Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, muszę się Wam pochwalic, że dziś spotkała się 5 dzieciaków marcowych! Super! Konieczy jest kiedyś zlot całego forum!!!
d'nusia, Falon, salomea, Szrlt, Madlene.:), Martka89, muminka83, Madness!, RudyTygrysek, Karka, A.Kasia, Est, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
Annak ja jeszcze na urlopie. Właśnie skończyłam karmić Julkę wchodzę na BBF a tu taka sytuacja!!! No coś wspaniałego! Niesamowite:-D
baaaardzo się cieszę! Życzę Ci ciąży nudnej jak flaki
i oczywiście trzymam kciuki za wspaniały finał
muminka83 lubi tę wiadomość
-
M+M+? wrote:Hej, muszę się Wam pochwalic, że dziś spotkała się 5 dzieciaków marcowych! Super! Konieczy jest kiedyś zlot całego forum!!!
Jeeeee...ale super!! To musiało być niesamowite spotkanie w końcu się zobaczyć w realu:-) opowiadaj! Kto był? Jak było i w ogóle!na pewno nie tylko mi żal dupkę ściska
fajnie jak rzeczywiście jakaś fota na fb się pojawi
d'nusia, Martka89, muminka83, A.Kasia, alinalii, Est, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Kochane,
Dziękuję za wsparcie!
U mnie cudowne wieści.
Serducho bijące 160/min. I idealna ciąża. Wszystko perfekt, zgodnie z parametrami.
To cud. Najprawdziwszy cud...
Uczę się wierzyć, że będę tulić w ramionach dzieciaczka rok młodszego niż Wasze
Ściskam Was mocno! -
Dziękuję Wam, kochane!
W takich chwilach czuję się tak, jakbym nigdy nigdzie się stąd nie ruszała
Wira,
Nie wiadomo, skąd były te krwawienia. Zero krwiaka, kosmówka się nie odkleja. Wielka zagadka... Ale ja biorę Acard i Clexane na rozrzedzenie krwi, więc możliwe, że one zwiększają u mnie wszelkie czerwone objawy.
* * *
Aaaaale bosko, że się spotkałyście!
Widziałam fotki na FB - czaaaad! Bambini wyglądały super.
Ja kilka tygodni temu spotkałam się z dwiema dziewczynami z mojego wątku na Ovu. Było to niezwykłe i bardzo emocjonalne przeżycie. Te więzi powstałe na różowych i fioletowych stronach są jednak niesamowite
Ściskam mocno Was i Wasze Dzieciaczki!d'nusia, M+M+?, muminka83 lubią tę wiadomość
-
To się nie dzieje - moja córka przespała dziś CAŁĄ noc ( 21 - 6 ) bez żadnej pobudki. Pewno by spała i dalej ale mamie się zachciało ją po karmieniu porannym w dużym łóżku ( zasnęła przy nim ) ją odnieść do własnego łóżeczka
ale i tak to duży sukces
Karka, d'nusia, A.Kasia, muminka83, Izoleccc lubią tę wiadomość