Marcowe Mamusie 2016 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Domii bardzo się cieszę, że to tylko krwiak i, że dzidzia jest taka duża i zdrowa
a teraz tak jak mówią Dziewczyny dużo odpoczynku, zadbania o siebie i wszystko będzie dobrze
Aneczka Witamy
Dziewczyny jakie piękne te Wasze dzieci i zdjęcia, uwielbiam czytać jakie duże i zdrowe maluszki macie
Co do Teściowych to ja niestety nie mam dobrego zdania, moja ex teściowa bo jestem po rozwodzie to dosłownie była do rany przyłóż, uwielbiałam ja, wiecznie chwaliłam, normalnie zachwycała się, że ma ze mną lepszy kontakt niż ze swoją córką do czasu.... Aż nie pojawiły się problemy z jej synem, wtedy to już ja byłam wszystkiemu winna, a gdy to ja złożyłam pozew to w ogóle byłam ta najgorsza, i że powinnam siedzieć w tym małżeństwie bez względu na wszystko bo to jest małżeństwo. Nawet gdy jej syn przy niej strasznie mnie obrażal i robił się agresywny i dosłownie blagałam ja wtedy by nie wychodziła i nie zostawiała mnie z nim samej to olała to i wyszła! Także wiem, że moja koleżanka która nie raz gdy jeszcze miałam super relacje z Teściową mówiła mi Kasia to jest tylko obca kobieta nie Twoja matka miała rację! Bo moja mama cały czas mnie wspierała przy rozwodzie i przeplakała ze mną nie jedną noc. Także uważam, że teściową można poznać naprawdę dopiero w trudnych sytuacjach...
Teraz mam teściów dużo starszych bo po 70 tce i to mi pasuje bo oni nie mają już weny na wtrącanie się w cokolwiekbaassiia, domiii lubią tę wiadomość
-
Gośśś wrote:Dziewczyny ratunku !! gin przepisal mi takie czopki dopochwowe primafucin i normalnie z tego ciepla mi sie roztopily
moge je do lodowki wlozyc? nic im sie nie stanie? kurcze nawet tego nie bylo widac ale chcialam sobie go "wlozyc" i normalnie mi sie rozwalil
Też używam od wczoraj, uważaj rano bo jest po nich potop
Domiii cieszę się, że jesteś spokojniejsza i wypoczywaj
A.Kasiu współczuje, ja sobie zażartowałam z tą Teściową a Ty faktycznie przechodzisz piekło! Teraz jesteś tysiąckrotnie wrażliwsza a ta Ci dupę truje.
Nie reaguj :* Staraj siędomiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate84 wrote:Domii bardzo się cieszę, że to tylko krwiak i, że dzidzia jest taka duża i zdrowa
a teraz tak jak mówią Dziewczyny dużo odpoczynku, zadbania o siebie i wszystko będzie dobrze
Aneczka Witamy
Dziewczyny jakie piękne te Wasze dzieci i zdjęcia, uwielbiam czytać jakie duże i zdrowe maluszki macie
Co do Teściowych to ja niestety nie mam dobrego zdania, moja ex teściowa bo jestem po rozwodzie to dosłownie była do rany przyłóż, uwielbiałam ja, wiecznie chwaliłam, normalnie zachwycała się, że ma ze mną lepszy kontakt niż ze swoją córką do czasu.... Aż nie pojawiły się problemy z jej synem, wtedy to już ja byłam wszystkiemu winna, a gdy to ja złożyłam pozew to w ogóle byłam ta najgorsza, i że powinnam siedzieć w tym małżeństwie bez względu na wszystko bo to jest małżeństwo. Nawet gdy jej syn przy niej strasznie mnie obrażal i robił się agresywny i dosłownie blagałam ja wtedy by nie wychodziła i nie zostawiała mnie z nim samej to olała to i wyszła! Także wiem, że moja koleżanka która nie raz gdy jeszcze miałam super relacje z Teściową mówiła mi Kasia to jest tylko obca kobieta nie Twoja matka miała rację! Bo moja mama cały czas mnie wspierała przy rozwodzie i przeplakała ze mną nie jedną noc. Także uważam, że teściową można poznać naprawdę dopiero w trudnych sytuacjach...
Teraz mam teściów dużo starszych bo po 70 tce i to mi pasuje bo oni nie mają już weny na wtrącanie się w cokolwiekKate84, aleksandrazz, margaret26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate dokladnie świete slowa, ze tesciowa mozna poznac w ciezkich chwilach... ja sie tez o tym przekonalam... moja sie nie wtraca, ale nadrabia innymi rzeczami ze zdwojona sila...
dla tego mam dystans do niej i niby gadamy ale wiem co zniej za ziolko
Renka dzieki, dobrze wiedziecRenka88, Kate84 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tydz [*]
Zuzia 20tydz [*]
Amelka 25tydz [*]
-
nick nieaktualny