Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeszcze tu napisze
Jestem w szpitalu rozwarcie na 5 cm, więc rodzimyCzarodziejka87, Teresa1992, domiii, Viera Yves, Falon, Izoleccc, muminka83, MeAmerie, salomea, She86, skowroneczka87, Est, Hannia123, Mania1718, d'nusia, M+M+?, ksanka, alinalii, Lilou1984, baassiia, Madzialena90, edyś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak u Was?
jagood - TP 5 marca - dziewczynka
Madnes! - 11 marca - Karolinka
Albuera - TP 12 marca - dziewczynka
IKA89 - TP 16 marca - Karol
motylek1909 - TP 19 marca - chłopczyk
Andriel - TP 19 marca -chłopczyk
baasiiaa - pewnie już razem jesteścieodezwij się!
kleo - powodzenia! teraz to już z górkiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 17:17
muminka83, kleo2426 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeresa1992- przykro mi ze mała nie moze byc z Toba. Sama wiem co przezywałam jak mi Oliwke zabrali tuz po porodzie na kilkanascie godzin. A u Ciebie tyle dni osobno - nawet niechce sobie wyobrazac jak Ci smutno bo sie zaplacze. Chciałam Cie tylko pocieszyć-mała na pewno wie ze jestes jej mamą.Zna Twoj glos i zapach poza tym Twoj dotyk jest na pewno inny i duzo przyjemniejszy niz poloznych. Jedyne co Ci moge doradzic to zebys duzo do małej mówiła i śpiewała podczas wizyt na oddziale noworodków.To element ktory ona zna dokladnie i na pewno poczuje sie bezpieczniej.
W sumie to dlaczego mała tak długo w odosobnieniu? Co z laktacją?Nie bedziesz karmic ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 17:19
Teresa1992 lubi tę wiadomość
-
Kupiłam Purelan, może coś pomoże na te moje ranki. A tymczasem karmię lewą, bo mniej boli, a z prawej ściągam i podaję co drugie karmienie butelką
Nakładki ani z canpolu ani z aventu nic nie dają. Mam wrażenie że są za duże na tą małą buziulkę i on już otoczki nie łapie tylko sam ten wentyl
Przez to jak złapał to się krew polała od razu mimo osłonki
No i dziś znowu cały dzień noszenia, jak nie śpi to trzeba go nosić, jak się odłoży to zaraz jęczy i płacz. Kiepsko to widzę na dłuższą metę. Jakoś mnie wszystko dołuje ostatnio
-
M+M+? wrote:Madlene mój synek ma dwa tygodnie i dwa dni, krostki są już od około 4 i jest ich ciraz więcej. Martwi mnie to, nie wspominając już o tym, że mały wygląda tragicznie...
U nas jest to samo. Juz dwoch lekarzy ogladalo syna i mówią, że to zmiany hormonalne i same zejdą, nic nie robić. Położna poleciła przemywanie rumiankiem i jest poprawa ale krostki nie zniknęły.
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:Kupiłam Purelan, może coś pomoże na te moje ranki. A tymczasem karmię lewą, bo mniej boli, a z prawej ściągam i podaję co drugie karmienie butelką
Nakładki ani z canpolu ani z aventu nic nie dają. Mam wrażenie że są za duże na tą małą buziulkę i on już otoczki nie łapie tylko sam ten wentyl
Przez to jak złapał to się krew polała od razu mimo osłonki
No i dziś znowu cały dzień noszenia, jak nie śpi to trzeba go nosić, jak się odłoży to zaraz jęczy i płacz. Kiepsko to widzę na dłuższą metę. Jakoś mnie wszystko dołuje ostatnio
Moja Oliwcia tez sobie nie radzi z nakładkami. Pyszczek jej sie ześlizguje. Odnosnie noszenia to moze w huście byłoby łatwiej? -
nick nieaktualny
-
u nas również dużo krostek , lekarz równiez powiedział ze to zmiany hormonalne
ktore mogą się utrzymywać do roku czasu -
Tymek i Mikołaj przyszli na świat 16:49 i 16:50 są cudowni i idealni! Tymus 2700 gr, Mikołaj 3350 gr, Tymek to mały ssak zaraz nadgoni brata. Mama i Tata Zakochani oboje po 10 pkt
Kaarolina, RudyTygrysek, d'nusia, Madlene.:), Falon, alinalii, uska31, Kasmira, Vira, Mania1718, perła ziemi, Czarodziejka87, Lilou1984, Est, skowroneczka87, salomea, Marlena, domiii, Viera Yves, M+M+?, Madzialena90, ksanka, Hannia123, kleo2426, Kajola, Robaczek89, Izoleccc, muminka83, aaagaaatka, Renka88, edyś, Teresa1992 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny