Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Teresa1992 wrote:W porządku, podczytuje Was cały czas
Póki co nie rodzę ;P Cieżko mi już jest niesamowicie, ubrac spodnie, skarpetki to już nie lada wyczyn jak dla mnie
Mój K się śmieje, żebym zaczeła robic generalne porzadki to może mnie wkońcu wezmie
i tak się zabieram od rana i wyjsc mi to cos nie moze
Wizyta w piątek, zobaczymy czy już bliżej końcaTeresa1992 lubi tę wiadomość
-
Katee gratulacje dla Was, samych cudowności
Ja chętnie dołączę na fb, jestem teraz na telefonie, jak będę w domku to wyślę Ci Kasiu zaproszenie.
Dziewuszki, ze mną też się coś dzieje, dziwnie się czuje, obudziłam się dziś o 4 ze skurczami, zasnęłam o 6 i przeszło. Rano musiałam szybko wyjść i boli mnie podbrzusze. O mamuniu zaczynam się bać
-
dziewczyny dalej mnie kłuje w boku
normalnie aż boli , chwile potem przechodzi i za chwilę znów
-
o nieee... uciekacie z forum? to już zupełnie nie będę wiedziała kogo poradzić się w razie potrzeby.
a już trzęsę portkami na samą myśl o porodzie i o karmieniu piersią choć bardzo chcę spróbować.
Któraś z Was wrzucała kiedyś --- etui na pieluszki --- od sprawdzonego sprzedawcy. Mogę raz jeszcze prosić o link? Nie zapisałam sobie i teraz grzebię, szukam i lipa ;/ A myślę, że taki gadżet przyda mi się na wyprawy spacerowe -
Olu No Maryśka kawał Dziewczynki już
Jusia tak jak Dziewczyny piszą jedź bo może to Wasz czas
Ryjkek ja też się dziś fatalnie czuje, trzymaj się :-*
Shaja też myślę,że małej atrakcje pod tyt. ściaganie passera się nie spodobały
Cholera a ja wciąż nie mam kasy z Zus za styczeń , no co ich na koniec pogięło?Już dostali zwolnienie za połowę lutego a teraz w czwartek już trzecie będzie !wrrrr ani pisma żadnego ,ani info w pue!Jak dzwonię czy piszę to słyszę,że jest na końcowym etapie kuźwa od 3 tyg! A rachunki same się popłacą chyba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:27
-
TaRRa wrote:o nieee... uciekacie z forum? to już zupełnie nie będę wiedziała kogo poradzić się w razie potrzeby.
a już trzęsę portkami na samą myśl o porodzie i o karmieniu piersią choć bardzo chcę spróbować.
Któraś z Was wrzucała kiedyś --- etui na pieluszki --- od sprawdzonego sprzedawcy. Mogę raz jeszcze prosić o link? Nie zapisałam sobie i teraz grzebię, szukam i lipa ;/ A myślę, że taki gadżet przyda mi się na wyprawy spacerowe
http://sklep.minkyandcotton.pl/ proszęSamuel
-
Hejo moje laseczki
Wstalam rano z nieciekawym humorem i pomyslalam se "oho przeplaczemy caly dzien "a za chwile dosttalam wiadomosc od forumowej kolezanki z ktora pisalam prywatnie. Byla marcoweczka jak my ale spotkalo ja nieszczescie a dzisiaj wyslala mi test dwoch kreseczek
Tak bardzo sie ciesze i kibicuje jej z calych sil
Poprawila mi humor az zyc sie chce
Kateee ogromne gratulacje kochanaWitaj na swiecie mala ksiezniczko
Kasia wyslalam zaproszenie, z mila checia doloacze do zamknietej grupyd'nusia, muminka83, Kate84 lubią tę wiadomość
[/link]
-
baassiia wrote:A liczysz co ile? Może to jakieś takie dziwne skurcze?
-
A.Kasiu nie doszła do mnie wiadomość na maila możesz kliknąć jeszcze raz?
Ale mam dziś dzień pechowy..coś mi się stało z lewą stroną twarzy jakby mi trochę zdrętwiała nie wiem jak to opisaćusta mi się dziwnie wykrzywiają jak pije nie wiem co się dzieje:(
Dziś wizyta to powiem ginowi ale boje sie co mi jest..
A fryzjerka ma awarie prądu i dupa nie wiem kiedy teraz mnie przyjmie:/Filip 28.03.2016
-
O 9.20 przez cc urodzil sie moj skarbek Piotrus 2920gram i 52cm jest sliczny a ja po uszy zakochana w nim
olatychy, ryjkek, margaret26, baassiia, Miśken90, Madlene.:), darra991, Mania1718, TaRRa, A.Kasia, Madzialena90, Czarodziejka87, ksanka, Renka88, Mietka 30:), Dorka87, alinalii, Vira, Lilou1984, Kaarolina, RudyTygrysek, domiii, edyś, ciri22, Karka, She86, Falon, perła ziemi, d'nusia, M+M+?, muminka83, kamka, krówka_muffka, paola87, Teresa1992, Martita88, Hannia123, Amarylis, niecierpliwaa, Lula_w, Izoleccc, Viera Yves, salomea, Magda lena, anie93lica, Karolina@, wiewiórka17, skowroneczka87, Est, Kate84, foxica, Kokaina, Robaczek89, MeAmerie, aaagaaatka, 26Asia, kateee, Malina81, Karo Em, Tova33, Vincent lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny
-
Kate, mam te same przeprawy z ZUS-em. Co to jest za cholerna instytucja, tylko bombę podłożyć i wysadzić tą budę w pi*du...
Dziewczyny, wyczuwam wysyp Smerfów w tym tygodni. Dacie radę! Życzę Wam szybkich i jak najmniej bolesnych porodów, a sobie wytrzymania do przyszłej środy kiedy to już będę bezpieczna leżeć na oddziale i odliczać godziny
Kate84 lubi tę wiadomość