Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miśken90 wrote:Dziewczyny kiedyś pisały o jakiś leginsach z allegro po 17,90 bodajże. Tylko nie mogę teraz znaleźć linku do nich. Jeżeli byś chciała te z netto to mogę jutro podjechać , kupić i Ci wysłać. Tylko zależy jaki masz rozmiar bo wczoraj były już tylko S i M.
Dziękuję, miło z Twojej stronyale niestety ja raczej będę potrzebowac L/XL
właśnie pamiętałam o tym linku ale też nie mogę znaleźc ich..
-
i ja się witam w ponurym nastroju. Synek daje nam nieźle popalić
jest markotny, marudny sam nie wie czego chce
. Wiadomo odreagowuje ostatnie dni ale już dziś przechodzi sam siebie.. do tego ja w nocy prawie nie śpię bo męczą mnie bóle brzucha i biegunka
z dobrych wieści dziś kończymy 35tc a wchodzimy w 36 tc coraz bliżej i przestanę się już martwić czy Bartek wyskoczy czy niehttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Hannia123 wrote:Przeczytałam ten piękny post o przyjaźni forumowej Muminko i podwójnie mi się ciepło zrobiło, że mi się śniłaś
Śniło mi się, że miałam mieć jednak CC i mnie to bardzo zdołowało, a Ty mi bardzo rzeczowo i ciepło tłumaczyłaś jak szybko wrócę do formy itp. i byłaś w fartuchu
Ale czy lekarzem czy położną to już nie mam pojęcia
:-*Hannia123 lubi tę wiadomość
-
Ojojo! A mnie przeziębienie złapało. Chyba od męża się zaraziłam. Drapie mnie w gardle i troszkę mam nochal zapchany. Biorę na gardło prenalen i robię herbatkę z imbirem i cytryną. Szkoda, że uważnie nie czytałam jak podawałyście przepisy na różne mikstury dla przeziębionych. Chyba taki wątek na fb byłby mile widziany.
-
Jessuuuu!
Już mi się w głowie kręci z tych wrażeń!
Lula, Niepokorna, A.Kasia,
Gratulacjeeee!! Ale nas wzięłyście z zaskoczenia
Cudowne chwile...
Życzę Wam i Waszym dzieciaczkom mnóstwo szczęścia. I szczęśliwego długiego życia.
* * *
Nie dam rady, muszę do Was na Fejsa.
W nocy czułam się tak odcięta od wieści, że spać nie mogłam.
domiii, wysłałam Ci zaprofoxica, Mietka 30:), Est, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Falon wrote:Ojojo! A mnie przeziębienie złapało. Chyba od męża się zaraziłam. Drapie mnie w gardle i troszkę mam nochal zapchany. Biorę na gardło prenalen i robię herbatkę z imbirem i cytryną. Szkoda, że uważnie nie czytałam jak podawałyście przepisy na różne mikstury dla przeziębionych. Chyba taki wątek na fb byłby mile widziany.
Nie powiem żeby to było smaczne ale da się wypić, a potem odpoczywać
Falon lubi tę wiadomość
-
Hannia123 wrote:Falon a co potrzebujesz? Mogę Ci jeszcze raz wrzucić wszystko
? Może mnie dziewczyny nie wywalą za powtórkę tego mega posta
myślę, że na FB spokojnie możesz też wrzucić posta do wątku "Nasze zdrowie"Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:12
Falon lubi tę wiadomość