Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polin ja bym wolała żeby moja mała się więcej ruszała. Leniuszek z niej okrutny od samego początku, dzisiaj np muszę ją namawiać, co chwilę się kładę, głaszczę brzuch i dopiero mi odpowiada. Ale na serio tak Cie boli, że aż łzy Ci lecą? nawet nie umiem sobie tego wyobrazić.
Kofeinko piękna waga malutkiej. ja się dowiem w czwartek ile moja już waży
a powiedz, schodzisz stopniowo z luteiny? mój mi zapowiedział, że będę odstawiać wszystkie leki od razu.

-
Dzięki
nie odzywałam się bo lekko mówiąc nie ogarniam jeszcze
Filip jest cały czas ze mną na sali i dopiero się siebie uczymy. A ja mam stracha przed taką kruszynką ale staram się jak mogę
ksanka, Izoleccc, Falon, kleo2426, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie wrocilam od poloznej na szczescie byla moja
zrobila mi masaz szyjki czego strasznie sie balam ale nie bylo najgorzej i powiedziala mi ze jest mile zaskoczona ze szyjka jest juz bardzo miekka i krotka. maly jest juz bardzo nisko i serduszko bije pieknie. umowila mnie do szpitala na indukcje na 8.03 piekna data - chociaz mowila ze powinna mnie umowic w skonczonym 42 tc ale akurat terminow pozniejszych nie maja. zeby wywolac maja mi wlozyc cos w stylu tampona. Ale umowila mnie na ten piatek na jeszcze jedna wizyte do niej na masaz szyjki bo mowi ze bardzo chce zebym urodzila w tym birth centre a nie na porodowce takze zobaczymy. Trzymajcie kciuki ciocie
Madzialena90, d'nusia, Hannia123, Renka88, Mania1718, muminka83, edyś, RudyTygrysek, Izoleccc, Falon, aaagaaatka, kleo2426 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Madzialena90 wrote:mam do was pytanie bo mam dylemat...
moja położna każe dalej brać witaminy ja biorę mamma dha + żelazo i kwas OMEGA 3 a w mamma dha jest magnez a z tego co się orientuje magnez nie jest wskazany po 37 tygodniu co o tym sądzicie???
doradźcie coś bo am wrażenie że położna się myli bynajmniej jeśli chodzi o mamma dha...
Madziu mi nic na temat witamin od poczatku ciazy nie mowia ale na wlasna reke wybralam sobie ale od tygodnia juz nie biore odzywiam sie zdrowo takze mysle ze malemu starczy
Madzialena90 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
Vira wrote:Tak jest prze pani

Nie czytałam tego więc nie wiedziałam i dlatego wolałam zapytać. Ale oglądałam w necie zdjęcia czopu i powiedzmy, że mój był podobny
wiec to pewnie to hihi
A wiecie ile czasu może minąć od odejścia czopu do porodu? W necie piszą, że nawet tygodnie.
Nie nastawiam się na poród w ciągu kilka godzin to wiadomo ale kilka tygodni ?
ja slyszalam ze nawet 2 tyg[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
nick nieaktualny
-
perła ziemi wrote:Polin ja bym wolała żeby moja mała się więcej ruszała. Leniuszek z niej okrutny od samego początku, dzisiaj np muszę ją namawiać, co chwilę się kładę, głaszczę brzuch i dopiero mi odpowiada. Ale na serio tak Cie boli, że aż łzy Ci lecą? nawet nie umiem sobie tego wyobrazić.
Kofeinko piękna waga malutkiej. ja się dowiem w czwartek ile moja już waży
a powiedz, schodzisz stopniowo z luteiny? mój mi zapowiedział, że będę odstawiać wszystkie leki od razu.
Tak, stopniowo mam zmniejszać dawkę.
-
Gratuluję kochana ♡♡☆Martita88 wrote:Kochane wczoraj o 12:10 przyszedł na świat nasz Kurczak Mały
miał 55 cm i 2900g wagi. Urodził się przez CC. Jest najkochańszym stworzeniem na ziemi
na razie próbujemy rozkręcić laktację ale niestety dokarmiam mm przez sąde bo Mały nie chce ssać 
- o
Sądziłam że miałam ciążę donoszoną - otóż nie. Filip jest przedwcześnie urodzony o tydzień bo ciąża donoszona to skończony 38 tydzień (38+0) -
Dziewczyny pochwalę się Wam kilkoma fotkami z "sesji brzuszkowej"

Oto link:
http://www.karolak.elektroda.eu/index.php?pokaz=content&no=38
Renka88, edyś, Kajola, Czarodziejka87, Mietka 30:), Love_life, RudyTygrysek, Hannia123, Tunia.a, Izoleccc, She86, Teresa1992, Teresa1992, Falon, Lilou1984, Mania1718, Madlene.:), Andriel, Kate84 lubią tę wiadomość
-
Martita88 Ogromne gratulacje
Szybkiego powrotu do formy dla mamusi a dla syneczka dużo zdrówka 
Kofeinka Rewelacyjna sesja i ślicznie wyglądasz
A ja chyba nie mogę czytać o porodach (ale to jest silniejsze ode mnie) bo ze strachu już drugi dzień mnie mdli
albo to strach przed jutrzejszą wizytą, już sama nie wiem
kofeinka lubi tę wiadomość

Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH