Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia gratulacje!:* witamy Lili:)
Anitka gratulacje!:*
Madzialena kciuki zaciśnięte chyba,że już maluszek na świecie;)
Ja dziś się tyle nachodziłam,że teraz ledwo łaże
Od rana zrobiłam nalot na netto i dorwałam cotton balls:)
potem jechałam do zusu z l4, zaliczyłam apteke,pare sklepów i lumpka kupiłm dwa pajace,cztery body na różne rozmiary
Na końcu chciałam kupić sobie buty na wiosne ale wykupili mój rozmiar
Może będą w poniedziałek ale to już nie wiem czy dotre;)Andriel lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Czarodziejka No to miałaś aktywny dzień, nie wiem skąd bierzesz siły na takie zakupowe harce
ja do tej pory latałam ale dzisiaj mam jakiś kryzys i nawet ciężko mi się z kanapy zwlec więc czytam z zazdrością. jutro planuje wypad na manicure/pedicure i hennę wiec sie zmobilizuje
d'nusia no no...a wcześniej miałaś rozwarcie? czy dopiero teraz sie pojawilo? może coś zaczyna się powoli dziać?
-
nick nieaktualnyLilou1984 wrote:Czarodziejka No to miałaś aktywny dzień, nie wiem skąd bierzesz siły na takie zakupowe harce
ja do tej pory latałam ale dzisiaj mam jakiś kryzys i nawet ciężko mi się z kanapy zwlec więc czytam z zazdrością. jutro planuje wypad na manicure/pedicure i hennę wiec sie zmobilizuje
d'nusia no no...a wcześniej miałaś rozwarcie? czy dopiero teraz sie pojawilo? może coś zaczyna się powoli dziać?
A tam! Idzie jakby chciał a nie mógł
Już jestem zmęczona i nerwy mnie łapią na wszystkich z otoczenia.
Jeszcze 2 tyg do terminu moze nikogo nie zabiję
Madzialena trzymam za Ciebie kciuki! -
Witam wieczorową porą
My dziś zaliczyliśmy kontrolne KTG, ale nic tam ciekawego się nie pisało. Położna tylko stwierdziła, że mam dosyć twardy brzuszek i wyczuwa małą w położeniu w sam raz do wychodzenia;) pytała też mnie czy czasem nie mam kłopotu z oddychaniem. Oj tak! Mam i to codziennie parę razy mnie to dopada, ale brzuszek jak tylko opadnie to powinno to przynieść ulgę
A tak w ogóle jestem bardzo zaskoczona bo okazało się że mój gin prowadzący został od stycznia ordynatorem szpitala w którym rodzę, ale szoki nic się łobuz nie przyznał ;-P
Madzialena90 nie poddawaj się! Na pewno się już za chwilkę rozkręci!
Czarodziejko czy te cotton balls z Netto są na prąd? Jesteż zadowolona? Chyba jutro też na nie zapoluję!
Mania! dla mnie to niesamowite jak szybciutko wylądowałaś w domciu z Natankiem..Jak się czujesz?
Mężuś robi zapiekankę z pierożków tortellini, filetów z kurczaka, do tego ziemniaki, mnóstwo warzych i inne dodatki a całość zapieczona serem... Mmmmm.... Ale zapachy! Zaraz to pochłoniemy!
Czarodziejka87, d'nusia, Lilou1984, Andriel lubią tę wiadomość
-
Lilou nie wiem skąd wziełam siły,tak się zmobilizowałam,że dam radę i jakoś dałam;)
Ale teraz leże i wegetuje;)
Falon są na baterie 3xAA ale mi to nawet pasuje bo tam gdzie chce je ulokować nie mam kontaktu wiesz.
Fajne są jestem zadowolona z nich jak na tą cenę bardzo ok;)
Ale pysznie brzmi ta zapiekanka mmm;)
Smacznego:)Falon, Lilou1984 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Czarodziejka87 wrote:Falon są na baterie 3xAA ale mi to nawet pasuje bo tam gdzie chce je ulokować nie mam kontaktu wiesz.
Fajne są jestem zadowolona z nich jak na tą cenę bardzo ok;)
Ale pysznie brzmi ta zapiekanka mmm;)
Smacznego:)
Pysznie?? A więc serdecznie zapraszam!a jutro robię nalot na Netto!
Czarodziejka87 lubi tę wiadomość
-
Falon wrote:Pysznie?? A więc serdecznie zapraszam!
a jutro robię nalot na Netto!
A mogę poprosić kawałek pocztą priorytetem?Bo chyba nie zwloke się z łóżka po dzisiejszym shoppingu;D
To udanych łowów jutro!:*Falon lubi tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Gratulacje dla dziewczyn co już urodziły
i zdrówka dla maluszków.
Ja dziś cały dzień mam twardniejacy brzuch i noge Mateuszka pod zebrami. Bóle jak na okres. Do tego jeden skurcz promieniowal az po odbyt mialyscie tak? Aż mi się gorąco zrobiło. I straszne nudności dziś mialamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:11
-
nick nieaktualnyagu88sia wrote:Gratulacje dla dziewczyn co już urodziły
i zdrówka dla maluszków.
Ja dziś cały dzień mam twardniejacy brzuch i noge Mateuszka pod zebrami. Bóle jak na okres. Do tego jeden skurcz promieniowal az po odbyt mialyscie tak? Aż mi się gorąco zrobiło.
Mam podobnie razem z tą nogą pod żebrem
Pozdrawiamagu88sia lubi tę wiadomość
-
Dołączam do rozpakowanych i szczęśliwych mam. Nasz synek Patryk przyszedł na świat 11.03.2016r. O godz. 18.13 przez cc. Poród nie należał do lekkich ale opowiem o tym jak już wrócimy do domu. Patryk ważył 4270g i mierzył 58cm
edyś, baassiia, pleasure, Falon, salomea, d'nusia, ksanka, Est, domiii, kleo2426, foxica, She86, Hannia123, perła ziemi, TaRRa, Czarodziejka87, alinalii, A.Kasia, Izoleccc, RudyTygrysek, krówka_muffka, M+M+?, Andriel, Karka, muminka83, Lilou1984, aaagaaatka, Madzialena90, Renka88 lubią tę wiadomość
Synek 2016r
Aniołek 8 tc * 2018 r -
nick nieaktualny