Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGośśś wrote:O 9.20 przez cc urodzil sie moj skarbek Piotrus 2920gram i 52cm jest sliczny a ja po uszy zakochana w nim
Gosia wspaniale! Gratuluję Ci z całego sercaDużo zdrówka dla Piotrusia! Buziaki i czekamy na obszerną relację jak już się napatrzysz na to swoje cudo
-
Mam mamy dylemat, chciałam zamowic dzis przescieradelka i mialam juz wybrane w koszyku zwykle jednokolorowe ale cos mnie podkusilo zeby zobaczyc czy w jednym sklepie dodali takie ladne w rozne wzorki i oczywiscie dodali. Teraz nie wiem jakie bylyby lepsze.W tym sklepie ze wzorkami maja tez organizer na lozeczko i rogal do karmienia. A w tym ze zwyklymi maja termometr ktory i tak mamy kupic, ale nie maja organizera a wolalabym zaoszczedzic na wysylce jak sie tylko da.
Hakie wy macie przescieradelka dla swoich maluszkow? -
ksanka wrote:Domiii? Co u ciebie
Teresa co u ciebie?
Madzialena co u ciebie?
hej zgłaszam się jeszcze w dwupaku... dzisiaj mam bardzo ciężki dzień więc się nie udzielam.
gratulacje dla nowych mamusiek
buziaki....
jak poczuje się lepiej to będę odpisywać... -
A.Kasia wrote:Wanna - wysłałam Ci zaproszenie, teraz musisz wejść w zakładkę Wiadomości (w prawym górnym rogu) -> później zakładkę "Zaproszenia" i akceptować
I już możemy pisać wiadomości prywatne
ryjkek - może to stres przedporodowyTyle tu nagle porodów w toku, że ja sama czuję się jakbym na bombie siedziała
shaja88 - o matko, czy tylko ja tu zostałam z pessarem? Szybkiego powrotu do domu :* Albo poroduJak wolisz
Też bym chciała otrzymać zaproszenie
Czekam:
-
Gośśś wrote:O 9.20 przez cc urodzil sie moj skarbek Piotrus 2920gram i 52cm jest sliczny a ja po uszy zakochana w nim
Bądźcie szczęśliwi i szybciutko wracacie do domku.
Piotrusiu witaj na najpiękniejszym że znanych nam światów -
nick nieaktualnyCzarodziejka87 wrote:A.Kasiu nie doszła do mnie wiadomość na maila możesz kliknąć jeszcze raz?
Wyślij mi proszę wiadomość prywatną z adresem jeszcze raz bo mam tak zapchaną skrzynkę, że nie mogę znaleźć Twojej poprzedniej wiadomości
Jeśli któraś nie otrzymała zaproszenia to proszę się przypominać na PRIV. Strasznie nas dużo a jeszcze mi robotnicy tyłek zawracają i mogło mi coś umknąć
-
Gośśś gratulacje
-
A.Kasia wrote:Wyślij mi proszę wiadomość prywatną z adresem jeszcze raz bo mam tak zapchaną skrzynkę, że nie mogę znaleźć Twojej poprzedniej wiadomości
Jeśli któraś nie otrzymała zaproszenia to proszę się przypominać na PRIV. Strasznie nas dużo a jeszcze mi robotnicy tyłek zawracają i mogło mi coś umknąć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka87 wrote:Ale to zaproszenie będzie na mailu ktory ci podajemy czy na fb? Bo ja malo w tym obeznana jestem
Na mailu
Ola - dawaj maila
Domiii - trzymaj się dzielnie! Trzymamy kciuki żeby się uspokoiło
Madzialena90 - mam nadzieję, że samopoczucie się polepszyTeż ostatnio miałam kilka gorszych dni
domiii lubi tę wiadomość