Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwaa wrote:Dziewczyny czy ma może któraś karuzele do łóżeczka z misiami fisher Price?
Bo mam głupie pytanie. Czy te misie się kręcą? Czy tylko są te dźwięki i projektor?
http://dino.sklep.pl/nowy/fisher-price-karuzela-z-misiami-p-1893.html?gclid=CjwKEAiAmNW2BRDL4KqS3vmqgUESJABiiwDTh3LH6skC_2OOD7rbTNzCHzwWSjj9F96P8Wt4OI1kShoCUunw_wcB
Jeśli taką to się kręcą wokoło + dźwięk i projektorWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:09
-
nick nieaktualnyMarita gratuluję kochana, maleńki witaj i rosnij zdrowo
My dzisiaj kupiliśmy wózek dla naszego smyka, a kasę dali teście byłam w ogromnym szoku, bo nie spodziewałem się tego po nich także prezent bomba i jestem podwójnie zadowolonaCzarodziejka87, edyś, Love_life, d'nusia, RudyTygrysek, Izoleccc, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Ksanka,Skowroneczka wytrwałości i więcej snu Wam życze żeby bobaski pozwoliły;**
Lucky trzymaj się tam dzielnie:*
Madlene to życze Tobie,żeby się rozchulały i już niedługo maluszek będzie z Wami:)
Kleo to faktycznie super prezent i miło tak ze strony teściów:)
Ja już szykuje się do snu
Dobranoc mamusie:)kleo2426, Madlene.:), Lucky, ksanka lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualnyCoś sie ze mnie sączy od 3godzin. Skurczy brak. Jedziemy do szpitala. Dam znac jak bede mogła. 3majcie kciuki
baassiia, Tunia.a, muminka83, Hannia123, Falon, edyś, aaagaaatka, kleo2426, Kajola, She86, Madzialena90, RudyTygrysek, Mietka 30:), Izoleccc, Tova33, ksanka, Kate84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLeze pod ktg od 2godzin bo mala ma za wysokie tetno. Spac nie moge z tych emocji ale widze ze wszysykie marcowki spia. Skurcze sie pojawiaja co kilka minut na piziomie 80 poki co. Meza odeslali do domu ale opiekuje sie mna cudowna polozna.
Kokaina, edyś, baassiia, Hannia123, Love_life, Tova33, ksanka, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Vira wrote:Leze pod ktg od 2godzin bo mala ma za wysokie tetno. Spac nie moge z tych emocji ale widze ze wszysykie marcowki spia. Skurcze sie pojawiaja co kilka minut na piziomie 80 poki co. Meza odeslali do domu ale opiekuje sie mna cudowna polozna.
Oj, nie wszystkie śpią
Więc i na Was przyszedł czas- ja też bym chyba nie mogła zasnąć z emocji :)trzymaj się tam i dawaj znać w miarę możliwości jak postępuje akcja :-*Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualnyEeeeee tam rozwarcie jakie bylo takie jest. Skurcze sa coraz bardziej bolesne.Jak probowalam sie zdrzemnac i odplywałam to mnie wybudzały. Mąż w domu bo powiedzieli mu ze to jeszcze potrwa wiec ma jechac spac. Tetno małej na szczescie sie unormowało
-
Vira wrote:Eeeeee tam rozwarcie jakie bylo takie jest. Skurcze sa coraz bardziej bolesne.Jak probowalam sie zdrzemnac i odplywałam to mnie wybudzały. Mąż w domu bo powiedzieli mu ze to jeszcze potrwa wiec ma jechac spac. Tetno małej na szczescie sie unormowało
A bierzesz znieczulenie? Masz taką opcję?Vira lubi tę wiadomość
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewuszki.
Zaraz i ja jadę na porodówkę.Rano mają mnie przyjąć do szpitala, a po południu ciąć. Też proszę o kciuki.
Alinalii M+M+ Dziewczyny powodzeniaTrzymam kciuki za Wasze jutrzejsze cesarki.
Vira również trzymam kciuki za szybki poród. Może nawet już urodziłaś.
Miłego dniaMoże jeszcze któraś do Nas dzisiaj dołączy?
Lucky, Hannia123, Teresa1992, Madlene.:), Lilou1984, Mania1718, edyś, alinalii, Madzialena90, Renka88, foxica, Kokaina, RudyTygrysek, Mietka 30:), Izoleccc, M+M+?, ksanka, Kate84 lubią tę wiadomość
Syn Stasiu ur 02.03.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyryjkek wrote:cześć dziewuszki.
Zaraz i ja jadę na porodówkę.Rano mają mnie przyjąć do szpitala, a po południu ciąć. Też proszę o kciuki.
Alinalii M+M+ Dziewczyny powodzeniaTrzymam kciuki za Wasze jutrzejsze cesarki.
Vira również trzymam kciuki za szybki poród. Może nawet już urodziłaś.
Miłego dniaMoże jeszcze któraś do Nas dzisiaj dołączy?
Ale gdzie tam.Idzie jak krew z nosa -
Hannia123 wrote:http://dino.sklep.pl/nowy/fisher-price-karuzela-z-misiami-p-1893.html?gclid=CjwKEAiAmNW2BRDL4KqS3vmqgUESJABiiwDTh3LH6skC_2OOD7rbTNzCHzwWSjj9F96P8Wt4OI1kShoCUunw_wcB
Jeśli taką to się kręcą wokoło + dźwięk i projektor
Właśnie taką i się nie kręcą... Włącza się gdzieś to czy jak? Bo z mężem kminimy i nie możemy do tego dojść...
Vira trzymam kciuki!Synuś Antoś - 23.03.2016r.