Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupiłam kaszkę Humana bezmleczną - można przygotowywać na wodzie
czytałam opis. Jest też bezglutenowa - bo podobno te kaszki Holle mają gluten ( tak słyszałam od kogoś ). Ale dam jak wprowadze owoce czyli za jakiś tydzień. Dziś 3 dzień pasternaka Oliwka wmuciła. Zostały nam jeszcze brokuły i podam owocki
Mam też kleik kukurydziany tylko za nic nie wiem co się z nim robi? Do czego podaje i po co ?
PS. Skończyło mi się krwawienie - ufffff -
Wira wrote:Kupiłam kaszkę Humana bezmleczną - można przygotowywać na wodzie
czytałam opis. Jest też bezglutenowa - bo podobno te kaszki Holle mają gluten ( tak słyszałam od kogoś ). Ale dam jak wprowadze owoce czyli za jakiś tydzień. Dziś 3 dzień pasternaka Oliwka wmuciła. Zostały nam jeszcze brokuły i podam owocki
Mam też kleik kukurydziany tylko za nic nie wiem co się z nim robi? Do czego podaje i po co ?
PS. Skończyło mi się krwawienie - ufffffA kukurydziana to w sumie kaszka jak każda inna. Możesz solo, z owocami albo do zupki żeby zagęścić.
A no i Humana jest słodzona niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 20:36
A.Kasia, d'nusia, Est lubią tę wiadomość
-
Wira wrote:A jak jest slodzona to nie powinnam jej podawac?
http://dziecisawazne.pl/syrop-glukozowo-fruktozowy-czyli-slodki-smak-chorob/Est lubi tę wiadomość
-
Dodają slodkiego zeby dzieci chetniej jadly wlasnie "ich" produkty
ja jestem za ograniczaniem slodkiego przy takich maluchach. Po co uczyc
i tak sie nie wystrzegniemy slodyczy pewnie pozniej.
P.s. dziekuje Warszawskie mamy za dolaczenie do grupyd'nusia, muminka83 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Dziewczyny czy są jakieś marcowe maluszki, które jeszcze nie mają ząbków? Niedługo Wojtuś skończy pół roczku a na zęby się jeszcze nie zapowiada. Owszem, ślini się, pcha wszystko do buzi ale dziąsła nie są rozpulchnione ani nic.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
muminka83 wrote:http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/choroby-pasozytnicze/sposoby-na-ukaszenia-komarow-jak-sobie-radzic-z-ugryzieniem-komara_41520.html
muminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
M+M+? wrote:Paola, jak gilociąg? Mam nadzieję, że mnie nie przeklinasz...
ale Mały boi się tego i płacze okropnie, kombinowałam z każdej strony i z rana i wieczorem, w formie zabawy też, niestety zawsze w strategicznym momencie jest ryk. A szkoda, naprawdę liczyłam na pozbycie się tej wstrętnej fridy...