Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky ja wyrwałam rogala do karmienia na grupie sprzedażowej u mnie w mieście za owoc w słoiczku
i to nówka praktycznie
A dziewczyny pochwalić się muszę - wczoraj sama dałam radę zrobić całą depilację!!Wcześniej pomagał mi mąż, ale jakoś teraz dobrze się czułam, lustro na wannie i cały prysznic, golenie, włosy i już
Trochę zeszło, ale dałam radę.
muminka83, Falon, Mania1718, Lilou1984, Lucky, ksanka, anitka19953, edyś, Kate84 lubią tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
baassiia częstotliwość jest rózna, wydaje mi sie ze nie ma to nic wspólnego ze skurczami , ale bardzo nie komfortowen to jest
-
A.Kasia też wysłałam zaproszenie
Gosia WIELKIE GRATULACJE!!!no to mamy już dzisiaj parkę Miśków czekamy na więcej
Domii Kochana trzymaj się!
ja odespałam właśnie noc... i dzisiaj jakiś taki dziwny dzień więc cały dzień leżakujedomiii lubi tę wiadomość
-
UWAGA UWAGA
. BLIŹNIAKI ROZPAKOWANE :-* ♡ ♡ ♡ ♡
baassiia, Miśken90, Falon, kamka, A.Kasia, domiii, Marlena, Hannia123, Renka88, Lilou1984, perła ziemi, Lula_w, alinalii, Izoleccc, paola87, RudyTygrysek, Karka, olatychy, Kaarolina, She86, Mietka 30:), Czarodziejka87, Lucky, Martita88, Madzialena90, Magda lena, anie93lica, salomea, Karolina@, ksanka, Tunia.a, Madlene.:), d'nusia, wiewiórka17, muminka83, edyś, skowroneczka87, krówka_muffka, Mania1718, M+M+?, Vira, Est, foxica, Dorka87, kleo2426, Kate84, Kokaina, Robaczek89, MeAmerie, aaagaaatka, Teresa1992, 26Asia, kateee, Malina81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katee i Gośśś ogromne gratulacje
Ja nie mam konta na fb, jak nie będzie wyjścia to wolę już ostatecznie jakiekolwiek założyć, bo nie chcę korzystać z kont rodziny czy znajomych. Muszę się nad tym zastanowić, bo podobnie jak M+M do tej pory celowo unikałam kont społecznościowych i nie mam do nich zaufania.
Prawdziwa jestem na 100%, inaczej bym się nie umawiała z Mietką na wiosenne spacery, a pokazywać ani siebie ani moich dzieci na belly nie zamierzałam, bo korzystałam już z innych for w poprzednich ciążach czy podczas starań i wszystkie były dostępne tylko dla zalogowanych uczestników, a z tak otwartym forum jeszcze nie miałam do czynienia (wpadłam na nie prosto z ovu).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 12:53
Mietka 30:), Lucky lubią tę wiadomość
-
Gośśś gratuluję !
My już po wizycie. Wszystko ok. Dokładne pomiary za 2 tygodnie. Mały dalej miednicowo ułożony także mamy ustaloną cesarkę. Wstępnie na 23.03, ale mam dzwonić jutro jak ginka będzie w szpitalu czy nic się nie zmieniło. Moje bóle i samopoczucie to faktycznie przygotowanie do porodu, ale szyjka twarda, długa i zamknięta, więc na przedwczesny się nie zapowiada.baassiia, Karka, She86, Czarodziejka87, Lucky, edyś, Kate84 lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
O ja cieeee...
Faktycznie wysyp bobasków dziśCo tu się wyprawia
Kasia24 - gratulacjeJak będziesz mogła to napisz nam coś więcej
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Hej
Powiedzcie, a na tym forum na fb można np dodać na górze jakiś post tak żeby go przypiąć i by był tam cały czas? Bo można by coś takiego zrobić i wpisać tam np imie i nazwisko danej osoby i przy tym nick. Wtedy zawsze mozna by zajrzec kto jest kto bo na poczatku to pewnie trudno bedzie sie polapac.Lucky lubi tę wiadomość
-
I jeszcze wiadomości z mojej porannej wizyty - pessar trzyma( A.Kasiu nie jesteś sama zakrążkowana, ja mam jeszcze to cudo, ale u mnie rzeczywiście ciąża dużo młodsza ), ściągamy po skończonym 37 tc, GBS pobrany, a Mały już nie taki mały, bo waży już 2700 gram
Mietka 30:), Lucky, edyś, Mania1718, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Kasia24
gratulacje!