Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa.. I powiem Wam że ja bardzo dużo udzielałam sie na forum Aniołkowych Mam w 2014 roku, bardzo sie zżyłyśmy z dziewczynami i w końcu zalożylysmy też taką tajną grupę na fb bo na Aniołkowych Mamach ciągle dochodziły kolejne osoby. Ale na fb nie pisało sie nam już tak dobrze, nie ma zachowanego tego kształtu forum że jest post pod postem. W końcu przeniosłyśmy sie na skypa i nadal z sobą piszemy
Na bierząco, wypowiedz wyświetlana pod wypowiedzią, widać kto kiedy dostępnyLucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jeśli do kogoś nie dotarło zaproszenie to proszę o ponowną wiadomość na priv
A marcowe "podglądaczki" proszę o cierpliwość bo póki co dodaję stałe użytkowniczki forum. Jak się trochę sytuacja uspokoi (a chyba odchodzi mi czop i nie wiem czy nie zaliczę grona zwiedzającego dzisiaj IP
) to będziemy ogarniać resztę
Izoleccc, She86, Lilou1984, Mietka 30:), Hannia123, ksanka, Madlene.:), Falon, anitka19953, edyś, krówka_muffka, kleo2426, Kate84, Lula_w, Tova33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosss, Kate24 gratulacje
Niech wszystkie maluchy lutowo/marcowe rosną duże i silne.
A.Kasia wysłałam ci zaproszenie.
Ja siedzę z farbą na włosach i was nadrabiam. Wieczorem jeszcze jadę na warsztaty Bezpieczny maluch. Nie wiem jak to ogarnę bo cały czas chce mi się spać.... -
oo Kaasiu czop ! opisz jak wygląda on u ciebie ;P
-
Hannia123 wrote:I jeszcze wiadomości z mojej porannej wizyty - pessar trzyma( A.Kasiu nie jesteś sama zakrążkowana, ja mam jeszcze to cudo, ale u mnie rzeczywiście ciąża dużo młodsza ), ściągamy po skończonym 37 tc, GBS pobrany, a Mały już nie taki mały, bo waży już 2700 gram
1 marca wizyta i wtedy sciagamy. No 2700 to naprawdę sporo na 5 tyg przed terminem
Gosccc i Kasia24 gratulacje!Lucky, Hannia123 lubią tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualnyalinalii wrote:oo Kaasiu czop ! opisz jak wygląda on u ciebie ;P
Haha, no jak to czop - obrzydliwie
Czarodziejka87 - kochana czytałam kiedyś, że takie porażenie może się w ciąży pojawić i że po porodzie ono ustępuje. Mimo wszystko wybrałabym się na Twoim miejscu na IPAlbo chociaż skontaktowała ze swoim lekarzem
ksanka, foxica lubią tę wiadomość
-
A.Kasia wrote:Haha, no jak to czop - obrzydliwie
Czarodziejka87 - kochana czytałam kiedyś, że takie porażenie może się w ciąży pojawić i że po porodzie ono ustępuje. Mimo wszystko wybrałabym się na Twoim miejscu na IPAlbo chociaż skontaktowała ze swoim lekarzem
Chwilowo jestem tym załamana:(
Mam nadzieje,że to nic groźnego..dobrze,że mały bryka
Dobrze,że dziś wizyta to od razu to skonsultuje
Filip 28.03.2016
-
niecierpliwaa wrote:Dziewczyny tempo na fb jest tak ogromne , że nie nadażąm !
to samo zresztą teraz na belly, co to się dzieje
po prostu musimy tutaj postarać się o te Nasze ustalone 2000 stron zanim wątek ucichnie trochęA.Kasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gośśś - Kochana. Doczekałaś się synka
Niesamowite. Gratulacje dla Ciebie. Niech Piotruś będzie zdrowy i silny.
Kate - podwójne gratulacje dla Ciebie. Rodzinka w komplecie. Duuużo spokoju teraz i zdrówka :*
Ja po wizycie... Trochę zawiedziona. Bo nie rodzę i nie zapowiada się na poród... Mały niby głową w kanale, ale lekarz mówi, że może to jeszcze potrwać. Więc mam się nastawić na poród w terminie.
Najbardziej przeraziła mnie waga małego. 3 razy mierzył go żeby ustalić wagę....
3 razy wyszło 3,7 kg. :o
Zapytał się mnie czy chcę CC czy próbuję SN.
Na chwilę obecną chcę sn, ale jesli przenoszę to ccLilou1984, Mietka 30:), d'nusia, edyś, Izoleccc, Mania1718, Hannia123, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanie93lica wrote:Gratulacje dla nowych mamusiek, ale Was dzisiaj dużo się "rozpakowało"
))
Szybko jakoś
Ty tam się bierz do roboty bo jesteś pierwsza na liście a już Cię wszystkie przeganiają
Magda lena - bo my "pessarowe marcówki" urodzimy na samym końcuWagą się nie martw jeszcze, może mały teraz przystopuje
ksanka lubi tę wiadomość