Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • jusiakp Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek Marcoweczki :-) wczoraj mialam te bole o ktorych pisalam, w nocy rowniez mnie nie opuscily, pamietam, ze chcialam spr co jaki czas wystepuja ale jak skurcz minal to zasnelam hmm .. rano poszlam do toalety robie siusiu i wyplynelo mi cos z pipki, patrze a tam masa sluzu taki glutek, sorrki ze tak to opisuje heh ale mysle ze to mogl byc czop. Po odejsciu go swedzi mnie tam :-/ zastanawiam sie nad tymi bolami ktore mam, jak przychodzi skurcz to sciskam z calych sil podusie tez ak macie? One nie sa regularne dlatego ni jade na IP, wole w domu niz w szpitalu.

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które chcą zaproszenie do grupy proszę o adres email w wiadomości na prywatnej :)

nick nieaktualny, Lilou1984 lubią tę wiadomość

• Kate84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kateee ogromne znaczenie, wszystkiego dobrego dla Was. Odpoczynku i zdrówka :-* <3

Magdalena dokładnie ja też myślę, że gdyby zimy były prawdziwe, mroźne jak kiedyś nie byłoby tylu zarazków i chorób. Wolę 3-4 miesiące prawdziwej zimy i spokój, prawdziwego lata itp. A teraz jest jedno wielkie nic i pełno zachorowań :-(

Dziewczyny gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni,donoszonych ciąż :-)
    Trzymam kciuki za udane dzisiejsze wizyty :-)

Co do grupy na fb, jeśli faktycznie znajomi Znajomi nie będą nic widzieć i obcy to jest ok :-)

A.Kasiu czyli tutaj w prywatnej wiadomości mamy Tobie wysłać zaproszenie i dane fb tak?

Ksanka napisałam wiadomość prv :-)

km5szbmhexpco9m1.png
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Dziewczyny które chcą zaproszenie do grupy proszę o adres email w wiadomości na prywatnej :)

Email ten z fb?

km5szbmhexpco9m1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate84 wrote:
    A.Kasiu czyli tutaj w prywatnej wiadomości mamy Tobie wysłać zaproszenie i dane fb tak?

Wystarczy mi wysłać adres email w wiadomości prywatnej (musisz mnie chyba dodać do przyjaciółek aby pisać wiadomości). A adres to szczerze powiem nie wiem... Chyba wszystko jedno jaki :)

• RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kateee ogromne Gratulacje i witam pierwszą księżniczkę :)
    Ja też jestem za fb, mój M ma założoną tajną grupę i potwierdzam że dla obcych ona nie istnieje, Kasiu wysłałąm Ci mojego maila w prywatnej wiadomości :)
    Wczoraj popołudniu zamówiliśmy wózek a dziś rano dzwonił Pan że wózek jest gotowy ale nie maja czarnego fotelika i czy może być szary. Powiedziałam że tak i już wysłali wszystko więc jutro ma być :D

nick nieaktualny, Kate84, She86, Martita88, Malina81 lubią tę wiadomość

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na razie wysyłam zaproszenia do grupy tym, które się na forum udzielały i znam je z nicków. Jeśli jednak są jakieś "marcówki podczytywaczki" ;), które się nie odzywały ale są tu z nami i chcą do grupy należeć to najpierw musimy ustalić w grupie jakiś system weryfikacji...

uska31 lubi tę wiadomość

• Kate84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Wystarczy mi wysłać adres email w wiadomości prywatnej (musisz mnie chyba dodać do przyjaciółek aby pisać wiadomości). A adres to szczerze powiem nie wiem... Chyba wszystko jedno jaki :)

OK wysłałam zaproszenie, po akceptacji napiszę w priv maila :-)

km5szbmhexpco9m1.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Dziewczyny na razie wysyłam zaproszenia do grupy tym, które się na forum udzielały i znam je z nicków. Jeśli jednak są jakieś "marcówki podczytywaczki" ;), które się nie odzywały ale są tu z nami i chcą do grupy należeć to najpierw musimy ustalić w grupie jakiś system weryfikacji...

Kasiu wysłałam emaila :D

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasiu Ja też wysłałam zaproszenie

Filip 28.03.2016 <3
  • Mietka 30:) Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kateee z całego serca gratuluję:):) Dużo zdrówka dla Was:)
    Coś czuję, że w tym tygodniu posypie się tych porodów:):)

Ps. A.Kasia ja również wysłałam zaproszenie:)

ebf426a748.png
  • olatychy Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasiu- też wysłałam zaproszenie :)

Samuel <3
    mhsv9vvjnfioahrm.png
  • aleksandrazz Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katee gratuluję :-) Ja po wizycie, skurcze jak na złość się nie pisały, a mój lekarz odkąd ciąża jest "bezpieczna" to już ma dość wywalone, nie przejął się moim czopem :-D Maryśka waży 3,5 kg.

baassiia, nick nieaktualny, edyś, Kate84, Mietka 30:), nick nieaktualny, ksanka, Renka88, Est, Mania1718, Karka, She86, muminka83, Martita88, Hannia123, nick nieaktualny, Karolina@ lubią tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kateee gratuluję z całego serca. Maleńka witaj na świecie :-)

Ja rzadko się odzywam ale jestem z Wami na bieżąco i też chcę być z Wami na fb. Jestem autentyczną osobą konto mam od jakiegoś czasu na fb i myślę że po fotkach Kasiu mnie rozpoznasz, bo wpadasz do mojego pamiętnika i wiesz jak wyglądam ;-)

nick nieaktualny, She86, muminka83, Martita88, foxica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Katee gratuluję :-) Ja po wizycie, skurcze jak na złość się nie pisały, a mój lekarz odkąd ciąża jest "bezpieczna" to już ma dość wywalone, nie przejął się moim czopem :-D Maryśka waży 3,5 kg.

Uuuu, kawał Maryśki :D Szykuj się na poród w marcu bo coś czuję, że się za szybko nie rozpakujemy :P

Kate84 lubi tę wiadomość

• ksanka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krówka_muffka wrote:
    Domii proszę dopisz mi Zosie na pierwszej stronie:) dziękuje z góry:*
    Super Zosienka!

bl9cuay3kworwxbg.png
  • alinalii Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja wysyłam zaproszenie ;)

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • jusiakp Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze moje skurcze sa coraz intensywniejsze

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • anitka19953 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Wczoraj miałam wizytę i jednak Lili się przekręcila, wyniki bez zmian tj dalej nie są dobre, z malutka wszystko dobrze. A ja mam okropny suchy kaszel od refluksu albo tarczycy, w nocy mnie poddusza i uszkodziłam sobie od tego mięśnie brzucha i dlatego mnie boli brzuch, wczoraj pobrał mi posiew, następna wizyta za tydzień ;)
    Pozdrawiam wszystkie rozpakowane mamusie :-* i trzymam kciuki za następne :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:36

• edyś Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakp wrote:
    Powiem wam ze moje skurcze sa coraz intensywniejsze
    Może to już ;)Może warto sprawdzić na IP?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
‹‹ 1918 1919 1920 1921 1922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ