Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien doberek Marcoweczki
wczoraj mialam te bole o ktorych pisalam, w nocy rowniez mnie nie opuscily, pamietam, ze chcialam spr co jaki czas wystepuja ale jak skurcz minal to zasnelam hmm .. rano poszlam do toalety robie siusiu i wyplynelo mi cos z pipki, patrze a tam masa sluzu taki glutek, sorrki ze tak to opisuje heh ale mysle ze to mogl byc czop. Po odejsciu go swedzi mnie tam
zastanawiam sie nad tymi bolami ktore mam, jak przychodzi skurcz to sciskam z calych sil podusie tez ak macie? One nie sa regularne dlatego ni jade na IP, wole w domu niz w szpitalu.
jusiakp
-
nick nieaktualny
-
Kateee ogromne znaczenie, wszystkiego dobrego dla Was. Odpoczynku i zdrówka :-*
Magdalena dokładnie ja też myślę, że gdyby zimy były prawdziwe, mroźne jak kiedyś nie byłoby tylu zarazków i chorób. Wolę 3-4 miesiące prawdziwej zimy i spokój, prawdziwego lata itp. A teraz jest jedno wielkie nic i pełno zachorowań
Dziewczyny gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni,donoszonych ciąż
Trzymam kciuki za udane dzisiejsze wizyty
Co do grupy na fb, jeśli faktycznie znajomi Znajomi nie będą nic widzieć i obcy to jest ok
A.Kasiu czyli tutaj w prywatnej wiadomości mamy Tobie wysłać zaproszenie i dane fb tak?
Ksanka napisałam wiadomość prv -
nick nieaktualnyKate84 wrote:A.Kasiu czyli tutaj w prywatnej wiadomości mamy Tobie wysłać zaproszenie i dane fb tak?
Wystarczy mi wysłać adres email w wiadomości prywatnej (musisz mnie chyba dodać do przyjaciółek aby pisać wiadomości). A adres to szczerze powiem nie wiem... Chyba wszystko jedno jaki -
Kateee ogromne Gratulacje i witam pierwszą księżniczkę
Ja też jestem za fb, mój M ma założoną tajną grupę i potwierdzam że dla obcych ona nie istnieje, Kasiu wysłałąm Ci mojego maila w prywatnej wiadomości
Wczoraj popołudniu zamówiliśmy wózek a dziś rano dzwonił Pan że wózek jest gotowy ale nie maja czarnego fotelika i czy może być szary. Powiedziałam że tak i już wysłali wszystko więc jutro ma byćA.Kasia, Kate84, She86, Martita88, Malina81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny na razie wysyłam zaproszenia do grupy tym, które się na forum udzielały i znam je z nicków. Jeśli jednak są jakieś "marcówki podczytywaczki"
, które się nie odzywały ale są tu z nami i chcą do grupy należeć to najpierw musimy ustalić w grupie jakiś system weryfikacji...
uska31 lubi tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Wystarczy mi wysłać adres email w wiadomości prywatnej (musisz mnie chyba dodać do przyjaciółek aby pisać wiadomości). A adres to szczerze powiem nie wiem... Chyba wszystko jedno jaki
OK wysłałam zaproszenie, po akceptacji napiszę w priv maila -
A.Kasia wrote:Dziewczyny na razie wysyłam zaproszenia do grupy tym, które się na forum udzielały i znam je z nicków. Jeśli jednak są jakieś "marcówki podczytywaczki"
, które się nie odzywały ale są tu z nami i chcą do grupy należeć to najpierw musimy ustalić w grupie jakiś system weryfikacji...
Kasiu wysłałam emaila -
Katee gratuluję
Ja po wizycie, skurcze jak na złość się nie pisały, a mój lekarz odkąd ciąża jest "bezpieczna" to już ma dość wywalone, nie przejął się moim czopem
Maryśka waży 3,5 kg.
baassiia, d'nusia, edyś, Kate84, Mietka 30:), A.Kasia, ksanka, Renka88, Est, Mania1718, Karka, She86, muminka83, Martita88, Hannia123, Izoleccc, Karolina@ lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualnyKateee gratuluję z całego serca. Maleńka witaj na świecie
Ja rzadko się odzywam ale jestem z Wami na bieżąco i też chcę być z Wami na fb. Jestem autentyczną osobą konto mam od jakiegoś czasu na fb i myślę że po fotkach Kasiu mnie rozpoznasz, bo wpadasz do mojego pamiętnika i wiesz jak wyglądamA.Kasia, She86, muminka83, Martita88, foxica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Katee gratuluję
Ja po wizycie, skurcze jak na złość się nie pisały, a mój lekarz odkąd ciąża jest "bezpieczna" to już ma dość wywalone, nie przejął się moim czopem
Maryśka waży 3,5 kg.
Uuuu, kawał MaryśkiSzykuj się na poród w marcu bo coś czuję, że się za szybko nie rozpakujemy
Kate84 lubi tę wiadomość
-
i ja wysyłam zaproszenie
-
Dzień dobry
Wczoraj miałam wizytę i jednak Lili się przekręcila, wyniki bez zmian tj dalej nie są dobre, z malutka wszystko dobrze. A ja mam okropny suchy kaszel od refluksu albo tarczycy, w nocy mnie poddusza i uszkodziłam sobie od tego mięśnie brzucha i dlatego mnie boli brzuch, wczoraj pobrał mi posiew, następna wizyta za tydzień
Pozdrawiam wszystkie rozpakowane mamusie :-* i trzymam kciuki za następne :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:36