Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
A.Kasia - gratulacje ogromne!!
Olka - mocne kciuki za Ciebie i Maryśkę! W końcu się doczekasz
Ciri podobno przenieśli na ginekologię. Nic się nie rozwinęło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 08:53
muminka83, kleo2426 lubią tę wiadomość
-
Kawałek czopu odszedł. Czekamy na rozwój sytuacji
domiii, muminka83, Kate84, d'nusia, Karmelek211, Magda lena, baassiia, edyś, Hannia123, skowroneczka87, Tova33, Izoleccc, kleo2426, Madzialena90, Lucky, She86, ksanka, RudyTygrysek, Czarodziejka87, Kajola, Amarylis, Falon, perła ziemi, Karka, nataliano, Love_life, Mietka 30:), krówka_muffka, Martita88 lubią tę wiadomość
-
Popatrzcie dziewczyny.
Żadna z nas nie zna się. Na żywo nigdy się nie widziałyśmy.
Poznałyśmy się w wirtualnym życiu a stało się częścią każdej z nas.
Wspieramy się, kibicujemy, nie śpimy w oczekiwaniu na wieści jakby to miało być nasze własne dziecko.
Stajemy się coraz bliższe sobie.
Być może to przyjaźń dla długie lata....
Magda lena, edyś, d'nusia, domiii, skowroneczka87, olatychy, alinalii, Izoleccc, kleo2426, Madzialena90, Kate84, niecierpliwaa, Mania1718, ksanka, Czarodziejka87, RudyTygrysek, kasiulek, foxica, Est, Kajola, Amarylis, Falon, Karka, Mietka 30:), krówka_muffka, Karmelek211, Martita88, Malina81 lubią tę wiadomość
-
U mnie na razie bez zmian, brudze po badaniu, 4 cm rozwarcia, miałam usg ale nie podali mi wagi dziecka bo główka jest już tak nisko ze się jej nie zmierzy. Na razie czekamy .
d'nusia, domiii, muminka83, Izoleccc, kleo2426, Madzialena90, Lucky, Kate84, ksanka, RudyTygrysek, edyś, Est, Kajola, Falon, Karka, nataliano, Love_life, Lilou1984, Mietka 30:), krówka_muffka, Martita88 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
No a my już po śniadaniu.
W związku z tym że nie mogłam spać. Kolejna z wielu nocy więc się przyzwyczaiłamzasnęłam przy TLC ( jedyny program który najwcześniej mnie usypia )
Ja obudziłam się po 8 rano jednak zanim wywlokłam się z łóżka była 9 rano.
Synek już od godziny nie spał gdzieś. Bawił się klockami i budował wehikuł czasu.
Mąż zbierał się do pracy. Więc nie było wyjścia.
Ogólnie jestem z mojego męża bardzo dumna.
Wczoraj miał wypadek w pracy. Odciął sobie część palca. Kciuk lewej ręki. Lekarzom w Zabrzu udało się go zszyć bo kości nie przeciął więc nie było tak źle jak mówi chirurg.
Założyli mu 5 szwów szwów. Jakim cudem na palcu tyle jest w stanie się zmieścić do chyba jeden czort wie.
Dziś wstał i do pracy stwierdziwszy że do palec i da radę.
Biedulek.
A ja zrobiłam na śniadanie : pyszne naleśniki z domowym dżemem truskawkowym. Mniam Mniam.
Uwielbiam takie niedzielne śniadania.
Jutro mąż ma wolne więcspędzimy czas wszyscy razem
.
Ostatnio spędzamy każdą wolną chwilę na grze w gry planszowe z synem.
hihi walka jest w nichd'nusia, ksanka, Falon lubią tę wiadomość
-
Hej kochane zycze wam milej miedzieli.
A.Kasia gratulacje :*:*
Alwksandra 3mam kciukaski:)
A ja leze dalej jutro zaczynam 37tcd'nusia, muminka83, Madzialena90, Kate84, Mania1718, Martita88 lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Popatrzcie dziewczyny.
Żadna z nas nie zna się. Na żywo nigdy się nie widziałyśmy.
Poznałyśmy się w wirtualnym życiu a stało się częścią każdej z nas.
Wspieramy się, kibicujemy, nie śpimy w oczekiwaniu na wieści jakby to miało być nasze własne dziecko.
Stajemy się coraz bliższe sobie.
Być może to przyjaźń dla długie lata....
!!!!
Naleśniki z domowym dżemem, powiadasz...? mmmmm -
nick nieaktualny
-
to nie samowite
kolejne łzy szczęścia ,całkiem obcej osobie
A.Kasia - gratulacjeTymek witamy :*
-
Teresa1992 wrote:dziewczyny polecacie jakis sklep on line z leginsami ciazowymi lub jakiegos sprzedawce z allegro ? oprócz H&m
bede musiala jeszcze jednak kupic jakies a te z h&m juz mi sie znudziły
z góry dziekuje
Teresa1992 lubi tę wiadomość
-
Teresa1992 wrote:dziewczyny polecacie jakis sklep on line z leginsami ciazowymi lub jakiegos sprzedawce z allegro ? oprócz H&m
bede musiala jeszcze jednak kupic jakies a te z h&m juz mi sie znudziły
z góry dziekuje
kurcze ja do szpitala na allegro zamówiłam tanie bo za 6 zł sztukę. Rozmiar dla mnie to M choć mieszczę się w S. Nie są typowo ciążowe ale mam zwykłe leginsy z Pepco i nie uciskają brzucha. Nie wiem na ile je chcesz. Mi potrzebne są tylko na pobyt w szpitalu i na miesiąc po by wygodnie chodzićTeresa1992 lubi tę wiadomość
-
netto niestety nie mam nigdzie blisko
cena w sumie nie ma znaczenia, wiadomo w granicach rozsądku
bo właśnie też chodzi mi o to, żeby na teraz i chwile po porodzie miec cos wygodnego i najbardziej bym chciał zamówic cos online bo już prawdę mówiąc to nawet mi się z domu nie chce wychodzic, jedynie moją rozrywką jest wyjście do lekarza, a wizyty mam najczęsciej późno i wszystko jest pozamykane
-
Teresa1992 wrote:netto niestety nie mam nigdzie blisko
cena w sumie nie ma znaczenia, wiadomo w granicach rozsądku
bo właśnie też chodzi mi o to, żeby na teraz i chwile po porodzie miec cos wygodnego i najbardziej bym chciał zamówic cos online bo już prawdę mówiąc to nawet mi się z domu nie chce wychodzic, jedynie moją rozrywką jest wyjście do lekarza, a wizyty mam najczęsciej późno i wszystko jest pozamykane
-
Miśken90 wrote:Ja wczoraj kupiłam w netto - po 26,99. Materiał super:) jak masz gdzieś blisko netto to warto podejść i zobaczyć czy są.
Też sobie wczoraj kupiłam te legginsy. Tylko trzeba uważać, bo rozmiarówki są dosyć duże, tzn ja kupiłam M, a mała nie jestemLegginsy są ok, ale za to ciuszki dla dzieci to tandeta, straszny materiał.
Brr.....Muminko aż mnie ciarki przeszły, jak sobie wyobraziłam tego palca.
Swoją drogą, jest Nas tak dużo, że ciekawe, czy będzie jakiś dzień, w którym urodzi się najwięcej dzieci. Na razie rodzą się pojedyncze sztuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 10:16
Syn Stasiu ur 02.03.2016