X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • jusiakp Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek Marcoweczki :-) wczoraj mialam te bole o ktorych pisalam, w nocy rowniez mnie nie opuscily, pamietam, ze chcialam spr co jaki czas wystepuja ale jak skurcz minal to zasnelam hmm .. rano poszlam do toalety robie siusiu i wyplynelo mi cos z pipki, patrze a tam masa sluzu taki glutek, sorrki ze tak to opisuje heh ale mysle ze to mogl byc czop. Po odejsciu go swedzi mnie tam :-/ zastanawiam sie nad tymi bolami ktore mam, jak przychodzi skurcz to sciskam z calych sil podusie tez ak macie? One nie sa regularne dlatego ni jade na IP, wole w domu niz w szpitalu.

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które chcą zaproszenie do grupy proszę o adres email w wiadomości na prywatnej :)

kleo2426, Lilou1984 lubią tę wiadomość

• Kate84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kateee ogromne znaczenie, wszystkiego dobrego dla Was. Odpoczynku i zdrówka :-* <3

Magdalena dokładnie ja też myślę, że gdyby zimy były prawdziwe, mroźne jak kiedyś nie byłoby tylu zarazków i chorób. Wolę 3-4 miesiące prawdziwej zimy i spokój, prawdziwego lata itp. A teraz jest jedno wielkie nic i pełno zachorowań :-(

Dziewczyny gratuluję kolejnych rozpoczętych tygodni,donoszonych ciąż :-)
    Trzymam kciuki za udane dzisiejsze wizyty :-)

Co do grupy na fb, jeśli faktycznie znajomi Znajomi nie będą nic widzieć i obcy to jest ok :-)

A.Kasiu czyli tutaj w prywatnej wiadomości mamy Tobie wysłać zaproszenie i dane fb tak?

Ksanka napisałam wiadomość prv :-)

km5szbmhexpco9m1.png
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Dziewczyny które chcą zaproszenie do grupy proszę o adres email w wiadomości na prywatnej :)

Email ten z fb?

km5szbmhexpco9m1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate84 wrote:
    A.Kasiu czyli tutaj w prywatnej wiadomości mamy Tobie wysłać zaproszenie i dane fb tak?

Wystarczy mi wysłać adres email w wiadomości prywatnej (musisz mnie chyba dodać do przyjaciółek aby pisać wiadomości). A adres to szczerze powiem nie wiem... Chyba wszystko jedno jaki :)

• RudyTygrysek Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kateee ogromne Gratulacje i witam pierwszą księżniczkę :)
    Ja też jestem za fb, mój M ma założoną tajną grupę i potwierdzam że dla obcych ona nie istnieje, Kasiu wysłałąm Ci mojego maila w prywatnej wiadomości :)
    Wczoraj popołudniu zamówiliśmy wózek a dziś rano dzwonił Pan że wózek jest gotowy ale nie maja czarnego fotelika i czy może być szary. Powiedziałam że tak i już wysłali wszystko więc jutro ma być :D

A.Kasia, Kate84, She86, Martita88, Malina81 lubią tę wiadomość

p19uvfxm8d0id365.png
    mhsvo7esybqcbcpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na razie wysyłam zaproszenia do grupy tym, które się na forum udzielały i znam je z nicków. Jeśli jednak są jakieś "marcówki podczytywaczki" ;), które się nie odzywały ale są tu z nami i chcą do grupy należeć to najpierw musimy ustalić w grupie jakiś system weryfikacji...

uska31 lubi tę wiadomość

• Kate84 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Wystarczy mi wysłać adres email w wiadomości prywatnej (musisz mnie chyba dodać do przyjaciółek aby pisać wiadomości). A adres to szczerze powiem nie wiem... Chyba wszystko jedno jaki :)

OK wysłałam zaproszenie, po akceptacji napiszę w priv maila :-)

km5szbmhexpco9m1.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasia wrote:
    Dziewczyny na razie wysyłam zaproszenia do grupy tym, które się na forum udzielały i znam je z nicków. Jeśli jednak są jakieś "marcówki podczytywaczki" ;), które się nie odzywały ale są tu z nami i chcą do grupy należeć to najpierw musimy ustalić w grupie jakiś system weryfikacji...

Kasiu wysłałam emaila :D

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasiu Ja też wysłałam zaproszenie

Filip 28.03.2016 <3
  • Mietka 30:) Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kateee z całego serca gratuluję:):) Dużo zdrówka dla Was:)
    Coś czuję, że w tym tygodniu posypie się tych porodów:):)

Ps. A.Kasia ja również wysłałam zaproszenie:)

ebf426a748.png
  • olatychy Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.Kasiu- też wysłałam zaproszenie :)

Samuel <3
    mhsv9vvjnfioahrm.png
  • aleksandrazz Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katee gratuluję :-) Ja po wizycie, skurcze jak na złość się nie pisały, a mój lekarz odkąd ciąża jest "bezpieczna" to już ma dość wywalone, nie przejął się moim czopem :-D Maryśka waży 3,5 kg.

baassiia, d'nusia, edyś, Kate84, Mietka 30:), A.Kasia, ksanka, Renka88, Est, Mania1718, Karka, She86, muminka83, Martita88, Hannia123, Izoleccc, Karolina@ lubią tę wiadomość

f2w3skjoz38r27ux.png
    ug37p07wdm3008n6.png

"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
    J 15, 7
    Dziękuję za groszka ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kateee gratuluję z całego serca. Maleńka witaj na świecie :-)

Ja rzadko się odzywam ale jestem z Wami na bieżąco i też chcę być z Wami na fb. Jestem autentyczną osobą konto mam od jakiegoś czasu na fb i myślę że po fotkach Kasiu mnie rozpoznasz, bo wpadasz do mojego pamiętnika i wiesz jak wyglądam ;-)

A.Kasia, She86, muminka83, Martita88, foxica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aleksandrazz wrote:
    Katee gratuluję :-) Ja po wizycie, skurcze jak na złość się nie pisały, a mój lekarz odkąd ciąża jest "bezpieczna" to już ma dość wywalone, nie przejął się moim czopem :-D Maryśka waży 3,5 kg.

Uuuu, kawał Maryśki :D Szykuj się na poród w marcu bo coś czuję, że się za szybko nie rozpakujemy :P

Kate84 lubi tę wiadomość

• ksanka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krówka_muffka wrote:
    Domii proszę dopisz mi Zosie na pierwszej stronie:) dziękuje z góry:*
    Super Zosienka!

bl9cuay3kworwxbg.png
  • alinalii Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja wysyłam zaproszenie ;)

czekałam na Ciebie kochanie:*
    6fb868068e9dcc93637a332477a98c4e.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

www.suwaczki.com
  • jusiakp Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze moje skurcze sa coraz intensywniejsze

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • anitka19953 Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Wczoraj miałam wizytę i jednak Lili się przekręcila, wyniki bez zmian tj dalej nie są dobre, z malutka wszystko dobrze. A ja mam okropny suchy kaszel od refluksu albo tarczycy, w nocy mnie poddusza i uszkodziłam sobie od tego mięśnie brzucha i dlatego mnie boli brzuch, wczoraj pobrał mi posiew, następna wizyta za tydzień ;)
    Pozdrawiam wszystkie rozpakowane mamusie :-* i trzymam kciuki za następne :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 10:36

• edyś Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jusiakp wrote:
    Powiem wam ze moje skurcze sa coraz intensywniejsze
    Może to już ;)Może warto sprawdzić na IP?

A.Kasia lubi tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
‹‹ 1918 1919 1920 1921 1922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ