X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2016 :-)
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2016 :-)

Oceń ten wątek:
  • Kate84 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domii bardzo się cieszę, że to tylko krwiak i, że dzidzia jest taka duża i zdrowa :-) a teraz tak jak mówią Dziewczyny dużo odpoczynku, zadbania o siebie i wszystko będzie dobrze :-)

Aneczka Witamy :-)

Dziewczyny jakie piękne te Wasze dzieci i zdjęcia, uwielbiam czytać jakie duże i zdrowe maluszki macie :-)

Co do Teściowych to ja niestety nie mam dobrego zdania, moja ex teściowa bo jestem po rozwodzie to dosłownie była do rany przyłóż, uwielbiałam ja, wiecznie chwaliłam, normalnie zachwycała się, że ma ze mną lepszy kontakt niż ze swoją córką do czasu.... Aż nie pojawiły się problemy z jej synem, wtedy to już ja byłam wszystkiemu winna, a gdy to ja złożyłam pozew to w ogóle byłam ta najgorsza, i że powinnam siedzieć w tym małżeństwie bez względu na wszystko bo to jest małżeństwo. Nawet gdy jej syn przy niej strasznie mnie obrażal i robił się agresywny i dosłownie blagałam ja wtedy by nie wychodziła i nie zostawiała mnie z nim samej to olała to i wyszła! Także wiem, że moja koleżanka która nie raz gdy jeszcze miałam super relacje z Teściową mówiła mi Kasia to jest tylko obca kobieta nie Twoja matka miała rację! Bo moja mama cały czas mnie wspierała przy rozwodzie i przeplakała ze mną nie jedną noc. Także uważam, że teściową można poznać naprawdę dopiero w trudnych sytuacjach...

Teraz mam teściów dużo starszych bo po 70 tce i to mi pasuje bo oni nie mają już weny na wtrącanie się w cokolwiek :-P

baassiia, domiii lubią tę wiadomość

km5szbmhexpco9m1.png
  • Renka88 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś wrote:
    Dziewczyny ratunku !! gin przepisal mi takie czopki dopochwowe primafucin i normalnie z tego ciepla mi sie roztopily :/ moge je do lodowki wlozyc? nic im sie nie stanie? kurcze nawet tego nie bylo widac ale chcialam sobie go "wlozyc" i normalnie mi sie rozwalil :/

Też używam od wczoraj, uważaj rano bo jest po nich potop :P

Domiii cieszę się, że jesteś spokojniejsza i wypoczywaj :)

A.Kasiu współczuje, ja sobie zażartowałam z tą Teściową a Ty faktycznie przechodzisz piekło! Teraz jesteś tysiąckrotnie wrażliwsza a ta Ci dupę truje.
    Nie reaguj :* Staraj się :)

domiii lubi tę wiadomość

<3

iv098iikucvckjtl.png

Aniołek 05.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate84 wrote:
    Domii bardzo się cieszę, że to tylko krwiak i, że dzidzia jest taka duża i zdrowa :-) a teraz tak jak mówią Dziewczyny dużo odpoczynku, zadbania o siebie i wszystko będzie dobrze :-)

Aneczka Witamy :-)

Dziewczyny jakie piękne te Wasze dzieci i zdjęcia, uwielbiam czytać jakie duże i zdrowe maluszki macie :-)

Co do Teściowych to ja niestety nie mam dobrego zdania, moja ex teściowa bo jestem po rozwodzie to dosłownie była do rany przyłóż, uwielbiałam ja, wiecznie chwaliłam, normalnie zachwycała się, że ma ze mną lepszy kontakt niż ze swoją córką do czasu.... Aż nie pojawiły się problemy z jej synem, wtedy to już ja byłam wszystkiemu winna, a gdy to ja złożyłam pozew to w ogóle byłam ta najgorsza, i że powinnam siedzieć w tym małżeństwie bez względu na wszystko bo to jest małżeństwo. Nawet gdy jej syn przy niej strasznie mnie obrażal i robił się agresywny i dosłownie blagałam ja wtedy by nie wychodziła i nie zostawiała mnie z nim samej to olała to i wyszła! Także wiem, że moja koleżanka która nie raz gdy jeszcze miałam super relacje z Teściową mówiła mi Kasia to jest tylko obca kobieta nie Twoja matka miała rację! Bo moja mama cały czas mnie wspierała przy rozwodzie i przeplakała ze mną nie jedną noc. Także uważam, że teściową można poznać naprawdę dopiero w trudnych sytuacjach...

Teraz mam teściów dużo starszych bo po 70 tce i to mi pasuje bo oni nie mają już weny na wtrącanie się w cokolwiek :-P
    Moi niestety pomimo 79 lat (teść) 78 lat (tesciowa) nadal bardzo energiczni i wscipscy ;-)

Kate84, aleksandrazz, margaret26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś noc spadających gwiazd. Patrzcie w niebo i przygotujcie życzenia :D

A.Kasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d'nusia wrote:
    Dziś noc spadających gwiazd. Patrzcie w niebo i przygotujcie życzenia :D
    O której?

• Gośśś Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate dokladnie świete slowa, ze tesciowa mozna poznac w ciezkich chwilach... ja sie tez o tym przekonalam... moja sie nie wtraca, ale nadrabia innymi rzeczami ze zdwojona sila... :/ dla tego mam dystans do niej i niby gadamy ale wiem co zniej za ziolko :/

Renka dzieki, dobrze wiedziec :P

Renka88, Kate84 lubią tę wiadomość

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej będzie widać od 21 do 2

kleo2426 lubi tę wiadomość

• Est Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde, spróbuje popatrzeć.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz swoja spadajaca gwiazde zobaczylem i nosze w brzuszku swoje zyczenie wiec ide spac:-)

domiii, A.Kasia, Est, Renka88, Karolina@ lubią tę wiadomość

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • skowroneczka87 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *zobaczylam:-P ech, ten telefon

l22ntv73fkix1gof.png

atdcx1hpilxa7usf.png
  • Madzialena90 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii to super że tylko krwiak... odpoczywaj dużo kochana :) wielkie uściski dla Ciebie i maleństwa :D

domiii lubi tę wiadomość

• paola87 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jak wkładacie luteinę to szyjka zawsze jest taka sama? Bo u mnie zazwyczaj było ciasno i krótko, a dziś tak jakoś luźno i włożyłam głębiej tego palca, tak jakby więcej miejsca było. Jak to z tym jest?

• Est Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paola dokladnie zastanawiam się nad tym samym, zawsze mialam luźno i głęboko wkladalam luteine i dzisiaj jakos ciezko szlo i do polowy palca wlozylam i dalej nie chciała isc. Dziwne. Zobaczę jak będzie rano.

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• Gośśś Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja mam tak samo przy wkladaniu luteiny, raz jest ciasno a raz luzno, nie wiem od czego to zalezy...

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok to moze jak wszystkie tak mamy to znaczy, ze tak ma byc :-)

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• Gośśś Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Est chyba tak... ja to juz od jakiegos czasu zauwazylam ze tak mam... A tak swoja droga masz identyczny suwaczek hehe i prawie taki sam tydzien :)

Aniołek 6tydz [*]
    Zuzia 20tydz [*]
    Amelka 25tydz [*]
    atdce6ydwl481p7x.png
  • Est Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo rzeczywiście:-)

Gośśś lubi tę wiadomość

n59yupjy49d2u6s1.png
    l22ndf9hwok87b7m.png

• paola87 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam 10t5d, tylko coś mnie te suwaczki nie lubią :P

• arien Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśś wrote:
    Dziewczyny ja mam tak samo przy wkladaniu luteiny, raz jest ciasno a raz luzno, nie wiem od czego to zalezy...

Przyłączam się, też tak mam :)

Rudzialka lubi tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Rudzialka Przyjaciółka

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    Przyłączam się, też tak mam :)
    Ja tez:) ale ciagle tak samo jest, ciasno i krotko:)

‹‹ 247 248 249 250 251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ