Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarodziejka ale za to jest szybciej
Jeszcze masz kilka dni to poprobuj seksu i masażu brodawek - podobno tylko te 2 metody naturalne mogą pomócCzarodziejka87 lubi tę wiadomość
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
M+M+? wrote:No ale jak na boku, przecież dziecko się nie utrzyma w tej pozycji. U mnie jest na pleckach, tylko główka na boczek.
Bóg podarował mi tak cenny prezent
On musiał Cię zrobić z chmur i anielskich skrzydeł
02.02.2014 [*] , 15.09.2014 [*] -
nick nieaktualnyM+M+? wrote:No ale jak na boku, przecież dziecko się nie utrzyma w tej pozycji. U mnie jest na pleckach, tylko główka na boczek.
Dobrze położone utrzyma się i np mój Tymi do spania preferuje właśnie tę pozycję. Na pleckach jakoś nie umie się wyciszyć. -
RudyTygrysek wrote:Ja podmywam sie woda z hipoalergicznym bialym jeleniem. Najgorzej to wstac z lozka i polozyc sie bo jest wysokie. Zapytam jeszcze pielegniarki o tantum rosa moze to cos da
-
domiii wrote:oczywiście, że się utrzyma
mój śpi tylko na bokach, raz jednym raz drugim
Moja Weroniczke tez klade na boczku na zmiane, spi bez problemu. Na plwckach tez lezy ladnie z glowka w bok ale wygodniej jej na boczkach:-)domiii, Est lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam kochane.
U mnie lepiej choć szwy w bliźnie po CC ciągną okropnie. Chodzę powoli a najgorzej jest ze wstawaniem. Do tego dziś 2 doba leci i mam nadzieję że załatwie w kibelku dwójkę bo aż całe jelita mam zaciśnięte.
Pokarmu nie mam nadal. Nic a nic choć mały cały dzień przy piersi. Laktator też nic nie dał. Ani mililitra pokarmu.
Dlatego Antoś dostaje mleczko Hipp Bio combiotic gdyż jest zarlokiem i płacze okropnie. Jak zje pięknie sobie śpi.
Mam nadzieję że laktacja ruszy bo inaczej zwariuje. Serce mi sie kraja jak widzę że on ssie ale nadal płacze z głodu...Synuś Antoś - 23.03.2016r. -
nick nieaktualnyniecierpliwaa wrote:Witam kochane.
U mnie lepiej choć szwy w bliźnie po CC ciągną okropnie. Chodzę powoli a najgorzej jest ze wstawaniem. Do tego dziś 2 doba leci i mam nadzieję że załatwie w kibelku dwójkę bo aż całe jelita mam zaciśnięte.
Pokarmu nie mam nadal. Nic a nic choć mały cały dzień przy piersi. Laktator też nic nie dał. Ani mililitra pokarmu.
Dlatego Antoś dostaje mleczko Hipp Bio combiotic gdyż jest zarlokiem i płacze okropnie. Jak zje pięknie sobie śpi.
Mam nadzieję że laktacja ruszy bo inaczej zwariuje. Serce mi sie kraja jak widzę że on ssie ale nadal płacze z głodu...
Spokojnie kochana. U mnie przez pierwsze 4dni raptem kilka mililitrów siary było. Dopiero na 5dobe bylo mleko a nawał na 7.Takze relax - jest jeszcze czas.
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanko. Oliwka do tej pory miała dwójki w postaci takiej żółtej jajeczniczki,czasem ciut zielonkawej. A dzis pośród żółtej jajeczniczki w pieluszce był zielonkawy glutek wielkości migdała takiej żelowej konsystencji - to normalne? Jak polozna widziała jej żółte kupki to mówiła ze jest ok i ze są ładne, teraz sie to zmieniło i nie wiem czy tak powinno byc.
-
Vira u mnie nawet tych mililitrow nie ma i mały się wkurza że ssie a nic nie ma. Hippa też kazali mi dawać co 3 godziny 20ml. A on zjadł 25ml i dalej wysuwa język i wkłada rączki do buzi. Smoczkiem go oszukam tylko trochę bo jak wypluje to płacz. A do piersi zupełnie nie chce bo właśnie się wkurza i aż pręży jak mu wkładam sutek a on ssie i nicSynuś Antoś - 23.03.2016r.
-
niecierpliwaa wrote:Zapomniałam dodać - CC dla mnie to zło. Nie miałam wyboru ale nigdy więcej
-
Paola ja mam takie same myśli. Mam wrażenie że dochodzenie do siebie zajmie mi miesiące
Z pionizacja mam problem jak całkowicie na płasko leżę dlatego łóżko mam wysoko. W ogóle wszystko mnie boli od tego łóżka. Mam nadzieję że wyjdziemy do domu szybko to jednak w swoim domku zawsze najlepiej i szybciej dojde do siebie.Synuś Antoś - 23.03.2016r.