moich znajomych? Bo np. nie chce aby wszyscy widzieli zdjęcia brzuszka itp :/

M+M+? wlasnie z tego co widzę, jak usuwa się konto to nie zniknie treść wiadomości. Usuwa się tyko twój profil. Musiałabyś przejść przez wszystkie posty i usuwać pojedynczo przez opcje edycji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:23

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • Magda lena Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za facebookiem.
    Kasiu, wysłałam zaproszenie. Jak zaakceptujesz podeślę Ci moje dane.
    A teraz zbieram się powoli na wizytę.
    Dziecziaczkuuuu wychodź juuuuż! :)

d'nusia, edyś lubią tę wiadomość

mhsvo7esg1a4x3m2.png
  • M+M+? Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to dziś mam ciąże donoszoną! Hurra!

krówka_muffka, Magda lena, A.Kasia, baassiia, d'nusia, Kate84, domiii, Madzialena90, RudyTygrysek, kleo2426, Mietka 30:), Falon, Madlene.:), Est, Mania1718, Karka, She86, Martita88, Hannia123, Izoleccc, Karolina@ lubią tę wiadomość

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia wydaje mi się że nie skoro to grupa tajna. Nawet w zamkniętej znajomi nie zobaczą zdjęć.
    Ja też nie chcę by znajomi czytali to o czym piszę z Wami ;)

muminka83, baassiia lubią tę wiadomość

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajna jest oeky. Jest naprawdę bezpieczna. :D

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt ze znajomych nie widzi tego, co umieszczamy a nawet tego, że do takiej grupy należymy. Co więcej nie może jej znaleźć przez wyszukiwarkę FB bo grupa jest widoczna tylko dla tych, którzy do niej należą.

Ja myślę, że tak jak u M+M+? - jeśli ktoś nie ma swojego konta a nie chce zakładać fikcyjnego to może korzystać z konta kogoś z najbliższych...

baassiia lubi tę wiadomość

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pędze na wizytę napiszę do Was potem ;)

A.Kasia, krówka_muffka, edyś, Mania1718 lubią tę wiadomość

‹‹ 1917 1918 1919 1920 1921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ