Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny doskonale Was rozumiem ehh ciężka ta końcówka
She ja się stawiam w niedziele
Perła ja wczoraj miałam przytulanki,dzisiaj szorowałam dywan i obleciałam dom odkurzaczem
Zobaczymy co z tego wyjdzie
Danusia pozdrawiamy z upartym Filipkiem;DWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 14:43
d'nusia, She86 lubią tę wiadomość
Filip 28.03.2016
-
Dziewuszki bobaski wasze kochane już niebawem wyskoczą, najgorsze jest czekanie
A ja dzisiaj mojej mówię, że może wskoczy na chwilkę z powrotem i da się mamusi wyspać
d'nusia, Czarodziejka87, Falon, Vira, perła ziemi, Izoleccc, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitami Nikosia
Dziewczyny nierozpakowane - wiele z nas tu doskonale Was rozumie bo przechodziłśmy to samo.Końcówka do łatwych nie nalezy.Ale jest juz blizej niż dalej. 3Mam kciuki za Was. Ja czasem chodze jak zombie bo bardzo lubie spac a tu zeby prespac całą noc nie ma szans. Czasem by sie chciało tego pimpusia z powrotem do brzuszka schować.
Buziaki dla nierozpakowanych i wytrwałościd'nusia, Falon, Viera Yves lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, nadrobilam właśnie zaległe dwa dni,
Dla jednego z chłopców tez mam w wpisie ze szpitala wizytę u fizjoterapeuty za miesiąc czasu i nie wiem do końca jak to ugryźć , jutro mam zdjęcie szwów może coś uda się tam w szpitalu podpytac.
Generalnie duża różnica w wadze moich chłopaków (3350g i 2700g) to ogromna przepaść, Mikuś jEst stabilny lepiej śpi mniej się denerwuje (głównie to przy zmianie pieluchy) bo przy cycu czy butelce to jest chwila i odplywa z uśmiechem na buzce
Za to Tymek i u niego musi być ta w/w wizyta, jest nerwowy ma takie nie skoordynowane ruchy i główkę i cialko mocno wykreca w lewą stronę, w szpitalu była u nas rehabilitant i pokazywała jak mamy z nim ćwiczyć przez ten miesiac mam nadzieje, ze nie jest to trudne do wyprowadzenia , bardzo się martwię i tak bym chciała żeby nadgonil szybko brata , ogólnie śpi ładnie ale jak się obudzi to odrazu czerwony.
Ogólnie są przeuroczy jedzą i śpiąja jak na razie nie zaniedbuje obowiązków domowych i oby tak dalej , aż się boje co będzie jak przyjdzie czas ze będą spać mniej jak ja to towarzystwo ogarnę
Siedzę .. patrzę na nich ... I płacze ze szczęścia , że ich mam♡
Dziś jesteśmy prawie cały dzień sami o dajemy rade nawet prasuje sobie co o rusz z przerwami ale sukcesywnie
Nie wiem czy pisałam ale ze szpitala wyszlismy we wtorek wszystkie badania ok, wiec 3 dni po cesarce byliśmy w domu ..
Samo cc wspominam dobrze , no poza samym momentem pionizacji kiedy siedziałam i okrutnie kręciło mi się w głowie aż wkoncu zwymiotowalam dopiero mogłam stanąć na nogi i tak jak dziewczyny na forum radziły starałam się rozchodzic ból i w sumie dobrze poszło
Lekarze i położne fantastyczni aż nie do wiary , że to publiczna służba zdrowia.
Na pooperacyjnej chłopcy byli odrazu ze mną na cycu , co za uczucie♡
Nie rozpakowanym życzę dużo cierpliwości i siły Trzymajcie się i trzymam kciuki za Wasze rozwiązania
Falon, M+M+?, d'nusia, A.Kasia, Viera Yves, Lilou1984, Hannia123 lubią tę wiadomość
-
A jeszcze dodam , że Mikołaj i Tymciosą zdecydowanie dwujajowi , zupełnie inna bajka, Mikus to ja , a Tymcio calutki tatko , niesamowite To jest jak występuje taka równowaga w przyrodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:12
edyś, Izoleccc, Mania1718, Falon, M+M+?, alinalii, salomea, d'nusia, Madlene.:), Hannia123 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja zaczęłam dla małej stosować mamę zastępcza jeśli dzidzius w lozeczku Dopomina się mamy
Nosiłam przez dzień na sobie pieluszke i takiego przepocenca kładę małej do łóżeczka. Ma dzięki temu mój zapach i jest spokojniejsza. Polecamdomiii, Falon, alinalii, Andriel lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy przed wizytą patronażową dzwoniłyście lub byłyście w przychodni, do której zapisałyście dziecko? Bo ja dzwoniłam żeby zapytać się czy już posiadają informacje dot. mojego dziecka i powiedziano mi, że najpierw muszę przyjść wypełnić deklarację.