Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
shaja88 wrote:Gratulacje dla wszystkich szczęśliwych Mam!!!!
A.Kasia to jeżeli dziś nic nie ruszy i dotrwamy do czwartku to tak samo urodzimy!Jeestem zapisana na cc na 25.02. Dzien wczesniej tj. w srode wieczorem mam sie stawic w szpitalu na badania. Mała miała we wtorek 2900g
I ja dołączam do czwartku 25 lutego na cci też dzień wczesniej na badania już na 7.30. Mómj klocuszek waży 3450
Czarodziejka87, d'nusia, baassiia, Madlene.:), Mania1718, domiii, Mietka 30:), Kajola, Hannia123, Madzialena90, Izoleccc, RudyTygrysek, kleo2426, edyś, Kokaina, Est, She86, nataliano, Karka, Martita88, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Magda lena wrote:Domiii, będziesz miała sporo pracy w czwartek
Jeśli sama nie wylądujesz na porodówce wcześniej!!!!
Bardzo mi się podoba plan takiej pracy
Choć nie ukrywam - sama chciałabym być jedna z tych szczęściar.Mania1718, kleo2426, ksanka, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Moja pewnie też już gdzieś tyle waży, i nikt nic nie mówi o cc...ale zazdroszczę najpóźniej w czwartek będziesz miała przy sobie Tymka
U mnie nic, nawet bóle pachwin przeszły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 17:10
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Moja pewnie też już gdzieś tyle waży, i nikt nic nie mówi o cc...ale zazdroszczę najpóźniej w czwartek będziesz miała przy sobie Tymka
Ja w zasadzie miałam cc troche "na życzenie". Ale na ostatniej wizycie w czwartek okazało się, że mała ma obwód brzuszka większy od główki o 3.5 cm więc jest duże ryzyko że się zaklinuje i lekarz stwierdził że nie zaryzykowałby SN.
-
aleksandrazz wrote:Moja pewnie też już gdzieś tyle waży, i nikt nic nie mówi o cc...ale zazdroszczę najpóźniej w czwartek będziesz miała przy sobie Tymka
Ola nie zamartwiaj się Kochana, bo to nie jakaś wielka waga na CCja rodziłam córkę 3400g i poszło łatwiej niż z pierwszą co była wagowo lżejsza, ale obwód główki miała większy. No i drugą rodziłam z zzo, co na pewno BARDZO pomogło
A Mała też mogła też zwolnić już z tym przyrostem na końcówceWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 17:17
-
M+M+? wrote:Ksmira, a jest jakiś szczególny powód, że cc masz na 25.02? Widzę, że jesteśmy w tym samym momencie ciąży i ja cc mam wyznaczoną na 03.03.
Z usg wychodzi mi na 04.03. W zasadzie u nas chyba tak robią wcześniej. Tak mi lekarz wyznaczył. Ale na wizycie wyszło ze mała przytyła w 16 dni 750 gr więc moze i lepiej ze szybciejM+M+? lubi tę wiadomość
-
Gośśś wrote:Hej
Ostatnio chcialam juz napisac, ale mi posta skasowalo i sie wkurzylamu nas wszystko dobrze i dzisiaj wychodzimy do domu, Piotrus ladnie przybiera na wadze ja mu odciagam mleko i daje butla bo ma problem ze ssaniem bo mam wklesle sutki i nie ma ich jak zlapac
nawet oslonki nic nie daja. Ja tez juz dochodze do siebie po cc i dochodze do wprawy w opiece nad malym on jest tak cudny ze sie zakochalam po uszy w nim
Trzymam za wszystkie kciuki mam nadzieje ze u was ok bo nie jestem w stanie nadrobic i gratuluje nowym mamusia, bo widzialam ze 16ty nie tylko byl najszczesliwszym dniem
Goss ostatnio widzialam takie pompeczki do wyciagania sutkow wyglada to jak mala gruszka[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
http://www.kiddicare.com/p/Lansinoh_Latch_Assist_BPA_free.htm?product_id=546283&utm_source=pla&affiliate=KC-google-shopping&gclid=COr_hc_fhssCFReZGwodXSgPbA
Moze sie ktorejs przyda co prawda ten jest ze stronki w uk[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Dziewczyny które miały pessary, i leżakowały: Lekarz mi ostatnio mówił, że kobiety z problemami z szyjką które muszą leżeć często rodzą po terminie lub mają wywoływany poród bo szyje tak trzymają
Też Wam zazdroszczę troszkę tych cesarek, bo ja się czuję jak jajko niespodzianka, cały czas chodzę i myślę kiedy się zacznie, czy dziś się wyśpię, czy mnie na mieście złapienosz do jasne ciasnej chociaż datę bym chciała znać
Kasmira, Hannia123, domiii, Love_life, She86, Tova33, Vira, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Madlene.:) wrote:Dziewczyny które miały pessary, i leżakowały: Lekarz mi ostatnio mówił, że kobiety z problemami z szyjką które muszą leżeć często rodzą po terminie lub mają wywoływany poród bo szyje tak trzymają
Też Wam zazdroszczę troszkę tych cesarek, bo ja się czuję jak jajko niespodzianka, cały czas chodzę i myślę kiedy się zacznie, czy dziś się wyśpię, czy mnie na mieście złapienosz do jasne ciasnej chociaż datę bym chciała znać
Nawet nie wiesz jak by mi to pasowało, by pośmigać jednak jeszcze ten miesiąc w dwupakuJa tam mogę zamknąć listę rozpakowanych Marcówek
-
nick nieaktualnyDziewczyny wrócił mój mąż
Tak się cieszę, aż się zryczałam. Teraz i ja mogę już rodzićdomiii, baassiia, Kasmira, Love_life, Falon, d'nusia, Hannia123, edyś, RudyTygrysek, Est, She86, Madzialena90, Magda lena, muminka83, krówka_muffka, ksanka, Karka, Vira, Izoleccc, Lilou1984, alinalii, Mania1718, Kajola, Martita88, Czarodziejka87, Kate84 lubią tę wiadomość