Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania1718 wrote:Niepokorna gratulacje! !
Z tego co kajarze Niepokorna jest z UKbędę czekała na jej relacje
Mam rozumieć ze dzisiaj witamy dziewczynki
tak, Niepokorna z UKjeszcze nic więcej nie wiem poza tym, że wody odeszły jej w środę o 5:30, a urodziła dopiero dzisiaj, więc trochę to trwało... dam znać
Mania1718 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWielkie gratulacje dla Luli i Niepokornej
Wspaniale, że już macie swoje maluszki przy sobie
U nas po wizycie ok, młody kawał klocka bo waży minimum 3700. Przepływy i serduszko super. O ile dzisiaj nie urodze (bo wychodzi według mojego zegarka, że mam skurcze co 5 min i zaraz się pakuje na ip) to mam się stawić w czwartek na izbie i będziemy się kroić. Raczej na pewno będzie cc bo słabo to wygląda korelujac wagę synka i moje gabaryty.d'nusia, domiii, Mania1718, krówka_muffka, Miśken90, Hannia123, Madzialena90, Karolina@, baassiia, Kajola, Czarodziejka87, muminka83, pekinka82, edyś, Madlene.:), kleo2426, Mietka 30:), Love_life, RudyTygrysek, Kokaina, She86, Est, Tova33, nataliano, ksanka, Karka, Vira, Lilou1984, Teresa1992, Malina81, Kate84, olcia87, Gośśś, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla wszystkich szczęśliwych Mam!!!!
A.Kasia to jeżeli dziś nic nie ruszy i dotrwamy do czwartku to tak samo urodzimy!Jeestem zapisana na cc na 25.02. Dzien wczesniej tj. w srode wieczorem mam sie stawic w szpitalu na badania. Mała miała we wtorek 2900g
d'nusia, domiii, Mania1718, Izoleccc, krówka_muffka, Madzialena90, Karolina@, baassiia, Kajola, Czarodziejka87, muminka83, Falon, edyś, kleo2426, Mietka 30:), RudyTygrysek, A.Kasia, She86, Karka, Kate84 lubią tę wiadomość
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
nick nieaktualny
-
Czlowiek wstaje obolaly i zly rano a wystarczy zajrzec kilka razy na forum i od razu lepiej sie czuje
A.Kasia mam nadzieje ze Tymek sie nie rozmysli
Domiii nie dosc e sa juz zaplanowane porody to jeszcze pelnia przed namiOj bedzie sie dzialo... Dobrze ze na koniec siedzenie przed laptopem mozna zwalic na okropne samopoczucie i brak sil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 15:25
d'nusia, domiii, krówka_muffka, Madzialena90, baassiia, Czarodziejka87, Falon, Kate84 lubią tę wiadomość
[/link]
-
Mania1718 wrote:Edyś gratulacje z okazji 37 tygodnia
Może Ula chce być następna?
Madzialena90 co u Ciebie? Trzymam kciuki za ten 20.02
Mamy jaki probiotyk polecacie?
jak na razie cisza, skurcze niby są ale nie regularnemam nadzieje że prędzej sprawdzi mi się termin z OM czyli 25 luty choć niby z USG pewniejszy 28 luty zobaczymy mam nadzieje że w tym tygodniu urodzę..
Mania1718, d'nusia, domiii lubią tę wiadomość
-
Ależ szalony tydzień się zapowiada! Super, bardzo się cieszę. Obym tylko jeszcze mogła do Was dołączyć
Już drugi dzień "ujeżdżam" tą cholerną piłkę i nic. Z odnotowanych objawów zanotowałam bolejącą kość ogonową, bo ta piłka taka twarda...Magda lena, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Fajnie macie z tymi planami na następny tydzień lutego.
Ja 25 mam ciążę donoszona, mam nadzieje że córka zrobi nam prezent w pierwszym tygodniu marca.
Karolina@ mnie te trzydniowe wypryski u dzieci kojarzą się z bostonka może to to?