Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi wczoraj tak belly zamulało, że to jakaś paranoja. Wcale bym się nie zdziwiła, jakby ten "Flakonik" miała kilka kont, bo przecież na grudniówkach już po porodach, a że laska ma prawdopodobnie nierówno pod sufitem zakładała inne konta i "była w ciąży". O matko i córko.
Widzę, że grudniówki masowo usuwają konta na belly. A czemu? Bo tego nie rozumiemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 05:40
-
nick nieaktualnyKateee gratulacje.Mamy pierwsza pojedyńczą lutowo/marcową królewnę.
Kate84- czemu głupie, mnie to Twoje podejście przekonuje.
Muminko-czy moja wiadomość do Ciebie dotarła.Pierwszy raz pisałam prywatna wiadomość na belly i nie jestem pewna czy dotarła.
Dziewczyny z pytankiem.Czy drętwieją Wam w nocy dłonie?Ja sie czasem budze bo mnie boli dłoń i drętwieje tak jakbym na niej spała (a wcale nie sipię). Przebudze sie,zmienie jej pozycje,krew zaczyna doplywać i wracam do snu. Tylko martwi mnie to bo to już któraś noc z rzędu a jeszcze nie słyszałam o takich przypadłościach w ciąży. -
Vira wrote:Dziewczyny z pytankiem.Czy drętwieją Wam w nocy dłonie?Ja sie czasem budze bo mnie boli dłoń i drętwieje tak jakbym na niej spała (a wcale nie sipię). Przebudze sie,zmienie jej pozycje,krew zaczyna doplywać i wracam do snu. Tylko martwi mnie to bo to już któraś noc z rzędu a jeszcze nie słyszałam o takich przypadłościach w ciąży.
Ooo ja tak mamnie czuje dłoni rano.. ale pytałam o to lekarza i powiedział, że pod koniec ciąży tak się dzieje bo duża macica uciska na naczynia krwionośne i nerwy i dlatego tak..
Vira lubi tę wiadomość
-
kamka wrote:hej mamuśki gratuluje rozpakowanym... my czekamy na rozwój sytuacji bo od wczoraj skurcze dochodzą do "regularności" co 20 min i sie wyciszają... już mnie wszystko boli od tego...
Cierpliwości i dużo siły życzę
-
nick nieaktualny
-
d'nusia wrote:Na styczniowkach beatrice okazała sie blair wrześniowym i flakonem grudniowym
Ahahahahahahaha
Ocb???
Katee gratuluje!! Piękna waga
A u mnie 36 tydzień i 9 miesiącDwa tygodnie i mogę rodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 07:45
A.Kasia, d'nusia, edyś, Mietka 30:), Kate84, Karka, Hannia123 lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
Kateee, jak super! Gratulacje! Jak tylko odpoczniesz to koniecznie napisz jak było!
Martita88 wrote:Ooo ja tak mamnie czuje dłoni rano.. ale pytałam o to lekarza i powiedział, że pod koniec ciąży tak się dzieje bo duża macica uciska na naczynia krwionośne i nerwy i dlatego tak..
Ja też. Po nocy mam opuchnięte i zdrętwiałe dłonie, może to też kwestia tego, że śpię na poduszce-rogalu i strona, na której śpię, jest pod nią, mocniej uciskana.
Dzisiaj prawie cała noc przespana, tylko jedna godzinna przerwa o 1 na kaszel, jupi
-
Kateee gratulacje, piękna wiadomość!
Zdrowia i spełnienia marzeń dla was!
Vira, chyba ciążowa ciesz nadgarstka jest jakimś standardem w ostatniej fazie ciazy. Potwierdził mi to mój gina znajomy ortopeda.
Ja również jak wstaje to pierwsze co robię to ćwiczenia lewej ręki.
-
nick nieaktualny