Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Falon wrote:Agu88sia z tego co pamiętam to dziewczyny bardzo różnie o tym czopie pisały... Dwa tygodnie, tydzień, a nawet kilka dni przed porodem, bardzo różnie to bywało. A może masz ochotę dołączyć do nas na fb? Bo Cię tam nie widzę
Kofeinka a ja przypominam sobie Twoją fajową sesję i wierz mi na pewno każda zauważyła
Ale mi paluchy spuchły! Obrączka zaklinowana, oj! Znam te objawy stąd właśnie
Na FB chętnie dołączęA co do obrączki to ja ściągnęłam już 2 tygodnie temu bo bałam się że później mi nie zejdzie
Falon, d'nusia, Est lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Falon ja mam ciaze z in vitro a corcia będzie duzym noworodkiem wiec nie wiem o co chodzi twojemu lekarzowi...
Mi tez juz puchna palce. Dodatkowo dzisiaj rano na wkladce znalazlam zabarwiony ba brazowo sluz... zastanawiam sie czy to efekt wczorajszego badania ginekologicznego czy poczatek czopa:)
W poniedzialek cc jak u Kofeinki więc chciałabym dotrwać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 15:07
d'nusia lubi tę wiadomość
-
Lilou1984 wrote:Falon ja mam ciaze z in vitro a corcia będzie duzym noworodkiem wiec nie wiem o co chodzi twojemu lekarzowi...
Też mnie zaskoczył tym tekstem bo nie wiem co miał na myśli i co to właściwie ma wspólnego hm...
Agu88sia , Kofeinka jeśli chcecie dołączyć do fb to musicie najpierw tu wysłać zaproszenie do naszej Domiii która jest ekspertką w tym temaciewiem, że Andriel też o to prosiła ale nie wiem czy wysłała to zaproszenie i chyba doti77 . To tyle co pamiętam
-
M+M+? wrote:Kofeinka ja nie odpisywałam bo nie czop nie odszedł. Przez tą planowaną cesarkę ominęło mnie trochę z tych końcowych osnak, np. nie wiem co to skurcze, odchodzące wody itp. Trochę mi tego żal.
i twardnieje brzuch strasznie.
Mam nadzieje że wytrzymam do poniedziałku. Do planowanego terminu cc -
Falon wrote:Też mnie zaskoczył tym tekstem bo nie wiem co miał na myśli i co to właściwie ma wspólnego hm...
Agu88sia , Kofeinka jeśli chcecie dołączyć do fb to musicie najpierw tu wysłać zaproszenie do naszej Domiii która jest ekspertką w tym temaciewiem, że Andriel też o to prosiła ale nie wiem czy wysłała to zaproszenie i chyba doti77 . To tyle co pamiętam
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
My już po zakupach i sprzątaniu a zaraz jedziemy z M do jego rodziców.
Kontynuując odliczanie to zostało 4 dni i nasze szczęście będzie z namiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 15:37
Falon, Teresa1992, domiii, Izoleccc lubią tę wiadomość
Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
Przez cc o godz 14:45 Przyszedł na świat Bartuś 4030gram i 56 cm
Falon, Czarodziejka87, arien, kofeinka, Mania1718, d'nusia, She86, skowroneczka87, M+M+?, RudyTygrysek, Teresa1992, domiii, Viera Yves, perła ziemi, Izoleccc, muminka83, salomea, paola87, Madlene.:), ksanka, alinalii, foxica, Madzialena90, Robaczek89, Hannia123, justyna14, Renka88, edyś lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Falon nie martw się,że malutka mniejsza wychodzi,mój w pewnym momencie był dwa tygodnie do przodu a ostatnio tydzień do tyłu i gin mówił,że wszystko ok;)
I jeszcze granica błędu na usg może być te 300 g czy nawet więcej także nie zamarwiaj się:*
Kofeinka trzymam kciuki za poniedziałek!:*
Agusia jeszcze trochę nierozpakowanych jest także nie uciekaj.Moje pytania też czasem bez odzewu pozostają ale staram się nie zrażać
Choć ostatnio muszę przyznać,że mam mniej weny na pisanie ciągle sie martwie jak ja z tym porażeniem urodze,żeby mi się nie pogłębiło od wysiłku..
Ale wszyscy lekarze zgodnie twierdzą,że to nie jest wskazanie do CC ehh dziewczyny wiecznie coś w tym życiu ..Falon, kofeinka lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny ja też mniej sie odzywam ale ciągle podczytuje. W poniedziałek jadę na KTG i mam nadzieje że zostawią mnie w szpitalu i wywołają poród(cukrzyca). Termin mam na środę więc by pasowało wszystko. Chyba że synkowi zachce się wyjść dziś albo jutro:) Jutro z moim M mija nam 3.5 roku razem więc prezencik idealny
Gratulacje Kaarolina :*Izoleccc, Madlene.:), Est, d'nusia, Falon lubią tę wiadomość