Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i w ogóle to tak z mężem sobie pomyśleliśmy że wreszcie będziemy mogli nakupować kół, pontonów, wielkich dmuchanych zwierząt do wody i zabawa będzie przednia, a i nie będziemy wyglądać tak głupio bo będziemy z dzieckiem
arien, Rudzialka, d'nusia, Karka lubią tę wiadomość
-
Karolin@, podobno są też jakieś tampony z probiotykiem, które fajnie się sprawdzają bo chronią przed dostaniem się bakterii. Rzeki i morza bym się nie obawiała, ale z jeziorem czy stawem bym się zastanowiła, bo to stojąca woda i w tej temperaturze łatwiej się namnażają pasożyty i bakterie.
-
nick nieaktualny
-
Robaczek89 wrote:Karolin@, podobno są też jakieś tampony z probiotykiem, które fajnie się sprawdzają bo chronią przed dostaniem się bakterii. Rzeki i morza bym się nie obawiała, ale z jeziorem czy stawem bym się zastanowiła, bo to stojąca woda i w tej temperaturze łatwiej się namnażają pasożyty i bakterie.
ja używałam tych tamponów zanim byłam w ciąży - też się sprawdzały, choć były drogie i dostępne raczej na zamówienie w aptekach... ale mi lekarz powiedział, że w ciąży wolałby, żebym sobie tam nic takiego nie wkładałai poleca te tabletki właśnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:42
Karolina@ lubi tę wiadomość
-
paola87 wrote:Karolina a bierzesz luteinę? Bo jak będziesz miała wziąć ten lactovaginal to się zorientuj, bo słyszałam że niektórych dopochwowych piguł się nie stosuje z luteiną (wtedy lekarz przepisuje tą pod język). Ale nie wiem jaka jest zależność.
Paola brałam do wczoraj luteinę, ale pod język.
Na chwilę obecną jestem bardziej skłonna do tych tabletek poleconych przez domiii, ale pójdę do apteki i zapytam o poradę farmaceutę. -
Cześć dziewczyny, dołączam i ja.
Mam termin na 19.03, to moja 1 ciąża.
Ja też podczytywałam od jakiegoś czasu, ale chciałam się dopisać po usłyszeniu serduszka, co miało miejsce wczoraj. Mam ponad 2 cm dziecka, serce bije 165/min, z USG wychodzi 8t+6d. Oczywiście nadal nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży
Miłego dnia!A.Kasia, Karolina@, anie93lica, muminka83, d'nusia, Vincent, Karka, Izoleccc, krówka_muffka lubią tę wiadomość
-
Karolina@ wrote:Paola brałam do wczoraj luteinę, ale pod język.
Na chwilę obecną jestem bardziej skłonna do tych tabletek poleconych przez domiii, ale pójdę do apteki i zapytam o poradę farmaceutę.Karolina@ lubi tę wiadomość
-
Nataszka2200 wrote:straznie niskie masz tsh moje jest w ciazy teraz 1,98 poiwnnas isc do endokrynologa
Dzieki za odpowiedz. Jutro pojde do gina i zobaczymy co poradzi.
👩🏻32l.
Hashimoto, mutacja PAI-1 homo
👨🏻31l.
Niskie parametry nasienia.
🔸10.11.2022 - punkcja (4 ❄️❄️❄️❄️)
🔸8.12.2022 cb 💔 16.02.2023 cb 💔 27.04.2023 cb 💔
🔸FET 9.06.2023 ✨ 6dniowy 4BB (embryoglue, AZH)
3 i 4dpt ⏸️
10dpt beta 284 🥳 prog 49.4
12dpt beta 732 😍 prog 33.3
14dpt beta 2015 🤩 prog >60
17dpt GS 7.5mm 🥰 jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy!
27dpt CRL 7mm 🥰 jest serduszko ❤️
9+2 CRL 2.69cm, ASP 174 🥰
13+2 CRL 7.5cm, Pappa niskie ryzyka, wszystko idealnie ❤️
17+3 waga 197g, mała księżniczka. 🧚♀️🥰
21+3 II prenatalne ok, 400g szczęścia 👣
25+1 740g małej akrobatki 🤸♀️
29+1 1250g dzieciątka ♥️
33+2 2050g ❤️
36+0 2700g ❤️
38+2 3270g ♥️ czekam na Ciebie 🎂
40+1 poród sn, 23 lutego nasza gwiazda jest na świecie 🥰🥰🥰 3.5kg, 57cm 🤸♀️
👦🏼2013r.
👧🏼2016r. -
Hej Kochane. Ja odliczam godziny do jutra
Bardzo się denerwuję. Wizytę mam o 11. Przyjaciółka wyciąga mnie dziś na film Amy (o Amy Winehouse) żebym nie siedziała w domu i nie szukała informacji po raz SETNY czemu nie mam żadnych objawów ciąży... i co to oznacza. 3mam kciuki za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty ! :* Miłego dnia!!!!!
domiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda lena wrote:Hej Kochane. Ja odliczam godziny do jutra
Bardzo się denerwuję. Wizytę mam o 11. Przyjaciółka wyciąga mnie dziś na film Amy (o Amy Winehouse) żebym nie siedziała w domu i nie szukała informacji po raz SETNY czemu nie mam żadnych objawów ciąży... i co to oznacza. 3mam kciuki za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty ! :* Miłego dnia!!!!!
Miłego dnia Madzia! Bez nerwów, na bank będzie dobrzeUdanego seansu w kinie, tam to chociaż klima chodzi
-
nick nieaktualny