Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miał być tylko pessar ściągany, a jest Adaś
3050 gram, 54 cm Miłości
Poród bez oksy, SN, bez nacięcia
Więcej jak się ogarniemydomiii, Kajola, d'nusia, polin, perła ziemi, Andriel, Teresa1992, edyś, kleo2426, skowroneczka87, Mietka 30:), Izoleccc, Love_life, Tunia.a, Mania1718, foxica, Est, Viera Yves, Kate84, Vincent, Dorka87, Renka88, Madzik90, Nataszka2200, Madzialena90, paola87, RudyTygrysek, krówka_muffka, Falon, Madlene.:), Miśken90, Czarodziejka87, Lilou1984, Marietta, uska31, baassiia, Marlena, Robaczek89, aaagaaatka, Karmelek211, Tova33, ksanka, nataliano, Paulina2344, She86, M+M+?, Wanna, salomea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hania, M+M gratulacje! dzisiaj chyba jeszcze Alina miała rano cc, tak?
d'nusia, patrzę na Twój avatar i cały czas chce mi się pączka, a raczej pączków!cały czas myślę sobie co by tu jeszcze zjeść, co będzie niewskazane podczas karmienia, też tak macie? na mojej liście są gołąbki mojej mamy, placki ziemniaczane, duuuużo słodyczy i cytrusów
d'nusia, foxica, edyś, Mania1718, Hannia123, M+M+? lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
perła ziemi wrote:Hania, M+M gratulacje! dzisiaj chyba jeszcze Alina miała rano cc, tak?
d'nusia, patrzę na Twój avatar i cały czas chce mi się pączka, a raczej pączków!cały czas myślę sobie co by tu jeszcze zjeść, co będzie niewskazane podczas karmienia, też tak macie? na mojej liście są gołąbki mojej mamy, placki ziemniaczane, duuuużo słodyczy i cytrusów
Zapraszam do mnie na placki ziemniaczane
Hania gratulacje!
Alinali daj znac co u Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 19:18
Est, perła ziemi, Hannia123 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :* -
Dzisiaj o 9.40 przez cc przyszła na świat Emilka 3700gram . 57cm . 10 pkt kochane czuję się super. Nic mnie nie boli
nie ma tu wifi wiec jestem odcieta . Do soboty buziaki
domiii, kleo2426, foxica, Mania1718, perła ziemi, d'nusia, Est, Andriel, Teresa1992, Viera Yves, Kate84, edyś, Renka88, Dorka87, Madzik90, Tunia.a, Madzialena90, Nataszka2200, RudyTygrysek, krówka_muffka, Falon, Madlene.:), Mietka 30:), wiewiórka17, Czarodziejka87, Lilou1984, skowroneczka87, Izoleccc, polin, Marlena, Love_life, Robaczek89, aaagaaatka, Karmelek211, Hannia123, Tova33, ksanka, nataliano, Kajola, Paulina2344, kofeinka, She86, M+M+?, salomea, MeAmerie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
M+M+ ogromne gratulacje!!
Haniu to nas zaskoczyłaśGratulacje
Alinali rownież Gratulacje
U nas dzisiaj tez szaleństwo w podniebieniuBigos, golonka i pączusie serowe na deser. W środę waga stała nadal w miejscu wiec se pozwoliłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 19:41
Kate84, Hannia123, M+M+? lubią tę wiadomość
[/link]
-
ale niespodzianka Gratulacje Hannia !
nie mogę doczekać się opisu jak to się stało
Alinalii i M+M= równiez przeogromne Gratulacje i Witamy Wasze maleństwa na świecie
Perła ziemi przybijam piątkę tez korzystam poki mozna, nie wiem jak ja bede zyc bez tych wszystkich 'pysznych' rzeczy
u mnie dzis placki ziemniaczane z gulaszem , zagryzione plackami z cukrem, a po wszystkim szarlotką ! o losie.. mniam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 19:33
edyś, RudyTygrysek, perła ziemi, Hannia123, M+M+? lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
edyś wrote:Dziewczyny z maluszkami, ja mam pytanie następującej treści. Które rzeczy były wam najbardziej przydatne na porodówce? Tzn. w tym momencie mam 2 torby - dla mnie i dla malucha. Ale z dwiema torbami plątającymi się pod nogami może być niewygodnie. Dlatego chciałabym wiedzieć co w trakcie porodu i tuż po nim jest przydatne dla mnie i dla dziecka, co trzeba mieć koniecznie pod ręką, a co używamy już na sali?
Na sali porodowej nic nie jest potrzebne
Nawet napic się cholera nie można
-
Gratuluje wszystkim świeżo upieczonym mamusiom
Mi aż głupio się odezwać po tak długiej przerwie...bo od grudnia z mojej strony cisza. Ale myślałam o Was bardzo często! A wyrzuty sumienia miałam i mam ogromne. Ale widzę, że coraz więcej mamuś się już rozpakowało, więc super
Ja nadal czekam aż coś się zacznie dziać. Lada moment, skończę 38 tydzień. Po moich przebojach w grudniu ze skróconą szyjką itd myślałam, że mały już z Nami będzie, ale chyba bardzo dobrze mu w moim brzuszkuTeresa1992, kleo2426, d'nusia, Falon, edyś, Izoleccc, Mania1718, Hannia123, Kajola, salomea lubią tę wiadomość
-
Karolin@ super, że już jesteście w domku, raz dwa i z KP pójdzie gładko :-* jak ja Wam zazdroszczę tych śpiochów małych
Krówka muffka Bardzo się cieszę, że badania wyszły dobrze, wszystkiego dobrego dla Was :-*
Ksanko mi w szpitalu kazali samo d3 a położna k+d i już sama zgłupiałam?
MeAmerie to ja mam naprawdę jakiś wyjątkowy egzemplarz bo ona wcale dużo nie spała ani po porodzie ani teraz eh, już nie mam pojęcia dlaczego... Myślę że się najada, pokarmu jest sporo, ładnie i efektywnie ssie, fakt nie cierpi kąpieli i przewijania i nie wiem jak pomóc to polubić?
Haniu no to zaskoczyłaś nas, gratuluję ogromnie i wszystkiego najlepszego dla Wasniech się Adaś zdrowo chowa!
Alinali Bardzo się cieszę, gratuluję. Emilka jaka konkretna Dziewczynka :-*Hannia123 lubi tę wiadomość