Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A.Kasia wrote:Tak jak do tej pory byłam temu przeciwna tak teraz chętnie dołączę do zamkniętego forum. Nie musimy stąd całkiem uciekać ale w razie np zamknięcia forum belly (co jest możliwe bo dziewczyny wszczęły swoje dochodzenie i mają podejrzenia, że to belly zatrudniało osoby do sztucznego "rozkręcania" forum) nie stracimy ze sobą kontaktu.
Ja jestem za tym FB bo chyba będzie najprościej...
Tylko wtedy będzie trzeba zrobić grupę "tajną" żeby nikt nie mógł jej zobaczyc i do niej dołączyć bez zgody adminad'nusia, muminka83, Est lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Tak jak do tej pory byłam temu przeciwna tak teraz chętnie dołączę do zamkniętego forum. Nie musimy stąd całkiem uciekać ale w razie np zamknięcia forum belly (co jest możliwe bo dziewczyny wszczęły swoje dochodzenie i mają podejrzenia, że to belly zatrudniało osoby do sztucznego "rozkręcania" forum) nie stracimy ze sobą kontaktu.
Kasiu, dokładnie ten powód miałam na myśli.
Nie jestem za FB ponieważ nie mam tam konta i jestem zielona a co tam chodzi, ale jestem gotowa założyć fikcyjne konto. Jeżeli oczywiście któraś z nas zdecyduje się na administrowanie takim forum i będzie ono zamknięte za dziesięć spustów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:56
foxica lubi tę wiadomość
-
Według mnie fb to też najprostsze rozwiązanie.
Tylko właśnie kto zgodzi się być adminem i da radę to wszystko ogarnąć... Ja się na tym kompletnie nie znam. Do dziś nie wiedziałam czym się różni grupa zamknięta od tajnejmuminka83, foxica lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
nick nieaktualnyJa mogę utworzyć tylko musicie mi wysłać swoje dane (imię i nazwisko na FB lub adres email) abym mogła Was tam dodać. Adminów się zrobi kilku bo wiadomo, że później z dzieciaczkami jedna osoba może nie ogarnąć. No i Domiii będzie nadal mogła tam prowadzić listę. Forum będzie całkowicie utajnione, nie będzie widoczne na FB, nie będzie go można znaleźć w wyszukiwarce i tylko admin będzie mógł dodać nowego użytkownika.
d'nusia, baassiia, aleksandrazz, niecierpliwaa, kamka, muminka83, Magda lena, Mietka 30:), perła ziemi, Renka88, Kate84, edyś, RudyTygrysek, domiii, wiewiórka17, ksanka, uska31, Falon, Est, Est, Mania1718, Lilou1984, Karka, She86, Martita88, Izoleccc, salomea, Malina81, Tova33 lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Ja mogę utworzyć tylko musicie mi wysłać swoje dane (imię i nazwisko na FB lub adres email) abym mogła Was tam dodać. Adminów się zrobi kilku bo wiadomo, że później z dzieciaczkami jedna osoba może nie ogarnąć. No i Domiii będzie nadal mogła tam prowadzić listę. Forum będzie całkowicie utajnione, nie będzie widoczne na FB, nie będzie go można znaleźć w wyszukiwarce i tylko admin będzie mógł dodać nowego użytkownika.
konto założyłam dawno wiec mozna będzie zweryfikować
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
A.Kasia wrote:Ja mogę utworzyć tylko musicie mi wysłać swoje dane (imię i nazwisko na FB lub adres email) abym mogła Was tam dodać. Adminów się zrobi kilku bo wiadomo, że później z dzieciaczkami jedna osoba może nie ogarnąć. No i Domiii będzie nadal mogła tam prowadzić listę. Forum będzie całkowicie utajnione, nie będzie widoczne na FB, nie będzie go można znaleźć w wyszukiwarce i tylko admin będzie mógł dodać nowego użytkownika.
Kasiu wyślę ci zaproszenie i dane z fbdo tajnej czemu nie
-
nick nieaktualnyMoj mąż jest informatykiem.Jakbym go ładnie poprosiła to moze by nam zrobił forum takie tylko dla nas. z drugiej strony mam tez dwa argumentu przeciw - za chwile bedzie dzidzia( caly nasz swiat pochlonie i na forum duzo czasu miec nie bedziemy ).Widac po rozpakowanych ze juz nie mają tyle czasu i sie mniej udzielają.Drugi argument przeciw to wczoraj któraś sądziła ze to ja jestem oszustka skoro coś głupiego napisałam - wiec nasówa sie pytanie- Skąd pewność ze my wszystkie jestesmy prawdziwe? Jest jakas mozliwosc weryfikacji przez internet?
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Witam się w 7tc
Ja chyba zwariuje do wizyty, wymyślam już same czarne scenariusze, że może ciąża się nie rozwija przez to choróbsko na początku albo pusty pęcherzyk będzie...
Uhh jak tu wytrzymać do wizyty za tydzień we wtorek...
Szkoda, że tak się porobiło na tym forum, ale jak tak się dzieje, to chyba faktycznie macie dobry pomysł z tym przeniesieniem się na FB i stworzeniu takiej grupy jak piszecie
Mam niby konto na FB, ale hmm trochę dla mnie to czarna magiaA.Kasia, Magda lena, Kate84, edyś, ksanka, anitka19953, Falon, Est, Mania1718, Karka, Martita88, Izoleccc, salomea lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Katee gratuluje!!
dzień dobry ,
mnie obudziło straszne kłucie w boku brzucha , takie nie dowytrzymania
bardzo sie wystraszyłam ,naszczecie po chwili przeszło , ale co to byłoo?? -
Hej dziewczyny:)
Kateee ogromne gratulacje!:*
Witamy Blanke na świecie:)
Gośśś trzymam kciuki dziś Twój dzień:*
Ja dziś na 11 do fryzjerki jak ja tam wysiedze prawie 4 godziny to nie wiem.
Ale będę już miała fryzjera z głowy na dłuższy czas potem w kwietniu jeszcze farba na włoski:)
Na 19.20 mam wizyte u gina ciekawe ile mały waży:)
Powodzenia na wizytach dla dziewczyn które również dziś wizytują
Gratulacje nowo rozpoczętych tygodni i donoszonych ciąż
Lecę śniadanie robić
Miłego dnia:)edyś lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Kateee bardzo gratuluję.
Ja bardzo cenię sobie prywatność, szczególnie wobec charakteru pracy jaką wykonuję. Nie mam konta na fb, nk itp. Do niedawna nie można było znaleźć żadnego mojego zdjęcia w necie, teraz jest jedno związane z pewnym zobowiązaniem zawodowym. Teraz się denerwuję, czy za dużo tu nie pisałam i czy ktoś postronny może mnie zidentyfikować.... Czy jak się likwiduje konto, to czy znikają wszystkie napisane wiadomości??? To forum to było moje pierwsze doświadczenie z pisaniem w necie...
Na fb mogłabym korzystać z konta mojej mamy, bo ona ma, a ja swojego - czy to fikcyjnego czy to autentycznego - nie zamierzam zakładać. To jedna wielka machina do zbierania danych. -
Dziewczyny a jak na tą grupę na FB wrzuci sę jakieś zdjęcie, to będzie ono widoczne dla moich znajomych? Bo np. nie chce aby wszyscy widzieli zdjęcia brzuszka itp
M+M+? wlasnie z tego co widzę, jak usuwa się konto to nie zniknie treść wiadomości. Usuwa się tyko twój profil. Musiałabyś przejść przez wszystkie posty i usuwać pojedynczo przez opcje edycjiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:23
-
A w ogóle to dziś mam ciąże donoszoną! Hurra!
krówka_muffka, Magda lena, A.Kasia, baassiia, d'nusia, Kate84, domiii, Madzialena90, RudyTygrysek, kleo2426, Mietka 30:), Falon, Madlene.:), Est, Mania1718, Karka, She86, Martita88, Hannia123, Izoleccc, Karolina@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikt ze znajomych nie widzi tego, co umieszczamy a nawet tego, że do takiej grupy należymy. Co więcej nie może jej znaleźć przez wyszukiwarkę FB bo grupa jest widoczna tylko dla tych, którzy do niej należą.
Ja myślę, że tak jak u M+M+? - jeśli ktoś nie ma swojego konta a nie chce zakładać fikcyjnego to może korzystać z konta kogoś z najbliższych...baassiia lubi tę wiadomość