Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
grrrr Domi.Fuck. może to upały...? Masz duphaston? luteinę?
Ja tak jak pisałam przedwczoraj plamiłam, ale wczoraj i dziś spokój. Tylko dużo kremowego śluzubleee. Podmywam się kilka razy dziennie, bo czuję się nieświeża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 14:21
-
domiii wrote:No to zaczęłam plamić i ja...
kochanie trzymam kciuki za Ciebie ,i przesyłam moc pozytywnego myślenia -
Domii - wszystko bedzie dobrze, musi byc dobrze - to chyba te upaly, ja tez dzis to mialam ale po wizycie na IP juz sie uspokoilam, aczkolwiek doktor laskawie powiedzial - czemu Pani z taka duperela na IP przyjechala jak bedzie krwawienie jak miesiaczka to wowczas jes sens na IP (sic!) a tak to do prowadzacego.
nakwazniejsze ze jak potwierdzil ze serducho pika i wszysko jest ok to nawet tak mile komentarze juz mnie nie obeszly
trzymam kciuki i zycze spokoju i usmiechu.
-
paola87 wrote:Domii a bierzesz jakąś luteinę? Mocno plamisz? Ważny jest też podobno kolor... Jedź do szpitala, na pewno wszystko ok, ale będziesz spokojniejsza. Mi gin kazał przy jakimkolwiek nawet najmniejszym plamieniu jechać do szpitala. Trzymam kciuki...
Nie biorę nic od poczatku ciąży, bo wszystko było dobrze do tej pory...
Mocno nie, na brązowo... nie chce panikować ale sie zdenerwowałam...
a na IP to do dowolnego szpitala? Musze miec potwierdzenie ubezpieczenia ze sobą? -
To Ksanka na buraka trafiłaś, naprawdę. Krwawienie jak na miesiączkę jak się ma to już może być za późno, chodzi o to żeby właśnie nie dopuścić do takiego krwawienia. Lepiej z byle czym jechać niż potem żałować, my nie musimy się znać, ale oni są od tego żeby nam pomóc.
arien, ksanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydomiii wrote:Nie biorę nic od poczatku ciąży, bo wszystko było dobrze do tej pory...
a na IP to do dowolnego szpitala? Musze miec potwierdzenie ubezpieczenia ze sobą?
Do dowolnego szpitala, ale zadzwoń może najpierw do swojego lekarza, może coś doradzi. Potwierdzenia ubezpieczenia już nie trzeba w placówkach medycznych przedstawiać, wszystko mają w komputerze. -
domiii wrote:Nie biorę nic od poczatku ciąży, bo wszystko było dobrze do tej pory...
a na IP to do dowolnego szpitala? Musze miec potwierdzenie ubezpieczenia ze sobą?
Dziewczyny które były w ostatnim czasie, jak to jest?
Domiii jedź, po co masz się denerwować? To nasze prawo, można już nawet powiedzieć, że obowiązek wobec tej małej istotki pod sercem -
domiii, ja też bym pojechała. Na wszedlki wypadek. Podobno jak są brązowe to najczęsciej nic takiego ale zdecydowanie lepiej dmuchac na zimne. Trzymam kciuki.
Kofeinka, gratuluję kochana! :*
ja to mam dzisiaj obiad miszczow. Ziemniaki + serdelek + ogorek kiszony. Może nie za zdrowy, ale miałam taką ochotę na serdela
-
mozesz jechac do ktoregokolwiek szpitala wez tylko ze soba karte ciazy - i dowod osobisty
mnie nikt nie pytal o ubezpieczenie maja to w systemie. Bylam na MSWiA na Woloskiej
Mozesz tez zadzwonic na 112 zeby ci powiedzieli gdzie jest ginekologiczna izba przyjec w twojej okolicyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 14:59
-
alinalii wrote:kochanie trzymam kciuki za Ciebie ,i przesyłam moc pozytywnego myślenia
To w którym jesteś tygodniu?
Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki moczu co to są ciała ketonowe bo mam ich 15mg/dl. W necie wyczytałam, że to z niedożywienia i że za mało płynów.
Jakieś rady? i jeszcze kwas askorbinowy 10 mg/dl, obecne kryształy pojedyncze, nieliczne bakterie i ciężar właściwy lekko podwyższony. -
Renka88 wrote:
Dziewczyny odebrałam dzisiaj wyniki moczu co to są ciała ketonowe bo mam ich 15mg/dl. W necie wyczytałam, że to z niedożywienia i że za mało płynów.
Też miałam. Ale lekarz powiedział, że to normalne w 1 trymestrze, przez brak apetytu i mdłości. Kazał brać Femibion Natan 1.
-
Kochane mam badania prenatalne tutaj w uk a 2 tyg wcześniej chciałabym pójść do gina w Pl bo akurat będę czy myślicie że tak co 2 tyg usg to nie za często? Czy nie zaszkodzi dzidzi?[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
2.02.15 7 tc mój aniołek :*