Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Skowroneczka87 Ja dlatego zazwyczaj nie kładę się spać zaraz po małej jak to mi wszyscy każą, bo po co jak i tak ona sie rozbudza, tylko bym się wkurzała.
Oj mój to mi mówi to samo, ale jaka mam być? Jestem sfrustrowana, nerwowa, przed sytuację, on nie pomaga żeby było inaczej, siedze na chacie, wariuję, i mam być radosna i uśmiechnięta? Pomimo starań - nie da się. Gdyby jeszcze on był inny i chciał zmian poprawy, ale po co, chyba lepiej się kłócić....
Córka!!! Kochana Hania :*38+6, 19.30, 51cm, 2760
-
Karka wrote:Skowroneczka87 Ja dlatego zazwyczaj nie kładę się spać zaraz po małej jak to mi wszyscy każą, bo po co jak i tak ona sie rozbudza, tylko bym się wkurzała.
Oj mój to mi mówi to samo, ale jaka mam być? Jestem sfrustrowana, nerwowa, przed sytuację, on nie pomaga żeby było inaczej, siedze na chacie, wariuję, i mam być radosna i uśmiechnięta? Pomimo starań - nie da się. Gdyby jeszcze on był inny i chciał zmian poprawy, ale po co, chyba lepiej się kłócić....
Jakbym czytala o sobie... -
Boże dziewczyny współczuje Wam z tymi Waszymi mężami, to mnie się chyba jakiś wyjątkowy egzemplarz trafił, bo przy Basi robi wszystko! Wstanie w nocy i przebierze i weźmie na spacer i nawet nie zająknie, że do pracy jedzie niewyspany.
Vira ja też kupuje słoiczki, nie martw się nie jesteś wyrodna!Martka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWira ja też zaczynam od słoiczków. Ziemniaka będę sama gotować bo mam eko sklep pod domem to łatwo kupić i dynię bo kupiłam od rolnika i mi została z zupy.
Mój mąż też stara się pomagać przy małym ile może ale jak już jest w domu to zwykle kończy się na tym że nadrabia zaległości domowe a ja siedzę z Tomkiem. Nie mogę się doczekać aż podrośnie na tyle żebym znowu mogła gdzieś wychodzić bez niego.
Dziewczyny kp czy wasze dzieci też odstawiają takie cyrki przy karmieniu? Mój się kreci, przewraca na brzuch boli, czołga, prawie na głowie staje. Wszystko oczywiście z cycem w buzi. Oszaleć można.
Annak myślę o was praktycznie codziennie. Cały czas trzymam kciuki. Na tego malucha czekają nie tylko rodzice ale też wielka grupa cioć. -
Izoleccc wrote:Wira ja też zaczynam od słoiczków. Ziemniaka będę sama gotować bo mam eko sklep pod domem to łatwo kupić i dynię bo kupiłam od rolnika i mi została z zupy.
Mój mąż też stara się pomagać przy małym ile może ale jak już jest w domu to zwykle kończy się na tym że nadrabia zaległości domowe a ja siedzę z Tomkiem. Nie mogę się doczekać aż podrośnie na tyle żebym znowu mogła gdzieś wychodzić bez niego.
Dziewczyny kp czy wasze dzieci też odstawiają takie cyrki przy karmieniu? Mój się kreci, przewraca na brzuch boli, czołga, prawie na głowie staje. Wszystko oczywiście z cycem w buzi. Oszaleć można.
Annak myślę o was praktycznie codziennie. Cały czas trzymam kciuki. Na tego malucha czekają nie tylko rodzice ale też wielka grupa cioć.
To moja ostatnio nie bardzo chce cyca w dzien. Glownie to ja ja przystawiam bo sama niw bardzo wola, jak juz je to sie rozglada, nasluchuje, zainteresowana jest wszystkim tylko nie jedzeniem. Za to w nocy to by jadla co godzine...
-
Renka88 mój to samo
-
skowroneczka87 wrote:To moja ostatnio nie bardzo chce cyca w dzien. Glownie to ja ja przystawiam bo sama niw bardzo wola, jak juz je to sie rozglada, nasluchuje, zainteresowana jest wszystkim tylko nie jedzeniem. Za to w nocy to by jadla co godzine...
Nadrabia za dzien?
-
nick nieaktualnyAnnak - jestem z Wami całym sercem
Vira - ja do tej pory jadę tylko na słoiczkachJedyne co to czytam uważnie składy, żeby nie było tam żadnego świństwa. Pewnie już bym sama gotowała ale ja już małemu obiadki z mięsem podaję i ryby a nie mam skąd wziąć eko wołowiny, kurczaka czy łososia, które nie zawierają całej tablicy Mendelejewa i antybiotyków:/ Powoli się w temacie ogarniam i już sobie zorganizowałam dostawę mięsa z gołębia, kurczaka i królika ale specjalnie muszę po nie jechać do moich rodziców no i mrozić. Słoiczki to nie trucizna, przynajmniej wiem co jest w środku a kiedy kupuję w sklepie surowe produkty to pojęcia nie mam
Owocki kupuję patrząc na składy, według mnie wybór jest ogromny. Humana ma ładne składy, w smaku średnie ale Tymek nie narzekał
-
Izoleccc wrote:Wira ja też zaczynam od słoiczków. Ziemniaka będę sama gotować bo mam eko sklep pod domem to łatwo kupić i dynię bo kupiłam od rolnika i mi została z zupy.
Annak myślę o was praktycznie codziennie. Cały czas trzymam kciuki. Na tego malucha czekają nie tylko rodzice ale też wielka grupa cioć.
Tak samo. Wstydzę sie go karmic publicznie, dlatego nadal kalkulacja kiedy i na jak długo mozna wyjsć. Ew ratuje sie woda, sporadycznie mam butle z odciagnietym pokarmem. Nie sposob go spokojnie nakarmićprzekręca sie, wygina, przewraca na brzuch. Ja sie boje co bedzie jak mu zęby wyjdą...:p
-
Ja tez daje same słoiczki. Póki co tylko jarzyny. Nie spieszę sie do mięsa, na 7 mcy zacznę. Musze jeszcze zacząć włączać ten nieszczęsny gluten. Owoce zaczelam pare dni temu. Póki co najtrudniej mu sie do nich przekonać, na nic sie tak nie krzywił jak na jabłko
-
Martka89 wrote:Nadrabia za dzien
?
Pewnie tak, ale i mimo to szalu nie ma. Wazy 7 kilo dopiero i 68 cm dluga wiec nie powala. A nocne mleko ponoc wartosciowsze. Tyle, ze ulewac przestala niedawno dopiero, teraz czasem tez sie zdarzy, a to pewnie tez nie bylo bez znaczenia. -
Kochane,
Dziękuję za wsparcie!
U mnie cudowne wieści.
Serducho bijące 160/min. I idealna ciąża. Wszystko perfekt, zgodnie z parametrami.
To cud. Najprawdziwszy cud...
Uczę się wierzyć, że będę tulić w ramionach dzieciaczka rok młodszego niż Wasze
Ściskam Was mocno!Madlene.:), paola87, d'nusia, edyś, salomea, Izoleccc, alinalii, A.Kasia, Wira, Karka, Madzialena90, Est, Vincent, She86, muminka83, *Beacik*, skowroneczka87, RudyTygrysek, foxica, Tova33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annak
muminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny