Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
M+M+? wrote:Laski róbcie fwd wiadomości z fb, bo tam chyba aktualniejsze dane!
Żadnych nowych info nie ma na fb, chyba że coś pominęłam. ;)Dziewczyny pewnie dadzą Nam znać, jak już będzie po, a to trochę potrwa.M+M+? lubi tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Jestem jestem moje Drogie, niestety to milczenie moje to nie porodowe
byliśmy u rodziców po psa,skoro wreszcie mogę chodzić trzeba była ją zabrać z wakacji u nich
Tata mój tak ją spasł, że ręce opadają! Eh
Ale przy okazji zaliczyłam lody MC flury i mam nadzieję, że podziałają na mnie tak jak te niezjedzone na A.Kasie
A teraz biorę się za nadrabianie
Niepokorna gratuluję
Basiaaa mi u gina wychodziło jeszcze niższe ciśnienie niż Twoje, też był zdziwiony i kazał mierzyć w domu tylko ja wiecznie zapominam
Love Life właśnie chciałam pisać, żebyś podała maila ale widzę, że Domii już ogarnęła
Ooo to faktycznie 25ty będzie gorący! Może i ja dołączę w tym tygodniu, oby oby
O jakoś info o Ciri mi uciekło, idę zajrzeć na fbVira, ryjkek, Madlene.:), Magda lena, Madzialena90, muminka83, Mania1718, Falon, d'nusia, ksanka, Est, Kajola, Czarodziejka87, Love_life lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vira wrote:Ale ładny sierściuch. A poradzisz sobie z malym dzieckiem i psem jednoczesnie?
Myślę, że tak. Nie ma innej opcjiJuż i tak przez leżące 2 miesiące bardzo za nią tęskniłam
a chcę by mała chowała się z psami, w ogóle żeby uczyła się szacunku dla zwierząt. Ja znosiłam jako dziecko wszystkie zwierzęta jakie tylko możliwe do domu
Magda lena, Vira, Renka88, Falon, Martita88, ksanka, muminka83, kleo2426, Czarodziejka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate84 wrote:Myślę, że tak. Nie ma innej opcji
Już i tak przez leżące 2 miesiące bardzo za nią tęskniłam
a chcę by mała chowała się z psami, w ogóle żeby uczyła się szacunku dla zwierząt. Ja znosiłam jako dziecko wszystkie zwierzęta jakie tylko możliwe do domu
Ja teżKate84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny