X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Hannia123 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwaa wrote:
    Dziewczyny czy ma może któraś karuzele do łóżeczka z misiami fisher Price?
    Bo mam głupie pytanie. Czy te misie się kręcą? Czy tylko są te dźwięki i projektor?

http://dino.sklep.pl/nowy/fisher-price-karuzela-z-misiami-p-1893.html?gclid=CjwKEAiAmNW2BRDL4KqS3vmqgUESJABiiwDTh3LH6skC_2OOD7rbTNzCHzwWSjj9F96P8Wt4OI1kShoCUunw_wcB

Jeśli taką to się kręcą wokoło + dźwięk i projektor :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:09

1usai09khne0c7t3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marita gratuluję kochana, maleńki witaj i rosnij zdrowo :-)

My dzisiaj kupiliśmy wózek dla naszego smyka, a kasę dali teście byłam w ogromnym szoku, bo nie spodziewałem się tego po nich także prezent bomba i jestem podwójnie zadowolona :-)

Czarodziejka87, edyś, Love_life, d'nusia, RudyTygrysek, Izoleccc, Kate84 lubią tę wiadomość

• Czarodziejka87 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksanka,Skowroneczka wytrwałości i więcej snu Wam życze żeby bobaski pozwoliły;**

Lucky trzymaj się tam dzielnie:*

Madlene to życze Tobie,żeby się rozchulały i już niedługo maluszek będzie z Wami:)

Kleo to faktycznie super prezent i miło tak ze strony teściów:)

Ja już szykuje się do snu
    Dobranoc mamusie:)

kleo2426, Madlene.:), Lucky, ksanka lubią tę wiadomość

Filip 28.03.2016 <3
  • domiii Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita brawo! jak wychodziłam wczoraj ze szpitala to zostawiłam Ci duuużo pozytywnych fluidów i się udało! :) gratki! :*

kofeinko świetna sesja! śliczna :)

kofeinka lubi tę wiadomość

d69c2n0azl70dnw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś sie ze mnie sączy od 3godzin. Skurczy brak. Jedziemy do szpitala. Dam znac jak bede mogła. 3majcie kciuki :-)

baassiia, Tunia.a, muminka83, Hannia123, Falon, edyś, aaagaaatka, kleo2426, Kajola, She86, Madzialena90, RudyTygrysek, Mietka 30:), Izoleccc, Tova33, ksanka, Kate84 lubią tę wiadomość

• Madlene.:) Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarodziejka87 <3

Czarodziejka87 lubi tę wiadomość

28whyx8d41olhvnv.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira kciuki są. ... I czekamy na wieści ♡♡♡☆☆

Lilou1984 lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Lilou1984 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kofeinko super sesja, piękne ujęcia <3 bardzo promiennie wyglądasz :) ciąża Ci służy!

Vira czyzby wody? trzymam kciuki!

kofeinka lubi tę wiadomość

wff2f71x05vw53di.png
    piu3vfxm0fy27doz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 02:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wody wody. Rodzimy. Ale to jeszcze pooootrwa. Dam znac

aaagaaatka, Tunia.a, Kokaina, edyś, baassiia, Falon, Czarodziejka87, Kajola, Hannia123, Madlene.:), Lilou1984, Mania1718, RudyTygrysek, Mietka 30:), Izoleccc, ksanka, Kate84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 04:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leze pod ktg od 2godzin bo mala ma za wysokie tetno. Spac nie moge z tych emocji ale widze ze wszysykie marcowki spia. Skurcze sie pojawiaja co kilka minut na piziomie 80 poki co. Meza odeslali do domu ale opiekuje sie mna cudowna polozna.

Kokaina, edyś, baassiia, Hannia123, Love_life, Tova33, ksanka, Kate84 lubią tę wiadomość

• Kokaina Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 04:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira wrote:
    Leze pod ktg od 2godzin bo mala ma za wysokie tetno. Spac nie moge z tych emocji ale widze ze wszysykie marcowki spia. Skurcze sie pojawiaja co kilka minut na piziomie 80 poki co. Meza odeslali do domu ale opiekuje sie mna cudowna polozna.

Oj, nie wszystkie śpią :-)
    Więc i na Was przyszedł czas- ja też bym chyba nie mogła zasnąć z emocji :)trzymaj się tam i dawaj znać w miarę możliwości jak postępuje akcja :-*

Synek 2016 r. ♥️
    Synek 2020 r. 💚

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeeee tam rozwarcie jakie bylo takie jest. Skurcze sa coraz bardziej bolesne.Jak probowalam sie zdrzemnac i odplywałam to mnie wybudzały. Mąż w domu bo powiedzieli mu ze to jeszcze potrwa wiec ma jechac spac. Tetno małej na szczescie sie unormowało

• Kokaina Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira wrote:
    Eeeeee tam rozwarcie jakie bylo takie jest. Skurcze sa coraz bardziej bolesne.Jak probowalam sie zdrzemnac i odplywałam to mnie wybudzały. Mąż w domu bo powiedzieli mu ze to jeszcze potrwa wiec ma jechac spac. Tetno małej na szczescie sie unormowało

A bierzesz znieczulenie? Masz taką opcję?

Vira lubi tę wiadomość

Synek 2016 r. ♥️
    Synek 2020 r. 💚

• edyś Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira, kciuki zaciśnięte &&&& Czyzbys byla pierwsza marcowa mama? ;) Obys szybciutko mogla tulic swoja mala :)

Vira lubi tę wiadomość

l22ncwa15v2ncszo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kokaina wrote:
    A bierzesz znieczulenie? Masz taką opcję?
    Koniecznie. Skurcze co ok7 minut - bol okropny. Musze isc zapytac poloznej kiedy moge na nie liczyc

• baassiia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Virka super:) sie chyba w koncu doczekalas:)

ckaik0s3cw5dk0ny.png
    l22nhdgepv6li19g.png
  • ryjkek Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewuszki. :)

Zaraz i ja jadę na porodówkę. :) Rano mają mnie przyjąć do szpitala, a po południu ciąć. Też proszę o kciuki. :)

Alinalii M+M+ Dziewczyny powodzenia :) Trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze cesarki.

Vira również trzymam kciuki za szybki poród. Może nawet już urodziłaś. ;)

Miłego dnia :) Może jeszcze któraś do Nas dzisiaj dołączy? ;)

Lucky, Hannia123, Teresa1992, Madlene.:), Lilou1984, Mania1718, edyś, alinalii, Madzialena90, Renka88, foxica, Kokaina, RudyTygrysek, Mietka 30:), Izoleccc, M+M+?, ksanka, Kate84 lubią tę wiadomość

Syn Stasiu ur 02.03.2016
    zrz6wn1558wbfsvl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baassiia wrote:
    Virka super:) sie chyba w koncu doczekalas:)

Nie chyba ale na pewno. Wody poszly to juz nie ma odwrotu. Ale skurcze zelżały.Padam na twarz tak mi sie chce spac

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ryjkek wrote:
    cześć dziewuszki. :)

Zaraz i ja jadę na porodówkę. :) Rano mają mnie przyjąć do szpitala, a po południu ciąć. Też proszę o kciuki. :)

Alinalii M+M+ Dziewczyny powodzenia :) Trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze cesarki.

Vira również trzymam kciuki za szybki poród. Może nawet już urodziłaś. ;)

Miłego dnia :) Może jeszcze któraś do Nas dzisiaj dołączy? ;)

Ale gdzie tam.Idzie jak krew z nosa :-(

• niecierpliwaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannia123 wrote:
    http://dino.sklep.pl/nowy/fisher-price-karuzela-z-misiami-p-1893.html?gclid=CjwKEAiAmNW2BRDL4KqS3vmqgUESJABiiwDTh3LH6skC_2OOD7rbTNzCHzwWSjj9F96P8Wt4OI1kShoCUunw_wcB

Jeśli taką to się kręcą wokoło + dźwięk i projektor :)

Właśnie taką i się nie kręcą... Włącza się gdzieś to czy jak? Bo z mężem kminimy i nie możemy do tego dojść...

Vira trzymam kciuki!

Synuś Antoś - 23.03.2016r. :)
‹‹ 2072 2073 2074 2075 2076 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ