Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co się tutaj dzieje?!! Kolejne porody, Niepokorna-gratulacje:)
Ciri, A.Kasia-powodzenia! Trzymam mocno kciuki:)
Kate84-jaki fajny psiak:)
Coś czuję, że większość Marcówek urodzi w lutym:P:)W marcu zostaną same niedobitki;)w tym i ja haha. W sumie to chciałabym już urodzić, ale nie mogę, jeszcze tyle w domu do zrobienia, remont dopiero się kończy:/
Od kilku dni mam rozwolnienie, bolą mnie już tak pachwiny, krocze i reszta wnętrzności, nawet się nie spodziewałam, że tak kobieta może to wszystko odczuwać. Do tego wieczorami mam takie bóle miesiączkowe, że muszę brać nospe. W poniedziałek wizyta, obym jeszcze z 2tyg wytrzymała!
Lucky, margaret26 lubią tę wiadomość
-
My byliśmy z psem właśnie i coraz więcej skurczy się pojawia, ale po doświadczeniach ze straszakami nie podniecam się narazie
wzięłam do łóżka bezy i wcinam
Też jestem ciekawa jak Kasia i Tymek, już się doczekać nie mogę aż napisze do nas
Ciri jak u Was?
Karmelek na pewno wytrzymasz, zobacz ile tu takich przypadków w tym ja :-* Ja też nie myślałam, że końcówka ciąży to tyle bólu w różnych miejscachWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 23:11
Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A.Kasia urodziła
Straciatellaa, d'nusia, Miśken90, Mietka 30:), muminka83, Lilou1984, Amarylis, Kate84, baassiia, Vira, Tova33, Lucky, krówka_muffka, Karmelek211, Kajola, edyś, ksanka, She86, Renka88, skowroneczka87, Madzialena90, Hannia123, Nataszka2200, alinalii, Izoleccc, Dorka87, RudyTygrysek, Falon, Kaarolina, nataliano, Love_life, Martita88 lubią tę wiadomość
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
To ja będe pewnie jednym z tych marcowych niedobitków bo temrin dopiero 29 marca,ale nic
dopiero dzisiaj kupiliśmy z mężem wiele z tych wyprawkowych rzeczy i mogłabym spokojnie jechać do szpitala. I mieszkanie niegotowe. także może niech Mała tam jeszcze chwile posiedzi w brzuchu. Tymczasem nie mogę spać...zupełnie więc nadrabiam Wasze dzisiejsz posty
i przede wszystkim GRATULACJE dla dzisiejszych Mam
Lucky lubi tę wiadomość
-
Est wrote:Dziewczyny powiedzcie jak dolaczyc do grupy na fb?
Kochana wyślij mi lub Domii w prywatnej wiadomości swojego maila to Cie dodamy do grupy :-*
A.Kasiu tutaj jeszcze raz ogromne gratulacjebardzo się cieszę, że masz już Tymka przy sobie i możesz go tulić :-* Piękny, dorodny Synuś :-*
Lucky lubi tę wiadomość
-
I ja weszłam na fb i tu z nadzieją na informacje o Tymku, no Kasia dalas dzisiaj czadu od początku z postami, a potem juz ta relacja 'na żywo' padłam poprostu z niej dzisiaj
Jeszcze raz serdeczne ogromne Gratulacje i Witamy Tymka na świecie ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 05:27
Lucky, Mania1718 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maryśka stwierdziła że nie będzie gorsza i my też na porodowce
Tova33, d'nusia, Gośśś, Magda lena, Lucky, Kate84, Kajola, edyś, baassiia, ksanka, Miśken90, kleo2426, She86, Renka88, muminka83, Vira, perła ziemi, skowroneczka87, Mietka 30:), domiii, Hannia123, Nataszka2200, alinalii, Izoleccc, Dorka87, Madlene.:), Mania1718, Czarodziejka87, RudyTygrysek, Est, Amarylis, Falon, Karka, Martita88 lubią tę wiadomość
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka